Agustos ,temmuz ayina gun alinabiliyorsa fiyat artmadan aliyim ben ameliyatimin gunu belli olsun :)
Araya sikistiricam valla 3 gun yatar diger gunler az cok disari cikarim herhalde 10 gunum var hem ailemi gorucem,hem kardesimle gezicem,hem arkadaslarimi gorucem ,hem ameliyat ben olmusum agliyanim yok.
Eylemcik frankfurta bi Termini varmis bi kac hastasida frankfurtan oldugu icin onlarida gelmisken görmek istiyor...
bende yakinim ama beni aramadi( saat yer biliyormusunuz kizlar benimde görünmem gerek 4 ay oldu ve ufak bir rötus gerekli dolguyla bana doktor beylede konusmustuk hatta
canım bu tempo seni biraz fazla yorar bence.sen şöyle yap.ailende arkadaşlarında seni ziyarete gelsin.birazda gezmenden kısarsın.daha iyi olur senin için:)
bilmiyorum söylenti doğru mu ama,
arz-talep meselesi arkadaşlar.
biraz iktisat bilgisi olan anlayabilir, örneğin 500 kişilik kapasite varsa ve 700 kişi talep ediyorsa, fiyatta bir dengesizlik var demektir. bu yüzden arzı ve talebi eşitlemek için fiyatta artış yapmak gerekir, dengeyi sağlama olayı yani. tabi ki biz talep edenler için hoş bi durum değil ama, arz edenlerin de bellli bi kapasitesi var, bu işin kanunu kuralı bu. adam yılda 300 ameliyat yapıyorsa ama 500 kişi onu tercih ediyorsa napsın, mülakat mı yapsın eleme mi yapsın, yok ben seni beğenmiyorum ameliyat etmicem mi desin, mecbur fiyat arttıracak. tabi işin enflasyon vs. boyutu da var.
keşke böyle olmasa da her isteyen tercih ettiği güvendiği doktora ameliyat olabilse ama napalım...
Arkadaslar ameliyat olanlara bir sorum olucak .Bir arkadasim 6 yil once bir ameliyat gecirmis burnundan bana alata anlata bitiremiyor bas agrilari,burun agrilari oluyorum diye kendini duvarlara vuruyormus hatta sezeryan yaninda sac boyatma kadar acisiz gibi bir benzetme yapiyor .Tampon alinirken cigliklar atmis bu gercekmidir ?
arkadasin baya hassasmis yada cok kötü bir doktora denk geldi. burun ameliyatinda agri denen birsey nerdeyse yok gibi. 6 sene önce kullanilan tamponlardan dolayi ciglik atmis olabilir ama artik silikon tamponlar var onlarda ciglik atan kisi cidden cok hassas olmali yada herseyi cok abartiyor.
arkadasin baya hassasmis yada cok kötü bir doktora denk geldi. burun ameliyatinda agri denen birsey nerdeyse yok gibi. 6 sene önce kullanilan tamponlardan dolayi ciglik atmis olabilir ama artik silikon tamponlar var onlarda ciglik atan kisi cidden cok hassas olmali yada herseyi cok abartiyor.
Sadece bir yorumdan alinti yapiyim " allahım yok boyle bır agrı anlatamam buyuk konuşmayım ama bır daha asla o kadar uyuşturucuya ragmen cektıgım acıyı anlatamam en az 15 gun cekmışımdır sana tavsıyem başka degışıklıkler duşun dogum bıle daha acısız epilasyon gibi kalir " demis :) Okudum korkularim basladi yine :) Kisiden kisiye dgeisiyormu yoksa zamanmi fark ? 6 yil once olmus acaba o zaman farklimiydi ?
bence tampon belki dogru olabilir yani seneler önce pamuk tamponlar vardi ve onlar alinirken aci cekmis olabilir cünkü tamponlar burun icinde sisiyor iki kat kalinliga ulasiyor.
ama geri kalani hakkinda birsey diyemiyecegim bana biraz fazla abartili geldi. ya gercekten cok hassas yada maksati baska. :)
Sadece bir yorumdan alinti yapiyim " allahım yok boyle bır agrı anlatamam buyuk konuşmayım ama bır daha asla o kadar uyuşturucuya ragmen cektıgım acıyı anlatamam en az 15 gun cekmışımdır sana tavsıyem başka degışıklıkler duşun dogum bıle daha acısız epilasyon gibi kalir " demis :) Okudum korkularim basladi yine :) Kisiden kisiye dgeisiyormu yoksa zamanmi fark ? 6 yil once olmus acaba o zaman farklimiydi ?
evet bencede eski tamponlardandir o acilar. benim ablamda 13 sene önce ameliyat oldu, tamponlari cikardiginda o kadar acimiski "sanki beynimi burnumdan cektiler" dedi bana :)
simdiki tamponlarda cok fazla agri yok heralde
13 sene mi oldu yani estetik olalı?uzun bir zaman.o süreçte şikayetleri oldu mu acaba.düşme, şekil değişikliği falan
canım ben şimdi kendimden örnek vereyim.bugün ameliyat olalı 6 gün oluyor.en başından beri en ufak bir ağrı sızı hissetmedim.morluklarım şişliklerim oldu bunlara moralimde bozuldu.bunlarda 4.gün gerilemeye başladı.bugün dahada azaldı.bünyeden bünyeye farklılık gösteriyorda olabilir.Bensenben,benden 1 hafta önce ameliyat oldu.oda ağrılarınının çok olduğunu söylüyordu.bende kendimi ağrılara hazırlamıştım ama şaşırıyorum şimdi nasıl sırfır ağrı olabilir diye:)Dr.un verdiği ağrı kesiciye bile ihtiyaç duymadım:)
ameliyat geçirmiş olmanın bir halsizliği,bitkinliği cansızlığı oluyor ama bunlarda o süreçte normal diye düşünüyorum.
13 sene mi oldu yani estetik olalı?uzun bir zaman.o süreçte şikayetleri oldu mu acaba.düşme, şekil değişikliği falan
evet, 20 yasinda ameliyat oldu avusturyada, ablam simdi 33 yasinda.
evet sikayetleri malesef var, ameliyattan 1 sene sonra burun üstünde iki tane kikirdak cikti, biri sol tarafta biri sag tarafta, burnu o yüzden egri görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?