Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Agustos ,temmuz ayina gun alinabiliyorsa fiyat artmadan aliyim ben ameliyatimin gunu belli olsun :)
Araya sikistiricam valla 3 gun yatar diger gunler az cok disari cikarim herhalde 10 gunum var hem ailemi gorucem,hem kardesimle gezicem,hem arkadaslarimi gorucem ,hem ameliyat ben olmusum agliyanim yok.

canım bu tempo seni biraz fazla yorar bence.sen şöyle yap.ailende arkadaşlarında seni ziyarete gelsin.birazda gezmenden kısarsın.daha iyi olur senin için:)

bende yakinim ama beni aramadi ( saat yer biliyormusunuz kizlar benimde görünmem gerek 4 ay oldu ve ufak bir rötus gerekli dolguyla bana doktor beylede konusmustuk hatta

Bende Frankfurtdanim, emre bey beni aramadi facebookdan söyledi ama tekrardan gene arar söyler diye düsünoyrum.. belki sende yakinsan eger frankfurtda cagrir...

canım bu tempo seni biraz fazla yorar bence.sen şöyle yap.ailende arkadaşlarında seni ziyarete gelsin.birazda gezmenden kısarsın.daha iyi olur senin için:)

Haklisin akat ben Irlanda'da yasiyorum Ailem turkiye'de hamilelik,dogum derken baya zaman gecti gidemedim,ertelemek istemiyorum aradanda ciksin istiyorum bakalim nasil basaricam :)

Arkadaslar ameliyat olanlara bir sorum olucak .Bir arkadasim 6 yil once bir ameliyat gecirmis burnundan bana alata anlata bitiremiyor bas agrilari,burun agrilari oluyorum diye kendini duvarlara vuruyormus hatta sezeryan yaninda sac boyatma kadar acisiz gibi bir benzetme yapiyor .Tampon alinirken cigliklar atmis bu gercekmidir ?

Sedahas fiyat konusunda ben seninle ayni fikirde degilim.Saygi duyuyorum fakat benim gorusum bu farkli .Eger cok yogunluk varsa ileri bir tarihe verir veya yer olmadigini soylenir hastaya fiyat artisi bence cok sacma sirf bu sebebten . Ayrica Emre bey tamam iyi bir doktor ,tamam guveniyorum kendisine ama 5000 tl aliyorsa zaten iyi bir doktor olmak zorunda bu luks degil ,isini yapiyor sonucta .Hangimiz bir aksamda 5000 tl kazanabiliyoruz? Isini yaptigi icin alkisliyoruz ama zaten herkes isini yapmak zorunda degil midir ? Sirf fazla talep geliyor ben musterilerimi zorluyim zaten mecburlar gibi bir edayla fiyat artirdim fazla talep oldu demek bence Emre bey;in tarzi degildir yada olmamasi gerekir cok sacma.

Ayrica kk indirimler yapiyordu ameliyatlar'da baktilar burda fazla alkis var ,insanlar fazla talep ediyor ne var ne yok kaldirildi ..Nasil olsa talep fazla denildi ,hasta bu durumda degersiz oldu :)

arkadasin baya hassasmis yada cok kötü bir doktora denk geldi. burun ameliyatinda agri denen birsey nerdeyse yok gibi. 6 sene önce kullanilan tamponlardan dolayi ciglik atmis olabilir ama artik silikon tamponlar var onlarda ciglik atan kisi cidden cok hassas olmali yada herseyi cok abartiyor.

Sadece bir yorumdan alinti yapiyim " allahım yok boyle bır agrı anlatamam buyuk konuşmayım ama bır daha asla o kadar uyuşturucuya ragmen cektıgım acıyı anlatamam en az 15 gun cekmışımdır sana tavsıyem başka degışıklıkler duşun dogum bıle daha acısız epilasyon gibi kalir " demis :) Okudum korkularim basladi yine :) Kisiden kisiye dgeisiyormu yoksa zamanmi fark ? 6 yil once olmus acaba o zaman farklimiydi ?

Sadece bir yorumdan alinti yapiyim " allahım yok boyle bır agrı anlatamam buyuk konuşmayım ama bır daha asla o kadar uyuşturucuya ragmen cektıgım acıyı anlatamam en az 15 gun cekmışımdır sana tavsıyem başka degışıklıkler duşun dogum bıle daha acısız epilasyon gibi kalir " demis :) Okudum korkularim basladi yine :) Kisiden kisiye dgeisiyormu yoksa zamanmi fark ? 6 yil once olmus acaba o zaman farklimiydi ?

bence tampon belki dogru olabilir yani seneler önce pamuk tamponlar vardi ve onlar alinirken aci cekmis olabilir cünkü tamponlar burun icinde sisiyor iki kat kalinliga ulasiyor.
ama geri kalani hakkinda birsey diyemiyecegim bana biraz fazla abartili geldi. ya gercekten cok hassas yada maksati baska. :)

evet bencede eski tamponlardandir o acilar. benim ablamda 13 sene önce ameliyat oldu, tamponlari cikardiginda o kadar acimiski "sanki beynimi burnumdan cektiler" dedi bana :)
simdiki tamponlarda cok fazla agri yok heralde

canım ben şimdi kendimden örnek vereyim.bugün ameliyat olalı 6 gün oluyor.en başından beri en ufak bir ağrı sızı hissetmedim.morluklarım şişliklerim oldu bunlara moralimde bozuldu.bunlarda 4.gün gerilemeye başladı.bugün dahada azaldı.bünyeden bünyeye farklılık gösteriyorda olabilir.Bensenben,benden 1 hafta önce ameliyat oldu.oda ağrılarınının çok olduğunu söylüyordu.bende kendimi ağrılara hazırlamıştım ama şaşırıyorum şimdi nasıl sırfır ağrı olabilir diye:)Dr.un verdiği ağrı kesiciye bile ihtiyaç duymadım:)

ameliyat geçirmiş olmanın bir halsizliği,bitkinliği cansızlığı oluyor ama bunlarda o süreçte normal diye düşünüyorum.

evet bencede eski tamponlardandir o acilar. benim ablamda 13 sene önce ameliyat oldu, tamponlari cikardiginda o kadar acimiski "sanki beynimi burnumdan cektiler" dedi bana :)
simdiki tamponlarda cok fazla agri yok heralde

13 sene mi oldu yani estetik olalı?uzun bir zaman.o süreçte şikayetleri oldu mu acaba.düşme, şekil değişikliği falan

Son düzenleme:
13 sene mi oldu yani estetik olalı?uzun bir zaman.o süreçte şikayetleri oldu mu acaba.düşme, şekil değişikliği falan

evet, 20 yasinda ameliyat oldu avusturyada, ablam simdi 33 yasinda.
evet sikayetleri malesef var, ameliyattan 1 sene sonra burun üstünde iki tane kikirdak cikti, biri sol tarafta biri sag tarafta, burnu o yüzden egri görünüyor

senin tamponlarinda cikti simdi demi?
ameliyattan önce korku varmidi, narkozu verince nasildi

Cok gecmis olsun .Verdigin bilgiler icin cok tesekkurlerins acisiz ,sizisiz gecirebiliriz insallah .
Ayrica Agustos ayin'da randevu alabilmek icin aradim bana donuceklerini soylediler Fiyat ile ilgili bilgileri yok 5000 tl ama Agustos ayi ne olur bilemem diyor sekreter .Benim anlamadigim fiyat artisi belirli bir ayda belirli bir oranda olur ve bunu telefona bakan kisinin bilmesi gerekir bakalim ogrenip donucek .Calisma sistemlerinde ciddi bilgi kirliligi var sanirim.

evet, 20 yasinda ameliyat oldu avusturyada, ablam simdi 33 yasinda.
evet sikayetleri malesef var, ameliyattan 1 sene sonra burun üstünde iki tane kikirdak cikti, biri sol tarafta biri sag tarafta, burnu o yüzden egri görünüyor

Gecmis olsun ,Ameliyattan sonra e korktugum durum Umarim duzelir ablan Turkiye'demi yoksa yurtdisindami ameliyat olmustu? Revizyon fiyatlarida malum kiyamet cok yazik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…