Op. Doktor İLHAN PEKDEMİR

Merhabalar,
8 Mart 2018 de Op.Dr.İlhan Pekdemir tarafından rinoplasti ameliyatım yapıldı . 2. Haftada olmama rağmen çevremden sürekli güzel iltifatlar almakta ve genel olarak “Sen bi güzelleştin ,kilo mu verdin, yüzün inanılmaz güzel duruyor...” şeklinde yorumlar almaktayım. Kimse direk estetikmi yaptırdın demiyor bir değişim var ama ne hem bu kadar güzel hem bu kadar doğal ve kusursuz ... bir kez daha İlhan Beye güvenerek ne kadar doğru bir seçim yapmışım diyorum... Ameliyat öncesi tüm stressimi azaltmama yardımcı olup beni sakinleştirdiler , ameliyatım sonrası hem ilgileri hem güler yüzleri hiç eksik olmadı ...
Eğer hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız kesinlikle tek adresiniz İlhan Pekdemir olsun...
Ekibine ve kendisine sonsuz teşekkür ederim ‍

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba 1 yıl önce ilhan pekdemire liposuction ve karın germe ameliyatı oldum. 2 çocuk annesiyim bir zaman sonra bilirsinizki göğüsler de elastikiyetini kaybediyor ve görsel olarak çok rahatsız ediyor. Ameliyat olmaya karar verdim ve hiç düşünmeden tekrardan İlhan Pekdemir Kliniğine gittim. Zaten bir yıl içerisinde de arada bir kontroller için uğruyordum. Beni her zamanki gibi çok ilgili ve samimi karşıladı. Göğüslerimle ilgili şikayetlerimi anlattım, güven veren bir konuşmanın ardından meme toparlama ve meme protezi ameliyatı oldum. şu an ameliyatımın 55. günü. ve çok memnunum. ilhan beye asistanı mahsun beye ve ekibine teşekkür ederimmm

Eklentiler

• IMG-20180221-WA0013.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 153
Merhaba ben mehtap.yaklasık 1yıl once ılhan hocayla tanıstım. botoks ve dudak dolgusu oldum bunlardan cok cok memnun kaldım ♥cvremden de cok guzel tepkıler aldım.sonrasında gogus amelıyatı ıcın konstum en cok kafama taktıgım konu buydu ama cesaretımı toplayamıyordum.ılhan hoca ve mahsun bey bu konuda benım karar vermemı sagladılar ve meme amelıyatı olmaya karar verdım.kendımı braktım doktorumun sıhırlı ellerıne ☺amelıyat oncesı ve sonrası ılgılerı mukemmeldı.ozellıkle asıstanı mahsun bey 7/24 ilgısı ve alakasıyla yanımda oldu ve kendımı guvende hıssetmemı sagladı.sureklı aradım msj attım bır an bıle bundan rahtszlık duymadı hep cevapladı tum sorularımıokdar başarılı bı ekıp ve bır doktor bı arada bulmak gerckten zor iş.ılhan hocama,asıstanı mahsun beye ve ekıbıne çokkkkk tesekkur ederım sızlerın sayesınde genc guzel bı goruntum var artık

Uzun zamandır burun estetiği olmak istiyordum, özellikle son 1 yıldır ciddi şekilde doktor arayışındaydım. Aklımdaki iki doktorla da görüştüm ve ayrıntıcı bir insan olmamama ve çabuk ikna olan bir yapım olmasına rağmen beni ikna edemediler. Daha sonra tesadüfen bir arkadaşımla konuşurken bana ilhan hocayı tavsiye etti ve hemen randevu alıp görüşmeye gittim. Çok konuşan soru soran bir insan değilim o yüzden on dakikalık bir görüşmeden İlhan Bey’den ameliyat günü alarak çıktım. Ameliyat olalı 1 ay oldu, ameliyat sonrasında hiç ağrım olmadı, İlhan Bey’in yazdığı ağrı kesiciyi içme gereği bile duymadım. Morarmam oldu ama çok az oldu, 2.gün morardım 4.gün morluklarım geçti. En önemli konuya geliyorum, burnumla aşk yaşıyorum. Tanımayanlar 13.günde bile ödeme rağmen asla estetik olduğunu anlamıyordu. İstediğim doğal, minnak buruna İlhan Hocam sayesinde sahip oldum. Ayrıca ameliyat öncesi ve sonrasında ilgisi ve desteği ile sürekli yanınızda olduğunu bildiğiniz, aklınıza takılanı saat kaç olursa olsun sorup, cevap alabildiğiniz bir asistana yani Mahsun Bey’e sahip. Klinikteki ekibi, anestezi ekibi, ameliyatı yaptığı hastanedeki hemşireler ve tabi ki Mahsun Bey... Kısacası İlhan Bey ve ekibi işini muazzam yapıyor. Aklında soru işareti olan, bu ameliyatı olmayı düşünen herkese tavsiyem, bir gidip İlhan Hoca ile görüşsünler. Ayrıca aşağıya da birinci ayımda çektiğim bir before-after fotoğrafımı ekliyorum. Buradaki yorumlar bana referans oldu, umarım ben de birilerine referans olurum :)

Hayatımdaki en büyük şansımdan birisi sizinle tanışmak ve kendimi sizin başarılı elinize teslim etmekti. Ne kadar teşekkür etsem az olur. Ellerinize emeğinize sağlık Ilhan Hocam ve ekibi

Merhaba arkadaşlar bende sizlere İlhan bey in ne kadar mükemmel bir doktor oldugundan bahsetmek istiyorum. 17 temmuz salı günü 1 hafta önce rinoplasti ameliyatı oldum burnumda bir sağlık problemi yoktu sadece hafif bir kemer vardı ve ondan rahatsız oluyodum. Ameliyattan sonra 3. günümde tamponlarım çıktı herkes tampon çıkartma olayının çok agrılı ve acılı oldugunu soyledi fakat hiç bi şekilde agrı ve acı hissetmedim. Ameliyattan çıktıktan sonra da şiddetli bi ağrım olmadı tek problem bu amliyatta nefes alamamak ve buda çok normal zaten gün geçtikçede rahatladıgın hissediyorsun. Söylemek istediğim şey her doktora güvenemezsin plastik cerrahi olmak farklı bi meslek ben hemşireyim ve bi çok plastik doktor gördüm fakat bu işte cidi anlamda hem çok başarılı hem de çok ilgili olan İLHAN PEKDEMİR e çok teşekkür ediyorum. Ve sizin aklınızda rinoplasti gibi bi ameliyat olma düşüncesi varsa kesinlikle İlhan Pekdemir doğru adres bunu denedikten sonra sizde farkına varıcaksınız zaten buna hiç düşünmeden karar verebilirsiniz. 1 yıl önce ablamda ameliyat oldu ve oda çok memnun söylediğiğm gibi İLHAN PEKDEMİR mükemmel bir detay :) Tabikide asla bunu unutamam asistanı MAHSUN ÇİFÇİ de bir o kadar ilgili ve işini en güzel bir şekilde yapan birisi bu ameliyatımda özellikle İlhan hocaya ve Mahsun beye çok teşekkür ediyorum.

Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır burun estetiği istiyordum bunun için de çok araştırma yaptım ve birkaç tane doktor buldum fakat içime en çok sinen İlhan bey oldu gerek verdiği güvenle gerekse oluşturulan profesyonel ortamla haziran ayında ameliyat oldum. Ve ameliyatım başarılı geçti, çıktığımda ne ağrı ne de sızı hissettim, şişlik çok az ve morluk neredeyse yok denecek kadar azdı. Ayrıca alçı alındıktan sonra bile görüşmeler devam ediyor. Ve asistan da bu süreç boyunca her zaman yardımcı oluyor.
Çok memnunum kibar ve doğal bir burnum oldu, önceleri gülerken çekinirdim fakat şuan bu konuda çok rahatım, kendimi saklama ihtiyacı hissetmiyorum. Şu da bir gerçektir ki ne kadar araştırırsanız araştırın bu bir şans işi ve İlhan bey de benim şansım oldu.

Merhaba gecmis olsun oncelikle.26 eylulde benimde 13 yil sonra 2. Kez meme kucultme ameliyatim var.meme protezi derken silikon mu taktilar kucuk boy dekoltenin guzel durmasi ve zamanla bozulmamasi icin

SAHTE PROFİL DOLU. BU KADAR DA İNSANIN GÖZÜNE SOKMAYIN YAHU..YALNIZ HADİ DOKTORU YERE GÖĞE SIĞDIRAMADINIZ OKEY AMA İLK DEFA HER YORUMDA ASİSTANI BU KADAR ÖN PLANA ÇIKARILAN(ADI ÖZELLİKLE BELİRTİLMEK SURETİYLE) BİR DOKTOR YORUM SAYFASI GÖRÜYORUM. NEDEN ACABA

İlhan hocama üst göz kapağı estetiği yaptırdım nerdeyse 1 yıla yaklaştı ve sonuctan cok memnunum. İlhan pekdemir harika bir doktordur gözünüz kapalı güvenebilirsiniz .Asistanı Gamze hanım ve yardımcısı Mahsun beyde cok ilgili işini güzel yapan insanlar tekrar başka bir işlem icin İlhan hocama gidicem art niyetli kişilere inanmayın kendiniz gidin ve görün.

Merhaba, İlhan beye yaklaşık 1 yıl önce meme küçültme ameliyatı oldum. Ameliyattan sonra hiç bir sıkıntı yaşamadım ve her şey tam istediğim gibi oldu. 6. ayın sonunda dikiş izlerim resmen geçmişti. Kliniğe gittiğim ilk dakikadan beri büyük bir ilgiyle karşılandım. Sadece İlhan bey değil, asistanı ve diğer bütün çalışanlarda aynı ilgiyi göstermektedirler. Güler yüzlü, saygılı ve işinin en iyisini yapan bir ekip olduğunu düşünüyorum. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Hiç tereddüt etmeden istediğiniz her şeyin en iyisini yaptırabilirsiniz.

Merhaba yaklaşık 3 ay önce ameliyat oldum burnumda kemer vardı endişelerim vardı başta ama ilhan beyle görüşünce cesaret ettim ve ameliyat olmaya karar verdim herşey çok hızlı gelişti ameliyat süreci ve sonrası korktuğum gibi olmadı şiş halinde bile şeklini beğenmiştim tam istediğim gibi bi burun oldu ilhan beye ve ekibine ilgilerinden ve burun için çok teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
En büyük şanslarimdan biri Ilhan Pekdemir
Muayene olduktan hemen 1 hafta sonra ameliyatim gerceklesti ve ben gozum kapali guvenerek ameliyata girdim. Ağrım morluklarim yok denecek kadar az oldu bir hafta içerisinde rutin hayatima geri döndüm cok cabuk atlatilan bir surec :) 2. ayım ve sisliklerim indikce daha da guzellesiyor. Suan dogal ama havali bir burnum var Ilhan Pekdemir sayesinde

Eklentiler

• IMG-20190518-WA0037.jpg
    122,3 KB · Görüntüleme: 204
  • IMG-20190520-WA0041.jpg
    121,2 KB · Görüntüleme: 233
  • 2019-05-18-20-46-28-619.jpg
    119,4 KB · Görüntüleme: 246
  • InShot_20190619_001348136.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 256
  • 2019-06-05 10.09.29 1.jpg
    238,4 KB · Görüntüleme: 211
  • 20190422_160043.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 237
Yaklaşık iki ay önce burun ameliyat oldum hiç bir sorun yaşamadım sonuçtan memnunum arkadaşlarımın çoğu estetik olduğuna inanamıyor ve doktorumu soruyorlar.

2016 yılında İlhan beye burun ameliyatı oldum. Ancak o kadar kötü ve eğri oldu ki bu yıl tekrar revizyon ameliyatı olacağım. Düz ve büyük bir burnum vardı. Şimdi işe büyük ve sağa çarpık bir burnum oldu. Deliklerini de o kadar yukarı kaldırmış ki direkt göze çarpıyor. Üstelik delikleri kucultecegim demişti. Onu da yapmamış. Başka doktorlara gittim. Onlar bile estetik doktoruna olduğuma şaşıyor. Kim yaptı bu burnu böyle diye soruyorlar. Olacaklar bir defa daha düşünsün. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. 3 yıldır psikolojik olarak çöktüm. Yeni bir ameliyatı nasıl kaldıracağım bilmiyorum.

çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…