Ooof oof

bengumm

🌟
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
1.636
1.952
Arkadaşlar merhaba benim sıkıntım çocuğum . Erken doğdu birtakım hastalıklarla doğdu kalp guatr enfeksiyon.. ama çoğunu hafiflettik şuan 2 yaşında ama ayın 20 günü hasta . Ya kusar ya ishal olur ya öksürür yada grip . Gerçekten o kadar yoruldum ki sürekli hastanedeyiz ayın 20 günü kullandığı aldığı ilaçlar haddi hesabı yok .sabaha kadar uykusuz kalmakta cabası. Nasıl hastalanıyor bilmiyorum Elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama yok olmuyor . Bir önerisi olan varmı 😓

Arkadaşlar merhaba benim sıkıntım çocuğum . Erken doğdu birtakım hastalıklarla doğdu kalp guatr enfeksiyon.. ama çoğunu hafiflettik şuan 2 yaşında ama ayın 20 günü hasta . Ya kusar ya ishal olur ya öksürür yada grip . Gerçekten o kadar yoruldum ki sürekli hastanedeyiz ayın 20 günü kullandığı aldığı ilaçlar haddi hesabı yok .sabaha kadar uykusuz kalmakta cabası. Nasıl hastalanıyor bilmiyorum Elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama yok olmuyor . Bir önerisi olan varmı 😓
Bagışıklığı güçlendirecek şekilde beslenmesine dikkat edin bol vitamin alsın olmadı doktor a sorun onun tavsiyesi ile takviye vitamin ilaçları vs kullanın çocuklar için Zühre ana ürünleri var dogal ürünler baya faydalı ayrıca karadut özü tavsiye ederim, ishal için probiyotik (yogurt, Kefir vs ) doktora sorup onun için de enterogermina Kids kullanılabilir. Terleme üşüme vs ye ekstra dikkat edin bu önlemler onun dışında yapılacak bişey yok pek yani çoçuk hasta olunca mecbur çekiliyor o dert

Bagışıklığı güçlendirecek şekilde beslenmesine dikkat edin bol vitamin alsın olmadı doktor a sorun onun tavsiyesi ile takviye vitamin ilaçları vs kullanın çocuklar için Zühre ana ürünleri var dogal ürünler baya faydalı ayrıca karadut özü tavsiye ederim, ishal için probiyotik (yogurt, Kefir vs ) doktora sorup onun için de enterogermina Kids kullanılabilir. Terleme üşüme vs ye ekstra dikkat edin bu önlemler onun dışında yapılacak bişey yok pek yani çoçuk hasta olunca mecbur çekiliyor o dert
Bakın gerçekten inanın o kadar çok dikkat ediyorum ki meyve sebze her şeyden yedirmeye çalışıyorum süt ürünleri ama bütün pütürlü şeyleri kusuyor sürekli kontrollere gidiyoruz ama gerçekten artık ne yapacağımı şaşırdım gece soğuk oluyor diye tulum giydirmeye bile başladım ama nasıl hastalanıyorsa hastalanıyor yani arada bir olsa neyse Ama ayın her günü hasta yani nerdeyse 😓

Yanlış anlamayın dediğimi lütfen , çocuğunuz ilk doğduğunda hasta olduğu için muhtemelen çok dikkatli baktınız. Acaba şimdide fazla mı korumacısınız? mesela dışarı çıkarıyor musunuz? ya da insanlarla temasına izin veriyor musunuz? arada biraz üşümesine müsade ediyor musunuz?

Bakın gerçekten inanın o kadar çok dikkat ediyorum ki meyve sebze her şeyden yedirmeye çalışıyorum süt ürünleri ama bütün pütürlü şeyleri kusuyor sürekli kontrollere gidiyoruz ama gerçekten artık ne yapacağımı şaşırdım gece soğuk oluyor diye tulum giydirmeye bile başladım ama nasıl hastalanıyorsa hastalanıyor yani arada bir olsa neyse Ama ayın her günü hasta yani nerdeyse 😓
Fazla koruyup bütün mikroplardan uzak tutunca yada aşırı sıcak vs tuttuğun zaman da sıkıntı çünkü çocuk en ufak mikroptan küçük bir esintiden bile hasta olabilir hale geliyor bide bazı çocuklar böyledir çok hasta olur normali budur

Yanlış anlamayın dediğimi lütfen , çocuğunuz ilk doğduğunda hasta olduğu için muhtemelen çok dikkatli baktınız. Acaba şimdide fazla mı korumacısınız? mesela dışarı çıkarıyor musunuz? ya da insanlarla temasına izin veriyor musunuz? arada biraz üşümesine müsade ediyor musunuz?
Yok aslında aksine yaz boyu parka götürdüm hergun parklara gittik . Gene hastalandı . Yani pek esirgemedim ama galiba anne sütü almadığı için ve erken doğduğu için mi bilemiyorum 😔

Yok aslında aksine yaz boyu parka götürdüm hergun parklara gittik . Gene hastalandı . Yani pek esirgemedim ama galiba anne sütü almadığı için ve erken doğduğu için mi bilemiyorum 😔
Benim oğlum erken doğmadı
2 yaşına kadar emdi
Ama inanın her hafta hastanedeydık
Doktor kreşe mi gidiyor lütfen evde dursun biraz bıle demişti ki evdeydı çocuk

Hava soğuk oğlum hasta hava sıcak hasta
Terler egzama olur
Pütürlü istemediği bişey olsa kusar
Hasta olunca direk kulak enfeksiyonu oluyordu

4 yaşına kadar cekti
Sonra geniz eti ve bademcık ameliyatı oldu
Kulaklarına tüp takıldı iki kere
Ama yine de işitme kaybı oluştu yüzde 10 diğer kulak yüzde 20 az duyuyor
İyi bir kbb doktoru bulmuştuk keşke geç kalmasaydınız çok hasta olanlara 2 yaşında da yapıyoruz bu ameliyatı demişti

Ameliyattan sonra o hasta çocuk gitti yemesi içmesi düzeldi
4 senedir hiç antibiyotik kullanmadı

En son derdım boy uzamasıydı
Suan 12,5 yaşında 160 olmuş boyu iyi dedi doktor

İnsallah sizde anlatacaksınız

Kuzummm kıyamam ona çok geçmiş olsun. Paketli gıdaları abur cuburları yiyorsa yedirmeyin. Bağışıklığı çok etkiliyor

Benim oğlum erken doğmadı
2 yaşına kadar emdi
Ama inanın her hafta hastanedeydık
Doktor kreşe mi gidiyor lütfen evde dursun biraz bıle demişti ki evdeydı çocuk

Hava soğuk oğlum hasta hava sıcak hasta
Terler egzama olur
Pütürlü istemediği bişey olsa kusar
Hasta olunca direk kulak enfeksiyonu oluyordu

4 yaşına kadar cekti
Sonra geniz eti ve bademcık ameliyatı oldu
Kulaklarına tüp takıldı iki kere
Ama yine de işitme kaybı oluştu yüzde 10 diğer kulak yüzde 20 az duyuyor
İyi bir kbb doktoru bulmuştuk keşke geç kalmasaydınız çok hasta olanlara 2 yaşında da yapıyoruz bu ameliyatı demişti

Ameliyattan sonra o hasta çocuk gitti yemesi içmesi düzeldi
4 senedir hiç antibiyotik kullanmadı

En son derdım boy uzamasıydı
Suan 12,5 yaşında 160 olmuş boyu iyi dedi doktor

İnsallah sizde anlatacaksınız
Ayy amin amin insaAllah😔

Bebeginizde alerji olabilir mi? Benim bebegim alerjikti, cocuk alerji bolumune cok gittik geldik. Duvarlarda bilgilendirme panolari vardi. Sık sık hastalanmak, sık enfeksiyon gecirmek, bir yilda ayni hastaligi iki kez gecirmek alerji gostergesidir yaziyordu. Iyi bir alerji immunoloji doktoru ya da butuncul tip yaklasimini benimsemis bir doktor bulup bir gorunun bence siz. Ilk etapta test uygulayip test temiz cikarsa alerji yok diyorlar ama siz pesini birakmayin. Cunku 4 yas altinda alerji testleri yuzde yuz dogru sonuc vermiyor.

X