• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onunla bir ömür geçer mi?

Gabriel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
292
2
96
İstanbul
arkadaşlar selamlar.
burayı çok seviyorum.
burası olmasa ne yaparım bilmiyorum. çünkü derdimi bir tek sizinle paylaşabiliyorum. bi de ailemle. arkadaşlarım hep uzaktalar...

kızlar kısa ve öz yazıcam. mesele sevgilim.
askerden cuma günü geldi. şimdi kendi ailesinin memleketinde. ankarada.
ben de kendi memleketim istanbuldayım. bu cuma da istanbula gelecek(ti) inşallah.

sorun şu ki, bana nasıl davranacağını bilmiyor.
insan sevgili olunca hep onunla olmak istemez mi?

geçen akşam, arkadaşlarıyla dışarı çıktılar. "eve gelince beni ara" dedim. gece 3 oldu uyandım. aramamış. mesaj attım. cevap gelmedi.
tüm gün beni aramadı. akşam saat 7.30da aradı. ben de açmadım. bi kaç kere aradı yine açmadım. merak ediyorum diye mesaj atmış cevap vermedim.
bugün işten aradı: "noldu başına bişey geldi zannettim" dedi. ben de: "sen istediğin zaman arıyorsun, istemediğinde aramıyorsun" dedim. o da "tabi istediğim de ararım" dedi. ben de: "o zaman ben de istediğim de telefonu açarım" dedim. "ne zaman istersin acaba" dedi. ben de "bilmiyorum" dedim. neyse kapadık telefonu.

sinirlendim.

ben bu adam için 3000 lira maaş aldığım işimi bırakıp, evlenip konya'ya gitmeyi planıyorum bi de. orda iş bulamazsam ev hanımı olucam. ev hanımı olmak kötü değil, aksine güzel ama böyle umursamaz biri için gidilir mi?

böyle biriyle ömür geçer mi?

annem diyor ki, "evet onun da eksiği bu. ama çok seviyorsan gidersin." onlar bana bırakıyorlar.

yaşım 25.

herkes ne zaman evleneceksiniz diye her gün soruyor. söz ne zaman. nişan ne zaman.

inanın kafam patladı.

ne yapacağmı bilmiyorum. 1 yıldır beraberiz ama ben onunla ömür geçirebilir miyim emin değilim.

ne olur bana akıl verin.

edit: kızlar ben dayanamadım. konuşmak için az önce aradım. açmadı. "beni tam 24 saat sonra arıyorsun. üstelik aramız iyiyken böyle. maalesef beraber yapamıycaz herhalde" diye mesaj attım. hala 2 saat oldu cevap yok.

Son düzenleme:
canim neler hissettigini cok iyi anliyorum. peki neden sana gec donuyor. yogun mu calisiyor. nedenleri neler yani. ya da tarzi mi bu? mesela ailesiyle ya da diger arkadaslariyla da boyle soguk mu? sadece sana karsi mi boyle davraniyor yani.

Tipik erkek davranışı bence üzülmeni gerektirecek birşey yok. Yalnız bir konu takıldı aklıma. Sen şimdi bilmediğin bir şehre gideceksin anladığım kadarıyla. Çalışmayacağın için de arkadaş ortamı kurman zaman alacaktır. O sürede sana çok fazla destek olması lazım. Çok daha fazla zaman geçirmesi lazım.Bunun anlaşmasını baştan yapsan iyi olur..

çok rahat birine benziyor... :19:
kendi adıma söylemek gerekirse ben böyle birinin fedakarlık hakettiğini düşünmüyorum.
heleki ailenden,işinden ayrılıp,statünden aşağıda bi hayatın kurmana değecek biri olduğunu hiç düşünmüyorum...
tabi ben tanımıyorum sevgilinizi,anlattığınız kadarıyla hissettiğimi söyledim.
hep böyle midir?

canim neler hissettigini cok iyi anliyorum. peki neden sana gec donuyor. yogun mu calisiyor. nedenleri neler yani. ya da tarzi mi bu? mesela ailesiyle ya da diger arkadaslariyla da boyle soguk mu? sadece sana karsi mi boyle davraniyor yani.

tatlım. şuan çalışmıyor 10 sonra başlayacak işe. işi de konya'da oraya gidecek. çok yoğun değil yani şuanda. annesi babası sabah işe gidiyor. o evde. arkadaşları da çalışıyor. akşama kadar vakti var yani. tek hobisi, playstation ve spor.
her sevdiği kişiye karşı böyle davranıyor ama ben kaldıramıyorum.
benim babam annemi günde en az 4-5 kere arar. ne yapıyosun, nerdesin, kaçta yemek gibi. ama işte o hiç böyle değil.

Tipik erkek davranışı bence üzülmeni gerektirecek birşey yok. Yalnız bir konu takıldı aklıma. Sen şimdi bilmediğin bir şehre gideceksin anladığım kadarıyla. Çalışmayacağın için de arkadaş ortamı kurman zaman alacaktır. O sürede sana çok fazla destek olması lazım. Çok daha fazla zaman geçirmesi lazım.Bunun anlaşmasını baştan yapsan iyi olur..

aynen canım. bu dediğinin aynısı dedim. kimsem yok benim dedim konyada. sen olacaksın arkadaşım da ailem de.
merak etme dedi bana. ama baksana sevgiliyken böyle, evlenince nasıl olur bilemiyorum artık.

çok rahat birine benziyor... :19:
kendi adıma söylemek gerekirse ben böyle birinin fedakarlık hakettiğini düşünmüyorum.
heleki ailenden,işinden ayrılıp,statünden aşağıda bi hayatın kurmana değecek biri olduğunu hiç düşünmüyorum...
tabi ben tanımıyorum sevgilinizi,anlattığınız kadarıyla hissettiğimi söyledim.
hep böyle midir?

canım aslında bana hediyler alır falan. bu yönü güzel ama işte bazen o kadar odun o kadar odun ki. hiç bir marangoz yontamaz o derece. ve ben erkeğin davranışlarını yönlendiren biri değilim hiç.

aynen canım. bu dediğinin aynısı dedim. kimsem yok benim dedim konyada. sen olacaksın arkadaşım da ailem de.
merak etme dedi bana. ama baksana sevgiliyken böyle, evlenince nasıl olur bilemiyorum artık.

O playstationdan kurtulman lazım dostum:) Erkek milleti onun başına geçti mi ölüyorum de dönüp bakmaz gerçi bayanlar da bazen öyle oluyor örnek : annem şuan mutfaktan sesleniyor kalkıp bakmıyorum:D

tatlım. şuan çalışmıyor 10 sonra başlayacak işe. işi de konya'da oraya gidecek. çok yoğun değil yani şuanda. annesi babası sabah işe gidiyor. o evde. arkadaşları da çalışıyor. akşama kadar vakti var yani. tek hobisi, playstation ve spor.
her sevdiği kişiye karşı böyle davranıyor ama ben kaldıramıyorum.
benim babam annemi günde en az 4-5 kere arar. ne yapıyosun, nerdesin, kaçta yemek gibi. ama işte o hiç böyle değil.

anladim canim. insan, kendi ailesinde gordugunu istiyor mustakbel esinden tabii... sevgilini en iyi sen tanirsin canim. ayrilirsaniz cok mu uzulursun? yoksa bu kotu ozelliklerini kendine hatirlatip 'iyi ki bitmis, olmazdi zaten' mi dersin? istersen bikac gun arama, zaten o da pek aramiyormus; bi ayrilik provasi gibi bi sey yap.

tipik erkek işte canım ama anlattıgına göre sorumsuza benziyor herşeyi bırakıp gidilcek bir erkek değil bence canım istanbuldan sonra konya adamı baya bir sarsar acıkcası

ya bi de annem babam abim ve çevrem evde kalacağım korkusunu yaşıyor.
bana da yaşatıyorlar.
bu devirde koca bulmak zor diyorlar. iyileri kapılıyor diyorlar.
herkes benden daha panik.
bi de hamdolsun kısmetim açık yani, çok şükür. çirkin değilim. sürekli soruyolar biri var mı, gelip isteyelim diye. ama işte anlamıyorum ben bu toplum baskısını arkadaşlar ya!

babam da benim bi kamu kuruluşunda yönetici, onun babası da... aileler de çok istiyor bu işin olmasını.

ama o, işte tam bir kalas. çok afederssniz kızlar ama başka bi laf bulamıyorum!

Allah sabir versin..
gercekten deger verseydi, inan sen mesaj atar atmaz arardi,
gerci belki musait degildir, telefonu yaninda degildir,
telefonda konusmaktan hoslanmiyorda olabilir.
Insan sevdigi insanla muhabbet etmek ister,
ben senin yerinde olsam coktaaaan sogumustum ondan.

ya bi de annem babam abim ve çevrem evde kalacağım korkusunu yaşıyor.
bana da yaşatıyorlar.
bu devirde koca bulmak zor diyorlar. iyileri kapılıyor diyorlar.
herkes benden daha panik.
bi de hamdolsun kısmetim açık yani, çok şükür. çirkin değilim. sürekli soruyolar biri var mı, gelip isteyelim diye. ama işte anlamıyorum ben bu toplum baskısını arkadaşlar ya!

babam da benim bi kamu kuruluşunda yönetici, onun babası da... aileler de çok istiyor bu işin olmasını.

ama o, işte tam bir kalas. çok afederssniz kızlar ama başka bi laf bulamıyorum!

Başka kusuru yoksa ayrılmaya değecek bir konu değil. Sen de kendini ona odaklamaktn vazgeçip başka uğraşlar bulursan o tırım tırım seni aramaya başlar...

O playstationdan kurtulman lazım dostum:) Erkek milleti onun başına geçti mi ölüyorum de dönüp bakmaz gerçi bayanlar da bazen öyle oluyor örnek : annem şuan mutfaktan sesleniyor kalkıp bakmıyorum:D

ehehe inanmazsın ama şuan bizimkiler de sesleniyorlar hala yemek yemedik de...

ama söz konusu sevgili olunca bence insan zevklerinden fedakarlık etmeli.

anladim canim. insan, kendi ailesinde gordugunu istiyor mustakbel esinden tabii... sevgilini en iyi sen tanirsin canim. ayrilirsaniz cok mu uzulursun? yoksa bu kotu ozelliklerini kendine hatirlatip 'iyi ki bitmis, olmazdi zaten' mi dersin? istersen bikac gun arama, zaten o da pek aramiyormus; bi ayrilik provasi gibi bi sey yap.

ayrılırsam çok üzülürüm tabi. onun hatıraları var odamda. parfümler, çantalar, aldığı çiçeklerin kartları ama işte karar veremiyorum offf

ehehe inanmazsın ama şuan bizimkiler de sesleniyorlar hala yemek yemedik de...

ama söz konusu sevgili olunca bence insan zevklerinden fedakarlık etmeli.

Eğer karşı tarafın sevdiğinden eminse ve kendini asla bırakmayacağını düşünüyorsa hiç de birşeyinden feda etmez onu bekleme hele bi erkekten hiçç

tipik erkek işte canım ama anlattıgına göre sorumsuza benziyor herşeyi bırakıp gidilcek bir erkek değil bence canım istanbuldan sonra konya adamı baya bir sarsar acıkcası

ah tatlım ah... arkadaşlarım arıyo beni, "nasıl gideceksin oralara" diyor. herkeste de aynı soru.

ben istanbulda, doğdum büyüdüm. canım sıkılınca şöyle bi sultanahmete, taksime, foruma, cevahire gider gelirim, ama orda? :/ işte bilemiyorum

canım aslında bana hediyler alır falan. bu yönü güzel ama işte bazen o kadar odun o kadar odun ki. hiç bir marangoz yontamaz o derece. ve ben erkeğin davranışlarını yönlendiren biri değilim hiç.

bu biraz senin yapınlada alakalı canım?
sen böyle biriyle,başka bi şehirde,ailenden uzak yapabilecek misin peki?
kendini bu yönden yeterli görüyor musun?
kimse dört dörtlük değildir elbette ama bu huyları sivrileşmiş derecede kendini belli edecek boyuta geldiyse bi daha düşün derim...

ve canım çevre baskısına çok takılma,yaşın gayet normal...bi kaç sene beklesen bile olur hatta.
yani sevgilini değerlendirirken ''benim evlenmem lazım biran önce'' psikolojisinden kurtul...
bu baskı altında cevap verirsen belki ilerde çok pişman olursun.

Tipik erkek diyenlere de gülüyorum.
Ne kadar saçma yaa...
Ne demek tipik erkek! Sevgilisi kendine gereken ilgiyi göstermedi mi ayrılmaya korkanların uydurduğu bir palavra sadece bu!
Sevmeyen erkek bu! Tipik falan denilmesin.
Seven adam merak edip arar.
Kafasına göre takılmaz öyle.
Böyle bir adamla da asla ömür geçmez.
24 saat içinde aramamış. Cevap bile vermemiş.
Böyle insanla evlilik mi düşünülür?
Bir de ne güzel maaşı dolgun bir işiniz varmış.

Back
X