yukarida yazilanlara ayynen katiliyorum..buna ek olarakta daha 21 yasindasin guzel kardesim lutfen kendinizi kucucuk bir yere sıkıstirip hayati oyle yasamayin.ne kadar guzel bir isin ve gelirin var vizyonunu genislet.konserlere,sergilere git baska insanlarla tanis inan bana hersey fark edecektir.daha simdiden sana bunlari yapiyorsa yarin evlendiginizde birak gezmeyi balkona cikmani hatta komsuya gitmeni yasaklar.neden?diye soramazsin cunku sen onu bu haliyle kabul etmis oluyorsun.simdiden kac kurtul.eger seni cok seviyorsa zaten geri gelir bir dahada bu tur kisskancliklar yapmaz. (gerci huylu huyundan vazgezmez ama neyse)birincisi evlendikten sonra niye çalışmayacakmışsın onu anlamadım.böyle güven telkin etmeyen bir adama güvenipte iş güç bırakılırmı?çalışırken sana bunları yapan evlendikten ve çalışmayı bıraktıktan sonra dahada artırır baskılarını.
ikincisi neden bu kadar kıskanç onu çözemedim.kişi kendinden bilir işi derlerya;böyle aşırı kıskançlıkları olan adamların;dışarda başkasının karısına kızına kem gözle baktığını o yüzden kendi karısı kızınada başka erkeklerin öyle bakacağını sandığını düşünürüm hep.yani kendi niyeti kötüki başkasınıda öyle sanıp bu kıskançlıkları yapıyor.
üçünciüsüde ben şunu anlamıyorum.aşk sevgi kendini bu kadar aciz duruma düşürmek değildir.adam sana hayatuı zindan edecek sen seviyorum diyeceksin.kusura bakma ama anlamıyorum bunu...aklım hafsalam almıyo yani...ben buyum evlendikten sonrada çalışcam demeli kendi ayaklarının üstünde durabilmelisin...
ama tabi yinede sen bilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?