Kız İsteme Onun ailesinin aramasi gerekmiyor mu?

adlesss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
85
0
86
Antalya
kızlar benim sevgilimden evlenem teklifi aldım. bu zamana kadar hersey cok güzeldii.. bu bana dediki annenle konus babanla konus istemeye gelelim. iide hersey söylerim anneme ama babama diyemem.. zaten bizimkiler bizi biliyolar ama olaya pek sıcak baktıklarını söyleyemem.. (evin tek kız olunca bide sevgilim uzak olunca bide onu bana yaıştıramayınca sıcak bakmıyolar işte :85: ) bice bizim burda erkek tarafı arar söyler kahve içmeye gelcez falan diye. diyorum canım sen de ailene arasınlar e onuda yapmıyo arayan eden yok :85: neredeyse bukonunun tartışması yüzünden birbirimizi cok kırıyoruz ayrılma noktasına geldik cok zaman.. o diyo sen neden demiyon ben diyom sen neden demiyon

zaten bizimkiler istemiyo bide babamın karsısına cıkıp baba seviyom beni istemeye gelcekler ver beni diyemem yaaa yardııımmmmm :85: :92: napmalıyım sizce?

Son düzenleme:
canm senn önceden annene dersin böle böle isticeklermiş die ondan sonra arasınlar
yada erkek annesi arasın illa senn demn mi gerekli zaten aileler bilio anladım kadarı ile
hem annenler nedn yakıştırmıo yanına

ama diyemezsen nasıl olcak ki pat diye gelemezler en azından kızsalarda ailenin haberi olsun annene anlat anlar seni oda babana anlatsın erkek arkadaşının ailesinin araması bana pek doğru gelmiyo baban tepki gösterebilir her şeyi sen halletmişsin diye bence anlat kızsalarda anlat o şekilde bilmeleri daha doğru

ayhhh bnde diyemiyorum babama yaa kac gndür sölemeye calısıorum söleyemiorum ( konu da acmıstım ztn ( cekiniorum utanıorm püff :s anneme sen söle diorum senden duyun diyooo :s

sende annene sölettir olmaz mı annen de mi karsı ????

annenden yarım alamıysan baska bi aile büyünüze anlatabilrisn o bigün gelip babana anlatsın durumu.. senin söylemen daha mantıklı önce ailene cnm...

kızlar teşekkür ederim anladımda annem zaten istmeye geleceklerini biliyo babamada demiştir zaten mutlaka da onlar da bekliyoki ben diyecegim şu gun gelin onlar pat cıkıp gelecekler bu pek mantıklı gelmiyo bana erkek arkadasım bekliyoki biz halledelim herseyi ben konusayım gün alayım diyeyim onlarada şu gun gelin :26: bu olurmu yaaaa :18: hemen cıksınlar gelsinler.. istesinler sözü taksınlar..

Son düzenleme:
canm senn önceden annene dersin böle böle isticeklermiş die ondan sonra arasınlar
yada erkek annesi arasın illa senn demn mi gerekli zaten aileler bilio anladım kadarı ile
hem annenler nedn yakıştırmıo yanına

aileler biliyor canımda annem bana aşırı düşkün ve uzak bi yere vermek istemyor bu yüzdende elinden geleni yapıyor..

gercekten zor bi durum canım allah yardımcın olsun

zaten bizi biliyolar gökcem iki tarafta ama onların su gun musaitmisiniz demesi daha dogru olmazmı?

annenden yarım alamıysan baska bi aile büyünüze anlatabilrisn o bigün gelip babana anlatsın durumu.. senin söylemen daha mantıklı önce ailene cnm...

bizi biliyolar zaten istemeye gelceklermişte dedim daha ne diyim bu yüzzden erkek arkadasımla aram bozuluyo o istiyoki su gün gelin diye günde vereyim

yani benim gördügüm duydugumbildigim erkek ailesi arar sorar biz kahveye gelcez çaya gelcez hayırlı bi iş için gelcez :2: kız tarafıda kabul eder yada etmez bunu erkek arkadasıma anlatamıyorum düzelmiyo bi türlü aramız hala gelin demedin diye ne yani gelin beni alınmı diyeyim ailemede şugun gelecekler verinmi diyeyim anlamadımki şimdi ben

Son düzenleme:

cnm ilk önce senin ailenle açık açık konuşman lazım neden erkek tarafı aileni arasın ki merhaba müsaitmisiniz kızınızı istemeye gelicez diye :) sen ailenle konuş eğer kabul ediyorlarsa gelmelerini erkek arkadaşına söylersin ailesine söyler gün kararlaştırılır gelirler . ilk önce annene söyleki babanın ağzını arasın sen senin babana direk söylemen gerekmiyor

Canim tabii ilk önce senin ailene acilman gerek ki bunu yapmissin.. bu saatten sonra Sevgilinin annesi annenle konusmasi gerek.. sonucta seninde dedigin gibi gelip beni isteyin diyemezsin.
Anneler konustugunda ciddiyet belli olur.. öyle Kiz gelin dedi bizede geldik mi dicekler isteme olayi fln olunca:44: cok sacma hani illaki.. ilk basta ailelerin anlasmasi gerek babalar dahil olmasada.

Erkek arkadasin belliki tam bilmiyor bu isler ama onun annesi bilmesi gerek nasil uygun olur vsvs diye.
Bence sen sevgiline ben ailemle konustum sizi bekliyolar ama gününü belirlemek icin annem annenin aramasini bekliyor dersin.. hani baska yolla olmuyorsu bu sekilde denesen:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…