önümüzdeki hafta ameliyat oluyorum arkadaşlar bi okuyun...

symgcl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
142
3
selamm..arkadaşlar bu önmzdeki hafta içi ameliyat oluyrm gün kesn belli deil.ama ben heyecanlıyım,meme büyütme burçak erdinç..bilmiyorum bu doktor hakkında bişe biliyormusunuz.bişeler yazın lütfen moral verin,hem çok istyrm hemde ameliyattan çok korkuyorum.bide bir yaşında bebğim var ondanda ilk kez ayrı kalıcam.anlıycağınız biçok duyguyu birarada yaşıyorum.ya değmesse ya güzel olmazsa diyede düşünmeden edemiyorum..benle heyecanımı paylaşrsanız çok sevinirim eyvahedigeldismile

canım bende düşünüyorum ameliyatı. burçak hanımla ilgili bi bilgim yok ama ameliyat olan bi arkadaşın yorumunu okumuştum gayet memnundu. kararını verdiysen bence hiçbirşeyi düşünme gözünü kapa ve herşeyi doktoruna bırak. sonrasında sahip olucağın güzel memişlerin tadını çıkar zemuszemus

canım benim şöyle bi sıkıntımda var.benim memelerm emzrmeden sonra haff sarktı ve içi boşaldı.yani giitiğim diğer doktor kesinlikle dikleştirme yapmak şart dedi.ama bu burçak hanım sadece protezle dikleşir dedi.endişem çok dik olmaması,protezi koyunca onunda ağırlığıyla iyice sarkması.anlıycağın diğr doktrun böle demesi beni tereddütte bıraktı.oyzden burçk hanmla olanların memnuniyetini merak ediyorum.sen peki nezaman olmak istiosun varmı planın ?

canım benim şöyle bi sıkıntımda var.benim memelerm emzrmeden sonra haff sarktı ve içi boşaldı.yani giitiğim diğer doktor kesinlikle dikleştirme yapmak şart dedi.ama bu burçak hanım sadece protezle dikleşir dedi.endişem çok dik olmaması,protezi koyunca onunda ağırlığıyla iyice sarkması.anlıycağın diğr doktrun böle demesi beni tereddütte bıraktı.oyzden burçk hanmla olanların memnuniyetini merak ediyorum.sen peki nezaman olmak istiosun varmı planın ?

canım ben henüz para biriktirme aşamasındayım.tabi o aşamadan sonraa bide durumu aileyee açıklama aşaması var :) benimki şuan beklemede yani.eğer doktorla ilgili tereddütlerin varsa burçak hanım a olma ameliyatını biraz daha bekle bence sonucun istediğin gibi olmamasındansa bi süre için olmaması daha iyidir.eğer göğüste sarkma varsa bildiğim kadarıyla silikon biraz topluyo ama genelde doktorlaa silikonla birlikte dediğin gibi dikleştirmede öneriyolar cnm bence biraz bekle hemn ameliyat olma derim.

ben zaten eşim yüzünden bu durumdayım inat edio bayan cerrah olcak die,erkk doktoru kabul ettremiyorum. e biliosun fazlada bayan doktor yok bu alanda.acele etmek istemiyorum dediğin gbi ama bekleyincede yeni bişe olmuo...öle işte :) senin ailen biliomu nası bakıolar olaya,ay inş. gönlüne göre olr herşey.:teselli:

ben zaten eşim yüzünden bu durumdayım inat edio bayan cerrah olcak die,erkk doktoru kabul ettremiyorum. e biliosun fazlada bayan doktor yok bu alanda.acele etmek istemiyorum dediğin gbi ama bekleyincede yeni bişe olmuo...öle işte :) senin ailen biliomu nası bakıolar olaya,ay inş. gönlüne göre olr herşey.:teselli:

canım bayan olarak aslında aylin karanlıkta var istersen bide onla görüş herkes çok memnun ondan. benim durum biraz vahim aslında sadece ablam biliyo ve bizimkilerin böyle bişeye karşı çıkıcaklarını söylüyo bakalım nolucak :) belki onları tatile yolladıktan sonraa gizli saklı yaptırabilirim :))

umarim hersey gonlunce olur arkadasim :) ben de cumartesi gunu olıuyorum ameliyatimi, valla ben de epey tedirginim ameliyat konusunda ama dr.um konusunda cok eminim... bence dr.unu cok iyi arastirr, gerci hic kotu bisey de okumadim senin dr.unla alakali ama aklinda soru isaretiyle gitme sakin derim ben ameliyata... ki baksana sen dogum yapmissin, bu ameliyatla kiyaslanmaz bile yaw... bense basima geleceklerden bihaber gidiyorum bakalim, hic ameliyat olmadim, dikisim bile yok su gune kadar...annem diyo ki bosuna canini acitacaksin :KK43:(( ama hic bosuna olur mu yaw...bence hic ama hic pisman olmicaksin, goguslerin istedigin gibi dolgun ve gusel duracak bilakis kendine guvenini iyice pekistireceksin... karar vermisken vazgecme devam et yoluna ve herseyin cok guzel olacagini dusun ki hersey oyle olsun :)

umarim hersey gonlunce olur arkadasim :) ben de cumartesi gunu olıuyorum ameliyatimi, valla ben de epey tedirginim ameliyat konusunda ama dr.um konusunda cok eminim... bence dr.unu cok iyi arastirr, gerci hic kotu bisey de okumadim senin dr.unla alakali ama aklinda soru isaretiyle gitme sakin derim ben ameliyata... ki baksana sen dogum yapmissin, bu ameliyatla kiyaslanmaz bile yaw... bense basima geleceklerden bihaber gidiyorum bakalim, hic ameliyat olmadim, dikisim bile yok su gune kadar...annem diyo ki bosuna canini acitacaksin :KK43:(( ama hic bosuna olur mu yaw...bence hic ama hic pisman olmicaksin, goguslerin istedigin gibi dolgun ve gusel duracak bilakis kendine guvenini iyice pekistireceksin... karar vermisken vazgecme devam et yoluna ve herseyin cok guzel olacagini dusun ki hersey oyle olsun :)

canım hangi doktora ameliyat olucaksın?

ay canım senn adına çok sevndm bakarsın ben senden önce olrum yada aynı gün :) ameliyattan sonra paylaşalım durumumuzu inş kaydirigubbakcemile5 allah yardımcımız olsun.senn büyütme dimi,nasıl anlaştınız doktorla kasaltı kasüstü ve nerden kesi yapılcak.umarım gönlümüze göre olurya..benm tek korkum sarkıklığın tam gtmemesi,sonuçtan memnun kalmamak.çnkü zaten zarzor vericem bu parayı bide hüsran olmasını istemm tabiki...bu doktoru bana teoman doğan tavsiye etti.bakalım hayrlısı,tekrr konuşucam doktorla ondan sonra netleşicek durum.

ameliyat olacaklara allah yardımcısı olsun umarım istediğiniz gibi olur.bende 13 marta oldum.bende emzirdiğimden benimde biraz sarkma vardı gögüsmde ama doktorum dikleştirmeye gerek görmedi 300cc koydu ve şuanda şişliklerim daha azaldı 2.3 ay olması lazım daha ödemlerinin gitmesi için ben memnunum agrım sızımda olmadı fazla ilk bi hafta sıkıntı oluyor kolları fazla hareket ettiremiyosunuz okadar dual plan sisteminde oldum.şimdiden herkese geçmiş olsun

selam ank bişe sormak istyrm,göğüslerim braz sarkıktı dednya,şuan dikmi istediğin gbi oldumu.protezle düzeliomu yani.cevabın için teşekkrler şimdiden...

ameliyat olacaklara allah yardımcısı olsun umarım istediğiniz gibi olur.bende 13 marta oldum.bende emzirdiğimden benimde biraz sarkma vardı gögüsmde ama doktorum dikleştirmeye gerek görmedi 300cc koydu ve şuanda şişliklerim daha azaldı 2.3 ay olması lazım daha ödemlerinin gitmesi için ben memnunum agrım sızımda olmadı fazla ilk bi hafta sıkıntı oluyor kolları fazla hareket ettiremiyosunuz okadar dual plan sisteminde oldum.şimdiden herkese geçmiş olsun

Geçmiş olsun Ank32. Benimde durumum seninle aynı ve doktorum dual plane önerdi hatta 300cc civarlarında. Memnun olduğunu yazmışsın ama görüntüsü doğalmı büyüklüğü nasıl sana çok büyük geldimi mesela yumuşaklığı nasıl bilgi verirsen çok sevinirim çok sordum ama.. Yani dual plane iyimi öneririmisin .Sende güle güle kullan :teytey:

hangi doktora operasyonunuzu yaptırdınız?

X