Önümüzdeki hafta 6. Haftaya giriyoruz bunlar normal mi

Hilal0000

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
19
4
25
Önümüzdeki hafta 6. Haftaya giriyoruz çok şükür mide bulantım kusmam daha henüz hiç olmadı herşey normal sadece karın ve kasık bölgemde ara ara sancı ağrı huzursuzluk hissediyorum bide arada başım dönüyor. Sorum şu ki mide bulantım şimdiye kadar olmamasi normal mi ? Bundan sonra olurmu ? Olursa nezaman başlar ? Çok korkuyorum inşallah çok kötü gecirmem. Hamilelikte dayanılmaz şeyler oluyormu neler oluyor ? Gözüm çok korkuyor lütfen hepsine cevap verir misiniz elinizden geldikçe 🙏

Daha çok yeni. Benim birinde 7. haftada başladı diğerinde hiç bulantı yaşamadım. Olmayabilir de yani ki umarım olmaz bulantısız, belirtisiz hamilelik müthişmiş 🥰

Mide bulantin olunca keske olmasaydi demezsin umarim😃
Ben 10.haftaya girince basladi 2 hafta surdu sukur gecti rahatladim
Kusturmuyor cok kotu hissediyorsun falan

Bulantilar Erken başlar, başlamaz ilerleyen haftalarda hafif olur, ağır olur değişir bünyeye göre, bir de hiç belirti yaşamayan prenses gebeler vardır yer yer zerre rahatsız hissetmez belirti yaşamazlar, benim ağır geçiyor mesela her gebeligimde bu gebeligimde ayni beşinci haftadan beri mide ağrısı, bulantısı, baş dönmesi, halsizlik, kasıkta agrilar, koku hassasiyeti, sık tuvalete gitme falan say sayabildigin kadar her bünyeye göre değişir, inşallah rahat geçirirsin sağlıcakla buyutursun❣️

Önümüzdeki hafta 6. Haftaya giriyoruz çok şükür mide bulantım kusmam daha henüz hiç olmadı herşey normal sadece karın ve kasık bölgemde ara ara sancı ağrı huzursuzluk hissediyorum bide arada başım dönüyor. Sorum şu ki mide bulantım şimdiye kadar olmamasi normal mi ? Bundan sonra olurmu ? Olursa nezaman başlar ? Çok korkuyorum inşallah çok kötü gecirmem. Hamilelikte dayanılmaz şeyler oluyormu neler oluyor ? Gözüm çok korkuyor lütfen hepsine cevap verir misiniz elinizden geldikçe 🙏
Yaşadıklarınızın hepsi normal, benim bulantım 7-8.haftada başlamıştı. Birkaç konuda daha denk geldim yazdıklarınıza. Hamilelikte yaşananlardan bu kadar çok korkarsanız nasıl doğum yapacaksınız? Kendinizi sürece hazırlamanız lazım. Hamilelikle ilgili kitaplar okumanızı tavsiye ederim daha rahatlarsınız ya da uygulamalardan sürecinizi takip edebilirsiniz.

hepsi normal. illa olacak diye düsünmeyin. ben 7. ve 17. haftada olmak üzere iki kez kustum mesela onun dısında hiç gebelik rahatsızlıklarını yasamadım. bunları yasamak da yasamamak da çok doğal. takılmayın 🥰🥰

X