onu seviyorum çünkü; ...

deniz0555

ZUĞAŞİ BEREPE
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
225
1
66
bir arkadaş beni seviyor çünkü... diye konu açmış bende bu konuyu açıyım dedim:)

onu seviyorum çünkü çoookkkk fedakar çookkk tatlı çookkk :)

Onu seviyorum çünkü kişiliğinde aldatmak gibi bir özellik yok
Onu seviyorum çünkü dürüst
Onu seviyorum çünkü o da beni seviyor ve bana değer veriyor
Onu seviyorum çünkü çokk tatlııı yakışıklıııı bi taneee :))
Onu seviyorum çünkü yaşından oldukça olgun ve düzgün biri
Onu seviyorum çünkü çevredeki çoğu erkekten farklı benim için ..

Cunkuuu beni opmesine asigim
Cunkuuu sehir disindan supriz yaparak gelip birden karsima cikmasina bayiliyorum
Cunkuuu annesinin dogum gununde ona cicek gonderirken benim evime de cicekler gondermesine bayiliyorumm
Cunkuuu o elimi her tuttugunda ben kendimi prenses gibi hissediyorum
Cunkuuu her sarilisinda dunya yansa bana bisey olmayacakmis gibi guvende ve huzurlu oluyorum
Cunkuuu tatil planlarimizda sen nasil mutlu olcaksan oyle yapalim sevgilim demesine asigimm
Cunkuuu eve her dondugumde ellerimde ciceklerim suratimda aptal bi ifadeyle eve girmeye bayiliyorum
Cunkuuu bana koccaman ayicik alan ilk sevgilim
Cunkuuu ciktigimiz ilk tatilde personelin bizi balayi cifti sanmalarina neden olacak kadar romantik
Cunkuuu benim mutlulugumla mutlu oluyor
Cunkuuu ben onu yanimdan ayrildigi anda ozluyorum
Cunkuuu beni ansizin kendine cekip opmesi basimi donduruyor
Cunkuuu ben ona delicesine asigim ve hayatimda ilk defa evlenme fikrine bu kadar sicagim :)

onu seviyorum çünkü, gerçekten güvenebileceğimi biliyorum.

Onu çok seviyorum çünkü, bana çok güzel bakıyor

onu seviyorum çünkü beni her zaman özel ve değerli hissettiriyor, ona güveniyorum

Onu seviyorum çünkü, varlığı bana güç veriyor.

onu çok seviyorum ama nedenini bilmiyorum, sadece seviyorum işte :106: o da onu sevdiğimi bilmiyo zaten sorun yok

Onu seviyorum çünkü; Anlayışlı,Sevimli herşeyden koruyan Kimseye ezdirmeyen Beni mutlu eden bir eş

güveniyorum ona...hayatımda ilk defa bir erkek,seni seviyorum dedi bana...telefonuna bitanem diye kaydetmiş,ekranda benim resmim var,resimlerime defalarca baktığını,mesajlarımı tekrar tekrar okuduğunu biliyorum...daha neler neler...başdöndürücüymüş bu kadar sevilmek...teşekkürler Allahım.

Onu seviyorum çünkü çok güzel gülüyor ve bunu biliyor

Çünkü eşsiz benzersiz o :)

Çünkü bana mükemmel bir eş ve hayirli saglikli cook yakisikli evlat, oglumu verdi...
SENİ ÇOOOK SEVİYORUM ALLAHIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…