immzaben Söz veremem hayat bozar Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2017 2.203 8.921 27 11 Mayıs 2024 Konu Sahibi falwlessone1 #21 falwlessone1 .!.: Bana üzülün bana.Ac birakicam kendimi.Madem çevrem tarafından ciddiye alınmıyorum.Madem yeterince sevildigimi düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Ablacım hasta mısın sen, hiçbir bağın olmayan herif için niye kendini aç bırakıyorsun tövbe tövbe.
falwlessone1 .!.: Bana üzülün bana.Ac birakicam kendimi.Madem çevrem tarafından ciddiye alınmıyorum.Madem yeterince sevildigimi düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Ablacım hasta mısın sen, hiçbir bağın olmayan herif için niye kendini aç bırakıyorsun tövbe tövbe.
F falwlessone1 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 27 Eylül 2023 1.103 -44 11 Mayıs 2024 Konu Sahibi falwlessone1 #22 immzaben .!.: Ablacım hasta mısın sen, hiçbir bağın olmayan herif için niye kendini aç bırakıyorsun tövbe tövbe. Genişletmek için tıkla... Ailem beni psikoloğa götürsün diye aç birakicam ya da istedigimi yapsınlar diye.
immzaben .!.: Ablacım hasta mısın sen, hiçbir bağın olmayan herif için niye kendini aç bırakıyorsun tövbe tövbe. Genişletmek için tıkla... Ailem beni psikoloğa götürsün diye aç birakicam ya da istedigimi yapsınlar diye.
Zuzushh the YARGI Machine KK gece nöbetçisi ve sitenin şövalyesi Kayıtlı Üye 18 Ekim 2017 5.927 36.095 33 11 Mayıs 2024 Konu Sahibi falwlessone1 #23
F falwlessone1 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 27 Eylül 2023 1.103 -44 11 Mayıs 2024 Konu Sahibi falwlessone1 #24 falwlessone1 .!.: Ailem beni psikoloğa götürsün diye aç birakicam ya da istedigimi yapsınlar diye. Genişletmek için tıkla... Yapmadım dediğimi aklıma daha iyi bir fikir geldi. Belki pazartesi günü ki doğum günüm doktorumu arar konuşurum.
falwlessone1 .!.: Ailem beni psikoloğa götürsün diye aç birakicam ya da istedigimi yapsınlar diye. Genişletmek için tıkla... Yapmadım dediğimi aklıma daha iyi bir fikir geldi. Belki pazartesi günü ki doğum günüm doktorumu arar konuşurum.