- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -44
-
- Konu Sahibi falwlessone1
Oturup bir kahve icmisligimiz yok.Daha önce bir şey yaşadınız mı o kişi ile? Yoksa sadece sizin kafanızda yaşayan biri mi?
Yani sadece sizin platonik aşkınız o halde. Bu bir şeyler yaşamaktan daha zorOturup bir kahve icmisligimiz yok.
Ben napicam??Bir de psikiyatrik bir rahatsızlığım var bu arada.Yani sadece sizin platonik aşkınız o halde. Bu bir şeyler yaşamaktan daha zor
Bu da psikiyatrik rahatsizlik. Uzmana gitmeniz lazım. Psikiyatriste gidin bence öncelikle. Gidiyorsanız da dediklerini yapın.Ben napicam??Bir de psikiyatrik bir rahatsızlığım var bu arada.
Doktorun ne diyor?4 yıldan fazla süredir belki her gün bilmem kaç saat aklımda olan biri var.Onu nasıl unutacağım?
Hala umut var bende.Sanki onu bekliyorum.
Lisede bir defa göz göze gelmişler. Çocuk tahtaya Nuran Hocam sizi çok seviyorum yazınca bizimki de kesin bana diyor, kadınlar anlar, beni seviyor demiş.Daha önce bir şey yaşadınız mı o kişi ile? Yoksa sadece sizin kafanızda yaşayan biri mi?
Ahahahahaha ciddi ciddi okudum yaLisede bir defa göz göze gelmişler. Çocuk tahtaya Nuran Hocam sizi çok seviyorum yazınca bizimki de kesin bana diyor, kadınlar anlar, beni seviyor demiş.
Nuran mıydı kız hocanın ismi?
Yüksek ihtimal daha önce bir şeyler yaşamadığın için zihnin onu farklı bir konuma yerleştiriyor yani hayal dünyanda o insanı fazla yüceltmissin ve bu yüzden unutamıyorsun ona ulaşmak istiyorsun. Gerçek dünyaya dön umut felan da yok kabullenmen gereken bir gerçek var sadeceOturup bir kahve icmisligimiz yok.
Takıntı yapmış çocuğu. Yazık kaç defa gidip bağırmış çağırmış da çocuğun arkadaşları vallahi bu çocuk seni sevmiyor diye ikna etmeye çalışmışlar. Böyle devam ederse çocuk uzaklaştırma alır diye bekliyoruz ama belki de üzülüyordur haline o sebeple şikayet etmiyordur.Ahahahahaha ciddi ciddi okudum ya
Olabilir.Yüksek ihtimal daha önce bir şeyler yaşamadığın için zihnin onu farklı bir konuma yerleştiriyor yani hayal dünyanda o insanı fazla yüceltmissin ve bu yüzden unutamıyorsun ona ulaşmak istiyorsun. Gerçek dünyaya dön umut felan da yok kabullenmen gereken bir gerçek var sadece
Terapi almıyosun, ilaç almakla bitmez. Başın polisle derde girecek bu saplantın yüzünden4 yıldan fazla süredir belki her gün bilmem kaç saat aklımda olan biri var.Onu nasıl unutacağım?
Hala umut var bende.Sanki onu bekliyorum.
24 haziranda randevum var.Terapi almıyosun, ilaç almakla bitmez. Başın polisle derde girecek bu saplantın yüzünden
Ay bunlar nerede yazıyor ben mi kaçırdım bu kadar şeyiTakıntı yapmış çocuğu. Yazık kaç defa gidip bağırmış çağırmış da çocuğun arkadaşları vallahi bu çocuk seni sevmiyor diye ikna etmeye çalışmışlar. Böyle devam ederse çocuk uzaklaştırma alır diye bekliyoruz ama belki de üzülüyordur haline o sebeple şikayet etmiyordur.
Sürekli bu çocukla ilgili konu açıyor. Eski konularında anlattığı şeyler bunlar.Ay bunlar nerede yazıyor ben mi kaçırdım bu kadar şeyi
Çocuğa üzüldüm şu anSürekli bu çocukla ilgili konu açıyor. Eski konularında anlattığı şeyler bunlar.
Bana üzülün bana.Ac birakicam kendimi.Madem çevrem tarafından ciddiye alınmıyorum.Madem yeterince sevildigimi düşünmüyorum.Çocuğa üzüldüm şu an
BENİM BİLMEM KAÇ SEANS TERAPİYE İHTİYACIM VAR BU KONUYLA ILGILI.Bana üzülün bana.Ac birakicam kendimi.Madem çevrem tarafından ciddiye alınmıyorum.Madem yeterince sevildigimi düşünmüyorum.