• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu nasil ikna edebilirim.?

Sekerkiz1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2017
2
0
1
30
Merhaba kizlar

1 yillik evliyim. Kaynanamla altli ustlu oturuyoruz.. ama biraz birikim yapip burdan cikmayi dusunuyoruz ev yaptiracaz. Koyluk bi yerde yasiyoz ayrica...ama kaynanam diger ogluna kiz istiyemeyi planliyomus ve bizi bu evden cikarmak icin acele ettiriyo. Kibarca kovuyo yani. Bende kocami kiraya cikmaya ikna etmek istiyorum sizce basil yapabilirim?

Son düzenleme:
Esinizin evde emegi varsa otursun konussun annesiyle. 2 kardesin gibi dusunun evi. Kardesi evde oturmak istiyorsa evin yari fiyatini odesin abisine. Sizde onu pesinat yapar, kredi cekip yeni bir ev alirsiniz. Neden oylece evden cikip kucuk kardese evi birakasiniz ki?

Daha kiraya cikmaktan korkuyor ama cocuk yapma derdinde bir adam. Bir de bu halde cocuk yapmayin. Kiraya cikmiyorsa da bi zahmet anasiyla kendi muhatap olsun.

Dun bir arkadas kp kovdu diye nasil mutluydu.sizce kibarca kovulmusken gidin hemen yeni gelecek geline baska ev ayarlanir falan mazallah kaliverirsin omurluk

Daha kiraya cikmaktan korkuyor ama cocuk yapma derdinde bir adam. Bir de bu halde cocuk yapmayin. Kiraya cikmiyorsa da bi zahmet anasiyla kendi muhatap olsun.
Ya korkmaktan deil s bu evde cok emegi var hemen hemen ust kati kendi yaptirdi sayilir emegini cope atmak istemiyo ama bende daha fazla kalmak istemiyorum burda.

Ya korkmaktan deil s bu evde cok emegi var hemen hemen ust kati kendi yaptirdi sayilir emegini cope atmak istemiyo ama bende daha fazla kalmak istemiyorum burda.
Ama emegi kadar da icinde oturdu degil mi. Kira falan vermediniz. Onu da kiraya sayin ve cikin. Yok hala emegim cok fazla diyorsa da kocan gitsin ailesiyle konussun halletsin bir zahmet bu meseleyi. Kv bir daha birsey soylerse " Git oglunla konus bu konuyu, daha bana birsey deme." de.

Durumu bilmiyo musun sokakta mi kalicaz
Para yok
Ne demiri ne cimentosundan bahsediyosun sen de..
Sonra da kocana ben her gun bu tantanayi yasamak zorunda miyim ne yapacaksan yap cekemiyorum de ...

Back