onu kızdırmak istemiyorsanız bunları yapmayın!!!

ceremino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
708
0
40
birlikte oldugunuz erkegın durup dururken surat asmasına bir turlu anlam veremıyormusunuz? o halde karsı cınsın hassas oldugu konulara bı goz atalım ne dersınız??

1- dış gorunusunu elestırmeyın; ornegın kilo aldıgını ya da saclarının dokulmeye basladıgını ,yaslandıgını soyledıgınız de hosuna gıtmeyecektır.kımın hosuna gıderkı bi dusunun:)

2- aman aman aman!!!! sakın haaa annesınden yakınmayın!! cunku onun annesı ideal bir kadın ,mukemmel bır anne yuce bir varlık,kanatsız bir melekKötü Kazen ( sen bıde bana sor:1no2:)

3-ondan fazla para kazandıgınızı farkettırmeyın,yanı gozune gozune sokmayın,cunku onu uzmekten baska bişey gecmeyecektır elınızesenağlama

hıımm anladım ben onu..demekki napcakmışız bunları kızdırma sanatı olarak kullancakmışız.klava:klava:

valla ben kızdırmak için genelde (aaaaa koçi gözlerinin yanı kırışmıışş) derim oda koşarak aynaya bakmaya gider çok komik oluyo ya sonra ne alakaysa sen benden önce yaşlanacaksın der (aramızda 10 yaş var :)) ) ama annesi hakkında hiçbişey söyleyemem herşeyi söylerim ama anası için asla parçalar valla beni :)

artık erkekleri kızdırmıcam üzmicem diye hiiç kasamam valla iyiliğini düşünüyosa o beni kızdırmasın!Kötü Kazen

Çoğu zaman kızdırmak hoşuma gidiyor.
Ama tabiyki bu şekilde değil bunların hiç birini zaten yapmam.
Mesela çok hoş bir etek aldım kendime biraz kısa ama yakışıyor derim(yalan)
İşten izin aldım tek başıma tatile çıkıyorum derim(yalan)
Bunun gibi ufak tefek şeyler her seferinde beni kızdırmak hoşuna mı gidiyor der bende evet derim:)İkimizde aşırı derecede inatçıyız bu yüzden çoğu zaman ortak karar alana kadar zıtlaşırız sonunda hep alttan alan bidenem olur.

onlarr hanedann soyundanmı geliyorr kiii vallaa kızdırırsaa zevklee karşılık veririmmm annem benii kölee olsun diee doğurmadıı

hep taktik hep taktik..

aman erkekler kızmasın,terketmesin,incinmesin,alınmasın,aldatmasın,içine kapanmasın..tatlicadiarzu

bööö geldi artık!!!:1closedeyes:

bunlar bizim için geçerli değil heralde çünkü ben bunların hepsini yapıyorummm
tabi espiri gibi........
jeyyar jeyyar

Benimki bunları yapmasam da kızacak bir şey bulur. Yeter ki canı istesin...

benim annesine sölicek sözüm yokta şu görümce muhabbeti öldürcek benitatlicadiarzu onun patavatsızlıkları yüzünden kavga ettik..hemde ilk 2 kavgamız haksız yere onu savunması okadar üzüyorki beni..ama bi görüşcez elbet seninle uyus görümce Kötü Kazenjeyyar

O kendi kendine herşeye sinirlendiği,kızdığı için benim hiçbirşey yapmama gerek kalmıyor.:mymeka:

yaa ben eşime sen bu aralar çok kilo aldın diyorum oda olsun böle mutluym diyor bnde ısrar edıyorum bıraz kızsında bna ınat zayıflasın dıye ama nerdeeee admda tıık yok kendıyle cok barışık valla:1rolleyes: ama annaesi konusunda evet laf yok asla onun annesi bi tane o bir melek ( tabi bide bana sor )Kötü Kazen

bence erkekleri neredeyse 1 ömür çeken anaları olduğu için onları çok seviyolar sonuçta onlardan ayrılmıcak tek kadın o aldatamıcaak yha

ya ben anlamıyorum neden biz onlar için ugrasıcaz aman kızmasınlar falan filan... acaba onlar bizi kızdırmamak kırmamak ve üzmemek için neler yapıyorlar ,hiç çaba sarfediyorlar mı alla alla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…