- 24 Temmuz 2023
- 1.694
- 4.381
-
- Konu Sahibi falwlessone1
Biz daha senin ne demek istediğini anlamadık ki çocuğun ne demek istediğini anlayalım ..Bana aynı şu şekil bir bakışı vardı iç cekerek
O zamanlar 9.siniftaydik tahtaya beni çok sevdiğini yazdı.
Arkadaşı benimle imalı konuşuyordu.
Okulun son günü acilacakti ama ben arkadaşlarına ondan nefret ettiğimi söylediğim için acilamadi ama buna rağmen peşimden gelmişti.
Acilamayinca yıkıldı ve üzüldü.
Sonra ben instada fake hesap actim ve yazdım ona.Agresif davrandım baya o da reddetti.Ben de sorun değil ben zaten kafamda bitirmiştim dedim.Sonra en son ayrılırken madem reddedicektin niye bu kadar beklettin dedim o da bilmem sen zaten kafanda bitirmissin dedi.Ben kafamda bitirmeden nolucakti ki?? Ne demek istedi? VE BEN ONU GERCEKTEN SEVDIM MI O BENI SEVMIS MIYDI?
Benim totoma tekme atmaya çalışan angut vardı acaba benimle evlenmek mi istiyordu ki? Hocaya şikayet etmiştim tokatı yediği için bi daha gelemedi yanıma belkide evlenecektik asdfgBiz daha senin ne demek istediğini anlamadık ki çocuğun ne demek istediğini anlayalım ..
Not: saçını çektiyse seviyor, kafanı yazı tahtasına sürtüp hızını alamayıp seni yerde tekmeliyorsa hoşlanıyor ama evliliğe gitmez demek.
Dediğim gibi, bu tür şiddet içerikli sevgi gösterilerinde hoşlanma var ama evliliğe gitmez. Tezimin canlı kanıtısınızBenim totoma tekme atmaya çalışan angut vardı acaba benimle evlenmek mi istiyordu ki? Hocaya şikayet etmiştim tokatı yediği için bi daha gelemedi yanıma belkide evlenecektik asdfg
Şey var bide mezun olunca '' senden çok hoşlanıyorum '' dedikten sonra benim '' ben seni arkadaş olarak görüyorum '' cevabım üzerine '' zaten şaka yapmıştım '' demesi asdfDediğim gibi, bu tür şiddet içerikli sevgi gösterilerinde hoşlanma var ama evliliğe gitmez. Tezimin canlı kanıtısınız
Takmışsınız bir 25 yaşına nerde okudunuz nerde izlediniz ne yaptınız da 25 yaşı sınır koydunuz ya.25 yaşından sonra yani çünkü beynin mantık kısmı o zaman oturuyor.
Yalnız çocuk aşırı cool davranmış, bunu gülerek söylerken gözleri dolduysa oturur ağlarımŞey var bide mezun olunca '' senden çok hoşlanıyorum '' dedikten sonra benim '' ben seni arkadaş olarak görüyorum '' cevabım üzerine '' zaten şaka yapmıştım '' demesi asdf
Sigmund Freud'un " 25 yaşında mantık kısmı oturur" isimli eserini duymamış olamazsınız...Takmışsınız bir 25 yaşına nerde okudunuz nerde izlediniz ne yaptınız da 25 yaşı sınır koydunuz ya.
Bireysel farklılık diye çok çok önemli bir olgu da var onu gözardı ediyorsunuz siz
Umarım 25i ölçüt alarak gitmezsiniz kendinize.
Beynin mantık kısmı o zaman oturuyor cümlenizi nelere atıf yaparak söylediniz çok merak ediyorum açıklar msınız?
Bir kaynak olduğunu sanmıyorum ama bir Umut sordum işte.
Sizinkini bilmem ama karşıdaki kendince oynamış bu arada açılmasanız iyiymiş.
Açıklama gelirse de çok iyi olur ben de yararlanırım bekliyorum merakla:)
Freud u duymayan kalmış mıdır bilmiyorum herhangi bir kitabını okumasa da özellikle 0-6 yaş kısmında.Sigmund Freud'un " 25 yaşında mantık kısmı oturur" isimli eserini duymamış olamazsınız...
Totoma vuran birinin gözlerinin dolacağını pek sanmıyorumYalnız çocuk aşırı cool davranmış, bunu gülerek söylerken gözleri dolduysa oturur ağlarım
Sen de hem istiyorsun hem reddediyorsun ağrasifsin falan ne istiyorsun anlayamadımBana aynı şu şekil bir bakışı vardı iç cekerek
Okulun son günü acilacakti ama ben arkadaşlarına ondan nefret ettiğimi söylediğim için acilamadi ama buna rağmen peşimden gelmişti.
Sonra ben instada fake hesap actim ve yazdım ona.Agresif davrandım baya o da reddetti.Ben de sorun değil ben zaten kafamda bitirmiştim dedim.Sonra en son ayrılırken madem reddedicektin niye bu kadar beklettin dedim o da bilmem sen zaten kafanda bitirmissin dedi.Ben kafamda bitirmeden nolucakti ki?? Ne demek istedi? VE BEN ONU GERCEKTEN SEVDIM MI O BENI SEVMIS MIYDI?
Evet, son kısmın etkileyiciliği büyük resmi görmeme mani olduTotoma vuran birinin gözlerinin dolacağını pek sanmıyorum
25 yaşında bunu hala düşünüp kafanıza takıyor olmanız takıntı, aşk sevgi bu değil ters davranamazsın kolay kolay 9. sınıf diyorsunuz yıllar geçmiş üzerinden artık günümüze dönün ergenlik kısmından çıkın siz artık genç bi kadınsınızBana aynı şu şekil bir bakışı vardı iç cekerek
"Keşke annem akşama içli köfte yapsa" demiş bile olabilir.Peki o bakışı neydi duygusal bir şekilde iç geçirmesi?
19 yaşındayım şu an ama evet haklisiniz25 yaşında bunu hala düşünüp kafanıza takıyor olmanız takıntı, aşk sevgi bu değil ters davranamazsın kolay kolay 9. sınıf diyorsunuz yıllar geçmiş üzerinden artık günümüze dönün ergenlik kısmından çıkın siz artık genç bi kadınsınız
ben 25 yazılmış öyle gördüm ay balımmm daha neler çıkar karşına ooo daha ne seni seviyorumlar görecek o gözler hayatın tadını çıkar19 yaşındayım şu an ama evet haklisiniz