- 16 Ekim 2021
- 35
- -50
- 27
- Konu Sahibi birkiyidanbirkiyiya
Herkese merhaba, geçenlerde biriyle birkaç kez (arkadaş tavsiyesi üzerine) evlilik görüşmesi gerçekleştirdim. O kişiyle ortak amaçlara sahip olduğumu birçok konuda benzer düşündüğümüzü gördüm, bunun yanında hal ve hareketleri davranış tarzı ve bu gibi şeyleri de değerlendirme imkanım oldu, bunlarda da problem yok. Ama şöyle bir şey var ki bu kişinin parası ve belli bir birikimi olmasına rağmen bunu asla yaşantısında göstermiyor ve bunun takvalı vs olmasıyla bir ilgisi yok. Fakir gibi yaşıyor bildiğin. Beleşçi gibi hissediyorum. hani nerde beleş oraya yerleş derler ya o hesap. Çok eski bir telefon kullanıyor ve yenisini alacak maddi durumu da var. İlk buluşmadan sonra kıyafetlerine asla özenmedi çok kötü giyiniyor çok eski yani belli çok giyilmiş şeylerdi ve ben her defasında çiçek gibi giyinip özenmeme rağmen. Benim derdim gösterişli olmasını istemem değil sahip olduğu maddi imkanları üstünde asla taşımaması. Düşündürüyor beni bunlar. Siz ne diyorsunuz nasıl devam ederdiniz yerimde olsanız?