cidden böyle mi düşünüyorsunuz? bir daha seni sevmiycem gibi bi anlam çıkarmıştım ben de. çok kesin bir dille asla olmam bi daha senle dedi. umrumda değilsin dedi ama gönderme yapmasını anlamıyorum canımı yakmak için mi acabageri kazanma isteği
konuşmamız gerekenleri konuştuk, bitirdi. umrumda değilsin dedi. hadi yoluna dedi. ben de kendi yolumda ilerlemeye çalışırken bu şekilde canımı yakmaya çalışmak istiyor sanırım. buna anlam veremiyorum.Kaç yaşında 15 mi? Yetişkin insanların iletişim kurmak yerine sosyal medyada kendilerini ifade etme çabalarına ve karşı tarafın tüm gücüyle bundan anlam çıkarmaya çalışmasına artık sinir oluyorum :) ikili iletişim diye bir şey var ya, Allah akıl vermiş, fikir vermiş, ağız vermiş :) neden göndermeler... asla anlamıycam bunu
seni her yerden engelleyeceğim demişti engellememiş.Birbirinizi takip etmeyin
Sen engelleseni her yerden engelleyeceğim demişti engellememiş.
erkekler o kadar akıllı değildir sözlerle can yakabilecek kadar düşünemezcidden böyle mi düşünüyorsunuz? bir daha seni sevmiycem gibi bi anlam çıkarmıştım ben de. çok kesin bir dille asla olmam bi daha senle dedi. umrumda değilsin dedi ama gönderme yapmasını anlamıyorum canımı yakmak için mi acaba
Muhtemelen ondan, ama belli ki iletişimde kalmak istiyor. Görmezden gel, dayanamayıp yazar o :)cidden böyle mi düşünüyorsunuz? bir daha seni sevmiycem gibi bi anlam çıkarmıştım ben de. çok kesin bir dille asla olmam bi daha senle dedi. umrumda değilsin dedi ama gönderme yapmasını anlamıyorum canımı yakmak için mi acaba
gerçekten bildirimi kapattım ve çıkardım. bir daha da asla dönmem hem aileme hem kendime söz verdim. emin olun sizin sayenizde bu noktaya gelebildim. anlam çıkararak hata yapıyorum farkındayım ama hangi anlam çıkarsa çıksın bir daha asla onunla işim olamaz.Önceki konunda sana neler dendi tavsiyeler verildi hala her hareketini anlamlamdirmaya calisiyosun sana gelse kosa kosa gitceksin
çıkardım her yerdenSen engelle
muhtemelen. ben bir daha asla dönmem ama istediğini yazsın. çok teşekkürler:)Muhtemelen ondan, ama belli ki iletişimde kalmak istiyor. Görmezden gel, dayanamayıp yazar o :)
niye uğraşıyor peki hala benleerkekler o kadar akıllı değildir sözlerle can yakabilecek kadar düşünemez
Valla canim sizin ayrilmanizdan öncede çocuk keyfine gore senin orda hep onu beklediğini bilerekten ayrilmis senden yine öyle düşünüyodurgerçekten bildirimi kapattım ve çıkardım. bir daha da asla dönmem hem aileme hem kendime söz verdim. emin olun sizin sayenizde bu noktaya gelebildim. anlam çıkararak hata yapıyorum farkındayım ama hangi anlam çıkarsa çıksın bir daha asla onunla işim olamaz.
tabii ki böyle düşünüyor. çünkü her şeyini affettim. sadece madem beni sildin çıkardın, ne ölün ölüme ne dirin dirime dedin, hiçbir şeyi hak etmiyorsun dedin, o zaman daha fazla bir şey yapma yani. kötü şeyler de yazsan yazma. artık istediğini ona vermem.Valla canim sizin ayrilmanizdan öncede çocuk keyfine gore senin orda hep onu beklediğini bilerekten ayrilmis senden yine öyle düşünüyodur
Takılma yazdiklarina bakma hatta. Ayrica kismetse olur emre mi bu cocuksjsshajajsj bilen bilir repliğitabii ki böyle düşünüyor. çünkü her şeyini affettim. sadece madem beni sildin çıkardın, ne ölün ölüme ne dirin dirime dedin, hiçbir şeyi hak etmiyorsun dedin, o zaman daha fazla bir şey yapma yani. kötü şeyler de yazsan yazma. artık istediğini ona vermem.
Takılma yazdiklarina bakma hatta. Ayrica kismetse olur emre mi bu cocuksjsshajajsj bilen bilir repliği