• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onllyes Meme Estetiği (büyütme) Ameliyatı

sargılarım cıktı fakat bantlar duruyo,yarın banyo yaparken cıkarıcakmısım. sol gögsüm yana kayık ama o düzelir dimi? doktor sargıdan dolayı sımsıkıydı olmus olabilir dedi ama yine de endişeleniyorum. yana dogru şiş yani digerine göre

Sol memem daha geniş gibi hissediyorum kolum değiyor sürekli ittirme geregi duyuyorum. Diğeri öyle degil onla gayet rahatım silikonuda fazla hissetmiyorum.
Göürünüse baktıgımızda boyut olarak kesinlikle farklılığı yok. Bir de üstten ben bakınca sağ memem top gibi gözüküyor silikon oldugu belli digeri daha yatay,yuvarlak değil :S anlatmak istiyorum ama tam beceremiyorum sanırım:D umarım anlarsınız

canım nasıl oldun gttkçe güzelleşiyordur hrlde seninkiler :):) merak ettğm bişey var kas üstü olunca protez dokununca hissedliyor diyorlar doğrumu?kas üstü yaptıran diğer arkadaşlarada soruyorum??

canım nasıl oldun gttkçe güzelleşiyordur hrlde seninkiler :):) merak ettğm bişey var kas üstü olunca protez dokununca hissedliyor diyorlar doğrumu?kas üstü yaptıran diğer arkadaşlarada soruyorum??[/QUOT

Kendi meme dokusunun azlığına göre hissedilme oranı daha fazla oluyormus evet, benimde hissediliyor ama silikon oturdukça daha normal olucakmış. Gittikçe iyi ve güzeller evet cok mutluyum artık :)

canım nasıl oldun gttkçe güzelleşiyordur hrlde seninkiler :):) merak ettğm bişey var kas üstü olunca protez dokununca hissedliyor diyorlar doğrumu?kas üstü yaptıran diğer arkadaşlarada soruyorum??[/QUOT

Kendi meme dokusunun azlığına göre hissedilme oranı daha fazla oluyormus evet, benimde hissediliyor ama silikon oturdukça daha normal olucakmış. Gittikçe iyi ve güzeller evet cok mutluyum artık :)

senin adına çok sevindim canım :) o mutluluğu bnde yaşarım inş

Back