• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onllyes Meme Estetiği (büyütme) Ameliyatı

onllyes

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
9
0
16
İstanbul
Merhabalar
Esra ben 21 yaşındayım, 2 gün önce yani çarsamba günü ameliyat oldum. Sargılarım daha çıkmadı, yarın sabah cıkıcak ama nefes almakta cok zorlanıyorum:(

Bir de nezle oldum öksürmek istiyorum ama cok canım acıyor, bir zarar vermez degil mi ? :(

Ayrıca 1.63 boyundayım, 50 kiloyum 315 CC damla kas üstü konuldu. O kadar çok ağrım, acım var ki gögüslerimin büyümüş olmasına sevinemiyorum bile. Daha onun heyecanına başlayamadım :(

Ne zaman geçer bu ağrılar ? Rahat uyumak istiyorum:(

Merhabalar
Esra ben 21 yaşındayım, 2 gün önce yani çarsamba günü ameliyat oldum. Sargılarım daha çıkmadı, yarın sabah cıkıcak ama nefes almakta cok zorlanıyorum:(

Bir de nezle oldum öksürmek istiyorum ama cok canım acıyor, bir zarar vermez degil mi ? :(

Ayrıca 1.63 boyundayım, 50 kiloyum 315 CC damla kas üstü konuldu. O kadar çok ağrım, acım var ki gögüslerimin büyümüş olmasına sevinemiyorum bile. Daha onun heyecanına başlayamadım :(

Gecmis olsun canim agrilarin icin sabirli olmalisin:) fistik gibi olursun hic merak etme...

bende ilk 3 gün ölmek bile istedim nerden yaptırdım bu laneti diye bağırıyordum :) inan geçip gidiyor :) o kadar geçecek demelerine rağmen ben kendimi atcam pencereden diyordum dayanamıyordum geçecek diyenede kızıyordum. şimdi 1 ay oldu ve o acıyı unutup gittim sende öyle olacaksın en fazla 1 hafta 1 hafta sonra 1 hafta öncesini unutuyorsun bile :))) geçmiş olsun yeni cicişlerin hayırlı olsun.

Parmagimi ufacik kessem bile 2-3 gun tutarak gezerim. Ameliyat olmaktan hem korkuyorum hemde istiyorum offff

Gule gule kullan canim. gecmis olsun. Biraz daha sabret, birkac gune gecer agrilarin. Unutursun bile.. oksurdugun icin daha fazla agrin oluyordur. zencefil cayi icebilirsin, tarcin ekle oksurugunu azaltabilir.

Merhabalar

selam canım...aramıza hoşgeldin...hem boyun hem kilon hem takılan protez ve kas üstü olması benimkilerle nerdeyse aynı :))))))...
bende 160 cm, 52 kg, 300 cc kas üstü yuvarlak var... ağrıların ortalama 10 gündür devam eder, uyuyamazsın, zorlanırsın, sırtın ağrıyacak...doktor ağrı kesici vermişse kullanman gerekecek...benim ağrılarım çok olmadı,belki de normal doğum sancısı sonrası bana az geldi bu ağrılar :)))) ama lütfen sabret, herşey yolunda olacak :54::54::54:

Merhabalar

Geçmiş olsun vede hayırlı olsun canımmm... :71: Öksürmek,hapşırmak bir zarar vermez ama canın yanabilir tabi :50: Ameliyattan sonra doktorun antibiyotik ve agrı kesici vermiştir büyük ihtimalle.O antibiyotik nezleni geçirir inşallah..Bitki çayları içme sakın.Bitki çayları kanı sulandırır ve kanama miktarını arttırdıgı için ameliyattan önce ve sonrası bir süre kullanılması önerilmiyor aklında bulunsun :34: Kas üstü yöntemi en agrısız geçen bir ameliyat yöntemi olarak bahsederiz biz ama yine dedigimiz gibi kişinin agrı düzeyine baglı bir durum oldugu gerçegi karşımıza çıkıyor işte..Geçecek canım,üzülme..Burada hiçkimse o agrılarla uzun süre yaşamadı.Herkes iyi,mutlu oldu :29: Rahat uyumak bir ayını bulur,sırt agrıların olacak.Yan yatmamaya sırtüstü yatmaya dikkat et.Sırtına yastıkla destek verip yatış pozisyonunu degiştirebilirsin arada.Ama yan yatma sakın olurmu... :34:

geçmiş olsun canım :) bnde ameliyat olcam yakında inş,acını anlayabliyorum bnmde canım çok tatlıdır şimdiden nasıl dayanıcam diye düşünüyorum ama bu halde olmaktan iyidir,acılarının geçiceğini ve yeni hayatını düşünmeye çalış iyi gelcektir :) öpüyorum

Son düzenleme:
Merhabalar

Geçmiş olsun cnm sevinmen gerek bunlar geçici ağrılar biraz dayan ve sabret.Sonra unutursun bile bu sıkıntılarını.Sargılarında çıkınca daha rahat edersin.

selam canım...aramıza hoşgeldin...hem boyun hem kilon hem takılan protez ve kas üstü olması benimkilerle nerdeyse aynı :))))))...
bende 160 cm, 52 kg, 300 cc kas üstü yuvarlak var... ağrıların ortalama 10 gündür devam eder, uyuyamazsın, zorlanırsın, sırtın ağrıyacak...doktor ağrı kesici vermişse kullanman gerekecek...benim ağrılarım çok olmadı,belki de normal doğum sancısı sonrası bana az geldi bu ağrılar :)))) ama lütfen sabret, herşey yolunda olacak :54::54::54:

canım ben seni kas zarı altı sanıyodum yaa :)) demek kas üstü nası kaçırmışım o detayı bak :))

Geçmiş olsun cnm hayırlı uğurlu olsun :)) ben hangi ameliyat olursa olsun ( doğumlarımda da ) ameliyat ya da o operasyon ne ise hep kendime şunu derim ' bitti... bundan sonra iyileşme sürecine girdin hergün daha iyi olacak... ' sende dene iyi oluyo. En son bugün tam 1.ayım burun ameliyatı oldum gögüs için gün sayıyorum tekrar geçmiş olsun önündeki mutlu olacağın günleri düşün :34:

hepinize çok teşekkür ederim acayip moral verdiniz bana:)
bıktım artık diye dolanıyorum evin içinde ne düzgün oturuyorum ne yatıyorum. antibiyotik ve agrı kesici verdi doktorum evet ama işte bende galiba biraz fazla nazlı cıktım :)
bide şunu sormak istiyorum sizlere,doktor bana 2ay sporcu sütyenini kullanıcaksın dedi. 2 ay cok uzun bi süre degil mi:( siz ne kadar kullandınız?

Geçmişler olsun,umarım en kısa zamanda bütün acın ağrın geçer.
İyi yanını düşün,kendi kendine motivasyonunu arttırıcı güçlendirici şeyler söyle.

Bu arada doktorun kim çok merak ediyorum.

Geçmiş olsun canım merak etme cok yakında gecer kas üstü olmuşşun agrın kasaltına göre cok daha az ve cok kısa sürerr moralını bozma agrılar gecer güzel memişler kalır :34:

sargılarım cıktı fakat bantlar duruyo,yarın banyo yaparken cıkarıcakmısım. sol gögsüm yana kayık ama o düzelir dimi? doktor sargıdan dolayı sımsıkıydı olmus olabilir dedi ama yine de endişeleniyorum. yana dogru şiş yani digerine göre

canım aramıza hoşgeldin yeni cicişlerin hayırlı olsun ilk zaman agrı cekersin 1 hafta 10 güne agrında kalmaz bugünler gecince iyiki yaptırmışım diyeceksin

Back