Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşadığınız yere göre değişir, misal çok öğretmen ihtiyacı olan yerlerde ön lisans mezunlarına da ücretli öğretmenlik verilirken ihtiyacın daha az olduğu yerlerde eğitim fakültesi mezunları bile görev alamayabiliyor. Ha bir de milli eğitimde torpili olanların şansı daha yüksek oluyor
Muhtemelen görev verirler.Mesela guney doguda nasil olur..
Ne gibi yardım Can'ım eylülde açık olan yerler belli oluyor başvuru yapıyorsun ve öncelikle aynı açığa başvuru yapan lisanlara ve onların en son kpss puanlarına bakılıyor eğer lisans başvurusu yapan kişi ve kişiler başvuruya icap etmezlerse yani yerleşmeyi kabul etmezlerse sıra önlisanslara veriliyor önlisanslarında öncelikle son kpss puanı ile değerlendirme yapılıyor ve eleme ile öğretmenlik için uygun adaya dönüş yapılıp bilgi veriliyor ama torpilde bunlara gerek kalmıyor direk yerleşiyorsun hayırlısı olsun Hakkı'nızda
Yaşadığınız yere göre değişir, misal çok öğretmen ihtiyacı olan yerlerde ön lisans mezunlarına da ücretli öğretmenlik verilirken ihtiyacın daha az olduğu yerlerde eğitim fakültesi mezunları bile görev alamayabiliyor. Ha bir de milli eğitimde torpili olanların şansı daha yüksek oluyor
??? ales istediklerini bilmiyordumales sınavı isteniyor sanırım
Bakicam artik kendime ona gore bi yol cizcemCanım illa ki torpil olacak diye bişey yok sen dene şansını ve milli eğitim müdürünede özellikle kendin konuş ve ihtiyacının olduğunu ve öncelik vermelerini rica et
Bebek bekliyorsun anladığım kadarıyla, eylüle kadar hamileliğin ilerlemiş olacak bunu da göz önünde bulundur canım, öğretmenlik sanıldığı kadar kolay değil çok fazla yorgunluk ve angarya var, hamileyken de hiç çekilmiyor inan. Bence farklı alternatifler düşünmeye çalış. Hem senin hem bebeğin için daha iyi olur diye düşünüyorum.Onumde iki secenek var ya ucretli ogretmenlik yapicam lisansa tamamlayacam yada evden calisicak bir is bulcam
Bebek bekliyorsun anladığım kadarıyla, eylüle kadar hamileliğin ilerlemiş olacak bunu da göz önünde bulundur canım, öğretmenlik sanıldığı kadar kolay değil çok fazla yorgunluk ve angarya var, hamileyken de hiç çekilmiyor inan. Bence farklı alternatifler düşünmeye çalış. Hem senin hem bebeğin için daha iyi olur diye düşünüyorum.
Bir de gebeliğini düşünerek görev vermeyebilirler de çünkü sene ortasında tekrar öğretmen bulmak mem için de sıkıntılı olur
Katılıyorum size itibar sahibi olan kişiler olması da çok etken mesela bir öğretmen eşi yada bir askeri personel eşi yada memur eşlerinde bu durumda sıkıntı çıkmıyor eşleri referans oluyor dediğiniz gibiUcretli ogretmen ben idareciyken secmistik. Aslinda torpilden ziyade bilindik kisileri secmek on planda oluyor. Cunkuogretmenlikle alakasi olmayan cidden hem ogrenci hem idare hem veli acisindan sorunlu tiplerle karsilasabiliyoruz. Bakiyorsun dilekcesine guzel bolumu okumus gayet iyi bir basliyor herkese borc yapmis yazili yapmis kafasina gore not vermis ders mufredat yok ama neyseki nadiren cikiyor bu tipler. Basvurdugunuz ilcede ihtiyac coksa oncelik lisans sonra onlisans olur. Ben okula yakin oturuyor olmasina bransina vs dikkat ederek aramistim. Birkaç ilce mebe dilekcenizi birakin birde tanidik okul idaresi varsa onlarada soyleyinki en azindan sizi bilsinler olasi ihtiyac durumunda cagirirlar
Katılıyorum size itibar sahibi olan kişiler olması da çok etken mesela bir öğretmen eşi yada bir askeri personel eşi yada memur eşlerinde bu durumda sıkıntı çıkmıyor eşleri referans oluyor dediğiniz gibi
Bak bu bile bir kapı açar arkadaşlarında çok önemli onların referansı bile yeter torpilden kasıt bu zaten Can'ım hem bebeğinede büyükannen bakarBir yil sonra bebegim biraz buyumus olur o zaman dusunuyorum.buyukannem kucuk bi guney dogu, ilinde yasiyor bir ihtimal olaki oraya gitmeye karar verirsem ucretli ogretmenlik orda bulunmaz nimet olur hem oturcsk evimde var orda..tanidigim ogretmen arksdaslarim var onlar referans olur saniyorum...tabi onumde bir cok secenek olmasida beni iyce daraltiyor ve kararsizliga itiyor