ÖNLISANS I SON DENEMEM 17 HAZIRAN BASLANGICIYLA =YENI TOPIKLE DAHA AZIMLI, HIRSLI .DISIPLIN SART

yarenDL

Herşey bos
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
277
263
36
lisanstan vazgecip bu sefer son sansim olan onlisans i yapmak zorundayim ...degisen sinavima degisen topigimle yine buralarda olacagim 17 haziranda ..gelecekler hikaye anlatmasin morel bozmasin soru sayilarini deneme netlerini yazsinlar o kadar herkesin hayatta zorluklari is okul es aile sorunlari var bu topik bahane kabul etmez =17 haziran

Hayirli olsun topigin canim allah yardimcin olsun umarim hayallerimize kavusuruz

evet basliyorum cografya ile
Selam canım başarılar bende topik açtım çalışıyorum tarihten başladım bende ardından cografyaya geçeceğim seni takip edeceğim neler yaptım coğrafyada ilk konuyu çalıştın mı birde nasıl çalışıyorsun coğrafyayı hic bilmeyen biri sence nasıl çalışmalı.... ben bugün tarihte. 3 video izledim birazda okudum devam edeceğim 47. Videodayım ..sabah ta 1 test çözmüştüm konuları unutmamak icin

cografya engin eraydin ..tarih ramazan hocadan tarih bitti...cogrfya nufustayim fakat cog basa donecegim tam otursun diye 2 ay arada unuttum biraz..tarih i tekrar edecegim ...isem cok iyi...sana da basarilar derse devam

cografya engin eraydin ..tarih ramazan hocadan tarih bitti...cogrfya nufustayim fakat cog basa donecegim tam otursun diye 2 ay arada unuttum biraz..tarih i tekrar edecegim ...isem cok iyi...sana da basarilar derse devam
İnşallah hakkında en hayırlı yeri kazAnırsın derse devam :)

Merhabalar canim
Bu son atamada benim de atanmayacagim belli oldu bende calismaya basliyorum
Aslinda aralik ayinda baslamistim atanmama.ihtimalime.karsi ama son 2 aydir aof sinavlari ve belki atanirim.umuduyla birakmistim.calismayi. persembe gunu kadrolar belli oldu ve dun yeni kitap siparisi verdim.

Aldigim kitaplar bunlar.

Benim de 2014 topigim.vardi 87.2 puan aldim ama atanamadim. İnsallah 2016 da kismet olur atanmak.

evet ve yatis zamani nufus kolay gibi yogunluk artis miktari artis hizi ince bir cizgi var dikkat gerekir tekrar edeyim yarin

walla senin adina cok uzuldum kesin bu atamada gidersin diyordum 3001 den kac kisi alacaklar uada gidadan hic bakmadim morelim bozulmasin diye? salma uzme kendini dershanesizde yapiliyormus diye kolay sorarlar diye bekliyorum

walla senin adina cok uzuldum kesin bu atamada gidersin diyordum 3001 den kac kisi alacaklar uada gidadan hic bakmadim morelim bozulmasin diye? salma uzme kendini dershanesizde yapiliyormus diye kolay sorarlar diye bekliyorum
Canim 3001 den 112 kadro geldi. Daha once 3 atamada toplam 150 kadro geldigi icin puan 90 da kalmisti. Simdi de 89.5 olur en az.

Kendi bolumumden hic kadro gelmiyordu bu alimda 17 kadro geldi ama benim.siralamam 37

Yine de tercih yapacagim ama umut yok malesef. Puanim cop oldu

cok can sıkıcı rabbim senin icin guzel kapilar acar tez zamanda insallah...morel bozma kasimdaki ilk atamada gideceksin ins........76 net yapmistin degil mi

iste programim temmuz ayi Cog tarih
agustos Matamatik turkce ....tarih cog denemeleri

eylul mat vatandaslik ve denemeler her dersten

ekim sadece deneme

Ben daha önce devlet memuru olmayı hiç istememiştim kızlar, bu yüzden hiç kpss hakkında detaylı araştırma yapmamıştım. Bankacılık ve sigortacılık önlisans mezunuyum ve bu sene bende kpssye girmek istiyorum. Kadrolar açıklandı yazmışsınız bende girip baktım. Ama işin doğrusu hiç bir şey anlamadım. Lütfen bana da yardımcı olun.

Yukarıda ki resimde kodlar var. Ama bu kodların hangisi ile araştırma yapıcam. Eğer sağ taraftaki nit1, nit2.... yazanlarsa onlara baktım ama hiç bulamadım. Yani benim bölümümle ilgili hiç kadro açmamışmı oluyorlar.
http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2016/KPSS/TERCIH1/TABLO-2_ onlisans22062016.pdf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…