- 16 Şubat 2021
- 678
- 305
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemeksepeti kapida nakit ödeme alıyor.Merhabalar.
Yurtdisindayim fazla bilgim yok.
Ramazanda Turkiyeye gelecegim.
Hangi online yemek şiparişi veren uygulamaları tavsiye edersiniz acaba?
Hangilerine kredi kartı bilgilerimi girmeden kapıda ödeme yapabilirim?
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
Merhaba tesekkurler.Merhaba ben yemeksepetini önerebilirim hem kredi kartı hem kapıda ödeme mevcut
Ama yemeksepeti verileri satiyormuş.Yemeksepeti kapida nakit ödeme alıyor.
Getiryemek ve trendyolyemek de var ama onlar kapida ödeme aliyor mu bilmiyorum. Ha ama şöyle nakit almasalar bile kapida kartla ödeme mutlaka alırlar.
Belki getiryemek ve trendyolda kapida nakit ödeme aliyordur hiç o şekil kullanmadım. Denemek lazim.Ama yemeksepeti verileri satiyormuş.
Birde bana nakit ödeme alabilen bir uygulama lazim
Arastirmalarima gore, getiryemek ve yemek sepeti nakit ödeme aliyo.Belki getiryemek ve trendyolda kapida nakit ödeme aliyordur hiç o şekil kullanmadım. Denemek lazim.
Şimdi hangisi iyidir acaba arasindanBelki getiryemek ve trendyolda kapida nakit ödeme aliyordur hiç o şekil kullanmadım. Denemek lazim.
Getiryemek mi yemeksepetimi iyi acaba?Yemeksepeti nakitte alıyor ben 2 3 senedir kullanıyorum şayet kendim
Getir gayet iyi bir uygulama bence. Market siparisi icin de kullaniyorum.Şimdi hangisi iyidir acaba arasindan
TrendyolyemekMerhabalar.
Yurtdisindayim fazla bilgim yok.
Ramazanda Turkiyeye gelecegim.
Hangi online yemek şiparişi veren uygulamaları tavsiye edersiniz acaba?
Hangilerine kredi kartı bilgilerimi girmeden kapıda ödeme yapabilirim?
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
Kampanyasına göre secersiniz hepsinin kendine has kampanyası oluyor dönemine denk gelirsenizGetiryemek mi yemeksepetimi iyi acaba?
Aralarindaki fark nedir?
Tesekkurler.Getir gayet iyi bir uygulama bence. Market siparisi icin de kullaniyorum.