Online psikolog

derdimnaz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2023
42
-1
30
Forumda üye psikolog arkadaşlar varmıdır veya online sitelerden seans alıp memnun kalan

Ben online psikoloji merkezinde terapistlerden biriyle görüyorum 5 6 haftadır ve çok memnunum. Tavsiye ederim.

Ben bi uygulamadan online olarak bi psikologla ön görüşme yaptım. Oncesinde cv sini, çalışma alanlarini incelemistim. Bana faydali olacağını düşündugum için onu sectim. İlk görüşme olumlu geçti. Devam etmeyi dusunuyorum

Merhabalar.. Öncelikle Seanslari online olarak almayı düşünme sebebiniz nedir? Yüz yüze görüşme yapmak, imkan olduğu takdirde daha sağlıklıdır, iletişim daha kaliteli ve sağlıklı şekilde kurulabilir, o yüzden önceliğiniz bu olsun. Ama mesafe, farklı ülkede yaşamak sebebiyle dil sorunu, zaman kısıtlılığı ya da maddi anlamda alternatif arama gibi bir durumunuz varsa online görüşme yapmayı düşünebilirsiniz, teknik anlamda uygun donanım da varsa online görüşme bu açılardan avantaj sağlar.. Diyeceğim şu ki, hangi yöntemi seçerseniz seçin size önerim, lütfen kişinin yetkinlik ve yeterliliğini, donanımını, alan mezuniyetini, diplomasını, uzmanlık derecesini vs sorgulayın, ruh sağlığınızı bu alandan anlamayan kişilere emanet etmeyin. Sağlıklı günler dilerim..

Hangi uygulama bu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…