• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Online Forum Takip Ekranı

mahlep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
131
1
96
- Yurtdışı
merhaba, online forum takip kısmında yeni mesajlar yukardan aşagı akarak ilerliyor. ilgimi ceken bir baslık olunca acmak istiyorum ancak her baslıgın yeni bir sekme veya pencerede acılmasını istiyorum, mevcut sayfanın degişmesini degil.
ayarlara baktım ama bişey bulamadım, bu konuda onerebilceginiz bir cozum var mı acaba?

konunun üstüne sağ tık yeni sekmede yada yeni pencere aç seçeneği

onu yapıyorum zaten, ben sag tık olmadan mumkun mu, normal sol tusla tıklayınca diye sordum. bi ara oldu ama hangi ayarlar değişti ne oldu anlamadım tekrar bulamadım.
bilgisayrımın sag tus bozuk da, cok zor oluyor ordan, o yuzden boyle bişey var mı ogrenmek istedim
tesekkurler

onu yapıyorum zaten, ben sag tık olmadan mumkun mu, normal sol tusla tıklayınca diye sordum. bi ara oldu ama hangi ayarlar değişti ne oldu anlamadım tekrar bulamadım.
bilgisayrımın sag tus bozuk da, cok zor oluyor ordan, o yuzden boyle bişey var mı ogrenmek istedim
tesekkurler

CTRL tuşuna basılıyken sol tık yaparsanız yeni sekmede açılır.
SHIFT (CTRL tuşunun üstünde yukarı ok şeklinde ki tuş) tuşuna basarken sol tık yaparsanız yeni sayfada açılır.

Back