- 26 Haziran 2018
- 1.190
- 2.314
-
- Konu Sahibi Dream Theater
Kusura bakmayın belirtmeyi unutmuşum hukuk okuyorum. Teşekkür ederim cevabınız için c++ ya dair pek bir bilgim yok bilişimle alakalı sanırım bakacağım ona. Siz hangi siteleri kullandınız ya da kullanıyorsunuzBölümünüz nedir?
Mesela online C++ kursu alıp veya ücretsiz olanlardan bile kendi kendinize öğrenip geliştirseniz cvnize c++ biliyorum yazabilirsiniz.
Ben genel örnek olsun diye verdim.Kusura bakmayın belirtmeyi unutmuşum hukuk okuyorum. Teşekkür ederim cevabınız için c++ ya dair pek bir bilgim yok bilişimle alakalı sanırım bakacağım ona. Siz hangi siteleri kullandınız ya da kullanıyorsunuz
Teşekkür ederimm bakacağım :)Ben genel örnek olsun diye verdim.
Şu an ivy league üniversitelerinin ücretsiz online eğitimleri varmış. Oradan belki size uygun bir şey çıkar.
Ben genelde YouTube dan kaynak buluyorum.
Teşekkür ederimm benimde bulduğum sitelerden birisi buydu ama sanırım burada kurslar ücretsiz sertifikalar ücretli oluyormuşIIENSTITU | Kurs, Sertifika & Ücretsiz Online Eğitimler
Kişisel gelişim, İngilizce, dijital pazarlama ve onlarca kategoride online eğitimlere katıl. Herkes yeni şeyler öğreniyor. IIENSTITU ile uzmanından öğren.www.iienstitu.com
ücretsiz online kurslar var
ben işaret dili eğitimi aldım buradan online. sertifikada veriyorlar.
bakın işinize yarayacak bir eğitim vardır illaki.
Teşekkür ederimm benimde bulduğum sitelerden birisi buydu ama sanırım burada kurslar ücretsiz sertifikalar ücretli oluyormuş