Ailem sevgilimin işini küçümsüyor, sözlenmemizi istemiyorlar :'(((

Sözü neden askerden önce istediği gayet açık değil mi sevdiği insanın askerdeyken aklı onda kalmasın ufacıkta olsa bnir mutlulukla gidip vatani görevini yapsın istiyor.

Ailenin söz mevzusunu askerden sonraya bırakmak istemelerinin de sebebi belli 18 ayın sonunda kim öle kim kala hesabı düşüncelerinin değişeceğine inanıyorlardır.

yüzük şimdi güvenlik sorumlusu mu oluyor?
o nasıl bir yüzük ki öyle.. biz de alalım.nerde satılıyor? opuyorumnanaktan

Sözü neden askerden önce istediği gayet açık değil mi sevdiği insanın askerdeyken aklı onda kalmasın ufacıkta olsa bnir mutlulukla gidip vatani görevini yapsın istiyor.

Ailenin söz mevzusunu askerden sonraya bırakmak istemelerinin de sebebi belli 18 ayın sonunda kim öle kim kala hesabı düşüncelerinin değişeceğine inanıyorlardır.

Ah canım yaa çook sağol yazdığın için. Benim derdimi tek sen anlamışsın. Ve o kadar güzel anlamışsın ki durumu. Sen askerdeyken o düşün bi bakalım diyorlar, 3 yıldır düşünmüyormuşum gibi:sinifsinif:

mrb cnm..okuyunca bnde kndimi gördüm sanki...
çokda değil ama bnm ailemde askerden sonra olsun istiyorlar zaten öle de oluck artık çnkü sevgilim 1 aydır askerde...
seni çok ii anlıorum tatlım.sevgilim işi gücü var maddi durumlarıda çok ii ama tutturdular askerden sonra diye nedn diorum öle olması daha iyiymiş bnde bir iki ısrardan sonra bi daha açmadım konuyu..çokta takmıorum artık ama sevdiğimle aramda sorun olmuyormu oluoyor..tamm bi yüzük herşey demek değil ama olsun istioyor genede insan söz yapmayı..demek istediğim cnm çokda fazla takma artık ağlamada kendini kndini mahvedersin zatn askerdykn daha çok özliyceksin şimdiden destek olmaya bakın birbirinize ben öle yapıorum başka çarem yok :gitme:

ben sadece gelecek teklifleri önlemek istiyorum demişsin bir söz yüzüğümü bunu engelliycek ben yeni evliyken parmağımda ALYANSIM varken aldım arkadaşlık teklifi demekki neymiş olacakla öleceğe çare yok sadece sabır 3 yıl beklemişsin az daha bekleyin

mrb cnm..okuyunca bnde kndimi gördüm sanki...
çokda değil ama bnm ailemde askerden sonra olsun istiyorlar zaten öle de oluck artık çnkü sevgilim 1 aydır askerde...
seni çok ii anlıorum tatlım.sevgilim işi gücü var maddi durumlarıda çok ii ama tutturdular askerden sonra diye nedn diorum öle olması daha iyiymiş bnde bir iki ısrardan sonra bi daha açmadım konuyu..çokta takmıorum artık ama sevdiğimle aramda sorun olmuyormu oluoyor..tamm bi yüzük herşey demek değil ama olsun istioyor genede insan söz yapmayı..demek istediğim cnm çokda fazla takma artık ağlamada kendini kndini mahvedersin zatn askerdykn daha çok özliyceksin şimdiden destek olmaya bakın birbirinize ben öle yapıorum başka çarem yok :gitme:

Allah kavuştursun canım.Umarım çabucak geçer zaman da kavuşursunuz birbirinize. Aileler askerlik sürecinde fikirler değişir zanediyorlar sanırım. Bizim gibi büyük sevgiyi tatmadıklarından galiba.Çok sağol canım yazdığın içina.s.

ben sadece gelecek teklifleri önlemek istiyorum demişsin bir söz yüzüğümü bunu engelliycek ben yeni evliyken parmağımda ALYANSIM varken aldım arkadaşlık teklifi demekki neymiş olacakla öleceğe çare yok sadece sabır 3 yıl beklemişsin az daha bekleyin

Sanırım yanlış ifade etmişim kendimi.Tabi ki benim söz yüzüğü istememin nedeni teklifleri önlemek değil.Öyle olsaydı çoktan takardım.Aileme o şekilde ifade ettim bi nedeni de bu diye. Biz 3 yıl sabırla bekledik ve sevgimizin ciddi anlamda ilk adımını parmağımızda görmek ona baktıkça mutlu olmak istiyoruz. Askerdeyken biizm için o yüzük
çok şey ifade edicek.Etrafın düşüncesi umrumuzda değil.Bu bizim isteğimiz,hayalimiz sevgili Edirnelibuyrunnnnnnnnn.

Canım, önemli olan birbirinize sadık kalmanız, ister nişanlı olun, isterse bu iş resmiyete dökülmemiş olsun, son sözü yine siz söyleyeceksiniz, bu anlamda kendinizi fazla yıpratmayın, askerlik dönemini relaks bir şekilde geçirin, nasılsa birbirinizi istedikten sonra aileniz kabul etmek zorunda, bu yüzden kendinizi bu kadar üzmeyin. Gelen tekliflere şu an nişanlı olmasanız bile kapalısınız önemli olan da bu..
Hem şöyle düşünün, nişanlılık uzadıkça araya tatsızlık giriyor genelde maalesef aileler arasında. Çok yüzgöz olmadan evlenmiş olursunuz, birbirinizi sevmeye ve beklemeye devam....
Mutluluklar sizinle olsun :nazar:

Allah kavuştursun canım.Umarım çabucak geçer zaman da kavuşursunuz birbirinize. Aileler askerlik sürecinde fikirler değişir zanediyorlar sanırım. Bizim gibi büyük sevgiyi tatmadıklarından galiba.Çok sağol canım yazdığın içina.s.

ne demek cnm rica ederim..ama dediğn gibi ayrılır belki gibi geliolar onlara ama sevdikten sonra 10 yıl bklesende aynı değilmi dimi napalım susup beklicez artık ...bide cnm bnce askerdn sonra dedklerine bile şükret blki hiç istemeyebilrlerdide bölede düşün.:teselli:

Back
X