Online Eğitim

Dream Theater

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2018
1.190
2.314
Merhaba hanımlar :KK200: Ülkece zor günlerden geçiyoruz umarım iyisinizdir..
4.sınıf olmam dolayısıyla mezun olma iş bulma stresi vs dört bir yanımı kuşatırken şimdi de ne mezuniyeti iş bulmasından bahsediyorsun dream 4 milyarlık dizinin finalini yaşıyorsun slk msn yha.s (ah corona!) korkusu içimi kemirip duruyor. Neyse neyse korkuları vs kenara bırakıp asıl konuma geliyorum kusura bakmayın uzattım :KK23: bildiğiniz üzere okullara 3 haftalık tatil verildi ve ben bu süreçte bölüm derslerime çalışma dışında ekstra cv'me ekleyebileceğim online sertifikalı kurslar araştırmaya başladım ancak birçoğu çok pahalı malum öğrenciyim.. ayrıca bu sertifikalar iş alımında ne derece dikkate alınır, online olmasının ne gibi handikapları olur düşündürüyor beni. Şimdi sizlere sorum bu tür kurslara katıldınız mı, faydalı oluyor mu, işverenler bu tür online kursları amann tırtt diyip geçiyorlar mı.. Son olarak önerebileceğiniz site varsa söylerseniz çok sevinirim..
Şu zorlu günlerde evlerimizde kara kara ölümü düşünmenin kimseye faydası yok, olabildiğince bugünleri verimli değerlendirmeliyiz. Okuyanlara ve cavaplayanlara çok teşekkür ederimm inşallah bu günleri de atlatacağız, sağlıcakla kalın.. En Büyük TÜRKİYE:KK200: #evdekal

Bölümünüz nedir?
Mesela online C++ kursu alıp veya ücretsiz olanlardan bile kendi kendinize öğrenip geliştirseniz cvnize c++ biliyorum yazabilirsiniz.

Bölümünüz nedir?
Mesela online C++ kursu alıp veya ücretsiz olanlardan bile kendi kendinize öğrenip geliştirseniz cvnize c++ biliyorum yazabilirsiniz.
Kusura bakmayın belirtmeyi unutmuşum hukuk okuyorum. Teşekkür ederim cevabınız için c++ ya dair pek bir bilgim yok bilişimle alakalı sanırım bakacağım ona. Siz hangi siteleri kullandınız ya da kullanıyorsunuz

Kusura bakmayın belirtmeyi unutmuşum hukuk okuyorum. Teşekkür ederim cevabınız için c++ ya dair pek bir bilgim yok bilişimle alakalı sanırım bakacağım ona. Siz hangi siteleri kullandınız ya da kullanıyorsunuz
Ben genel örnek olsun diye verdim.
Şu an ivy league üniversitelerinin ücretsiz online eğitimleri varmış. Oradan belki size uygun bir şey çıkar.
Ben genelde YouTube dan kaynak buluyorum.

ücretsiz online kurslar var
ben işaret dili eğitimi aldım buradan online. sertifikada veriyorlar.
bakın işinize yarayacak bir eğitim vardır illaki.

ücretsiz online kurslar var
ben işaret dili eğitimi aldım buradan online. sertifikada veriyorlar.
bakın işinize yarayacak bir eğitim vardır illaki.
Teşekkür ederimm benimde bulduğum sitelerden birisi buydu ama sanırım burada kurslar ücretsiz sertifikalar ücretli oluyormuş

X