Online eğitim vaadiyle dolandırıldım

cadican

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
138
157
Arkadaşlar merhaba.
13 yaşında bir oğlum var. Gectigimiz Mayıs ayında evimize MEB onaylı uzaktan eğitim verdiklerini söyleyen iki kişi geldi. Tabi öncesinde araya araya bıktırdılar mecburen kabul ettik. Ama sözde eşim ve oğlumla anlaştık kesinlikle kabul etmeyeceğiz diye. Geldiler anlattılar hiçbir belge imzalamadan ve elimize bir evrak vermeden kartimdan 3000 TL cektiler ve gittiler. Benim tüm karşı cikmalarima rağmen eşim kabul etti. İlk zamanlar sık sık aradılar ilgilendiler haziranda dondurup eylulde tekrar aktif hale getirdik. Ama gel gör ki bizi arayan soran yok. Eğitim veriliyor ama cok verimsiz. Buradaki ofislerini kapatmislar.Bugün aradım iptal etmek için ilk 14 gün iptal edilebilirdi dediler. Basbayağı dolandirildim işte. Aslında ilk günden beri içim içimi kemiriyor ama oldu işte.
Bir yol gösterin bana. elimde bir belge yok. Imzaladigim bir sözleşme yok. Sadece kredi kartı ekstresi ile ne yapabilirim bir yol gösterin nereye gideyim ne yapayım.
Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Pek birşey yapamazsınız gibi gözüküyor.
Geçmiş olsun,keşke daha dikatli olsaydınız.

Tüketici mahkemesine şikayet et desem,biraz da bu yayını araştır,eğer haklarında şikayet birikmişse muhtemelen diğer insanlara da öyle yapmışlardır,bunları da arkana alarak extreyle birlikte şikayetçi olabilirsiniz diye düşünüyorum. Hukukçu arkadaşlar el atarsa daha verimli olur.

Geçmiş olsun ... Sizde evinize ne diye kabul edersiniz? hadi ettiniz neden bir belge gormezsiniz kimlik istemessiniz ? Siz neye dayanarak bir imza olmadan bi belge olmadan kredi kartınızı cektirirsinizki? ? Sizdeki iyi cesaret eve tanımadığınız kişileri alıyorsunuz dua edin sadece paranız gitti. .

Bankaya gidip harcama itirazı yapsam sonuç alabilir miyim acaba

Bankaya gidip harcama itirazı yapsam sonuç alabilir miyim acaba
Kaç extre geçti sonuçta ödemiş bulunduysanız bence itiraz etme hakkınız bulunmuyor gibi gözüküyor.
Tek çözüm mahkeme.
Hangi yayıncılık söyleyin bizde şikayet var'a yazalım.

Eşim ve benim evde olduğumuz zaman geldiler. Dedim ya bıktırdılar araya araya ve kabul ettik.

Okul toplantisi cikisinda okulda stand kurmuslardi.tlf no verdik.ama araya araya biktirdilar..ayni dediginiz gibi meb onayli online egitim..esimle cocuklarla gittik ofislerine.son derece lux.direk otoparktan karsilandik..cocuklarla ilgilendiler.buyulenmis gibiydik.ilgi alaka anlatilanlar.dedimki icimden aman allahim oglum sahane bi egitim alacak.hemen kabul etmek istedim..esim kabul etmedi onu buyuleyememisler demekki..yine cikista otiparka kadar son derece guzel ve hos giyimli bayan yolcu etti..arabaya binince uyandirdi esim ruyadan..simdi dusunuyorum da ucuz kurtulduk..

Başlarda çok ilgililerdi. beni ayrı oğlumu ayrı ararlardi. Yok dolandirilmadik bak ne guzel iletişim halindeyiz dedim saf saf. Eylül ayında tekrar aktif hale getirince evet dolandirildik dedim ama geç oldu

Biz de de eşim büyülendi işte. 40 kere söyledim kabul etmeyeceğiz diye .

Umarim siz de halledersiniz.hukuki durumlari bilmiyorum ama..evet ayne eve ziyaretlerimiz olacak.oglunuz bize emanet falan dediler..aman allahim ne vaadler..sonra deneme suresi icin sifre vermislerdi.girip baktim berbat videolar cekimler falan...ama ofiste bize gosterdikleri egitim sistemleri videolar cok farkliydi,geri donusumler falan...

Arkadaşlar alo 175 tüketici hattını aradım.
Kapıdan satışlarda ilk 14 gün iade hakkımız varmış. Ancak malın ayıplı olması durumunda tüketici hakem heyetine basvurabilirmisiz.
Yani bu durumda hiçbirşey yapamıyorum. Bu da bize ders olsun. Biz aldandik siz dikkatli olun.

Ablacim genel olarak okuyan herkes, lutfen kredi kartinizi, banka kartinizi, kart numaranizi, banka hesabi bilgilerinizi KIMSEYE vermeyin. Ellerinde numara veya kart olmadan para cekemezler.

ben de kabul edeceklerini sanmıyorum hem verimsiz de olsa bir eğitim sunuyorlarmuş bunu bahane edip biz hizmet sunuyoruz dolandırmadık kimseyi diyebilirler.

Öyle evet. Ama şu var oğlum öğlenci 19.45te eve geliyor 20.00 de ders başlıyor bu bize uymuyor sabah dersi alalım dedik. Ama sabah dersleri de yokmuş ve akşam 8 de başlayan ders son ders. Elim kolum bağlı bu durumda

Ablacim genel olarak okuyan herkes, lutfen kredi kartinizi, banka kartinizi, kart numaranizi, banka hesabi bilgilerinizi KIMSEYE vermeyin. Ellerinde numara veya kart olmadan para cekemezler.

Canım çok haklısın. Konuda da belirttiğim gibi onlar gelmeden anlaştık ama eşim ve oğlum nasıl hipnoz olduysa artık. Kredi kartımı istediğinde sen napiyorsun dedim yanıma çağırıp.Eğitim için ayda 250 TL çok mu dedi . Oğlum da istemem de istemem diyordu isterim tabi dedi. Benim çırpınışlarım hükümsüz kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…