Tüketici mahkemesine şikayet et desem,biraz da bu yayını araştır,eğer haklarında şikayet birikmişse muhtemelen diğer insanlara da öyle yapmışlardır,bunları da arkana alarak extreyle birlikte şikayetçi olabilirsiniz diye düşünüyorum. Hukukçu arkadaşlar el atarsa daha verimli olur.Ah keşke
Tüketici mahkemesine şikayet et desem,biraz da bu yayını araştır,eğer haklarında şikayet birikmişse muhtemelen diğer insanlara da öyle yapmışlardır,bunları da arkana alarak extreyle birlikte şikayetçi olabilirsiniz diye düşünüyorum. Hukukçu arkadaşlar el atarsa daha verimli olur.
Kaç extre geçti sonuçta ödemiş bulunduysanız bence itiraz etme hakkınız bulunmuyor gibi gözüküyor.Bankaya gidip harcama itirazı yapsam sonuç alabilir miyim acaba
Geçmiş olsun ... Sizde evinize ne diye kabul edersiniz? hadi ettiniz neden bir belge gormezsiniz kimlik istemessiniz ? Siz neye dayanarak bir imza olmadan bi belge olmadan kredi kartınızı cektirirsinizki? ? Sizdeki iyi cesaret eve tanımadığınız kişileri alıyorsunuz dua edin sadece paranız gitti. .
Kaç extre geçti sonuçta ödemiş bulunduysanız bence itiraz etme hakkınız bulunmuyor gibi gözüküyor.
Tek çözüm mahkeme.
Hangi yayıncılık söyleyin bizde şikayet var'a yazalım.
Bence kabul etmezler.12 taksite böldüler hala ödüyoruz yani
Biz de de eşim büyülendi işte. 40 kere söyledim kabul etmeyeceğiz diye .Okul toplantisi cikisinda okulda stand kurmuslardi.tlf no verdik.ama araya araya biktirdilar..ayni dediginiz gibi meb onayli online egitim..esimle cocuklarla gittik ofislerine.son derece lux.direk otoparktan karsilandik..cocuklarla ilgilendiler.buyulenmis gibiydik.ilgi alaka anlatilanlar.dedimki icimden aman allahim oglum sahane bi egitim alacak.hemen kabul etmek istedim..esim kabul etmedi onu buyuleyememisler demekki..yine cikista otiparka kadar son derece guzel ve hos giyimli bayan yolcu etti..arabaya binince uyandirdi esim ruyadan..simdi dusunuyorum da ucuz kurtulduk..
ben de kabul edeceklerini sanmıyorum hem verimsiz de olsa bir eğitim sunuyorlarmuş bunu bahane edip biz hizmet sunuyoruz dolandırmadık kimseyi diyebilirler.
Ablacim genel olarak okuyan herkes, lutfen kredi kartinizi, banka kartinizi, kart numaranizi, banka hesabi bilgilerinizi KIMSEYE vermeyin. Ellerinde numara veya kart olmadan para cekemezler.