OnLine ALışveriş ,)

bende anlamıyorum ama iyi oluyo kaydediyolar böyle böylee dahada alırsam eger ama defalarca trendyol markofoniden aldım o tarıhte geldı
sinrlerim hala bozuk yaa !!

evim.net güvenilir mi?? çok şikayet duyuyorum alışveriş yapmaya korkuyorum

Benim arkadaşım evim net le sürekli alışveriş yapar şimdiye kadar hiç şikayetini duymadım.

Giyim alışveriş siteleri için ise markafoni trendyol gibi sitelerden rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.

Bu sitelerden bazıları davetiye yöntemiyle üye alımı yapıyor. Yani davetiyeniz olmadan üye olamıyorsunuz.

Benim takip ettiğim blogda bu sorun çözülmüş siz de aşağıdaki yazıdan yararlanarak rahatlıkla bu sitelere ücretsiz üye olabilirsiniz.

Online alışveriş giyim siteleri ve üyelik imkanı! | Moda Günlüğünüz

Bence bu son moda sıralanan sitelerin içerisinde en başarılısı trendyol, ben çekinerekte olsa birkaç ürün almayı başardım :) Ama baktıkça bitmiyor hastalık oluyor tüm yeni sitelere bakası geliyor insanın :)

Bir de bebeğim (köpeğim) Leom için petofoni.com diye bir site var orayı takip ediyorum, yakalarsan güzel ürünler çıkabiliyor.

Aslında çanta için bir site arıyorum, böyle sadece çanta olacak, bilen varsa lütfen paylaşsın...

Ben gittigidiyor u tercih ediyorum ancak daha önceki satışlarından dolayı profili iyi olan satıcılardan almaya dikkat ediyorum ürünlerden gayet memnun kaldım şimdiye kadar.

kızlar bu ara bebeğimin ürünlerini bir siteden almaya başladım uygun fiyatları var.örneğin balık yağını zincomega nın kini 19 tl ye aldım dişarıda sorduğumda 32 tl dediler.herşeyi bulabilirsiniz kişisel bakımda dahil.sitenin adı cazipeczane.com.ben memmun kaldım sizde eminim beğeneceksiniz

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,

Ben bir çok kıyafetimi trendyoldan alıyorum.
Trendyol gibi kampanya siteleri, ürünleri geç gönderebiliyor; zira kampanyaları sitede yayında durduğu tarih boyunca gönderim yapmıyorlar. Dolayısıyla korkulacak bi şey yok! Memnunum da.

Bi de puzzle, maket ve oyuncakları www.locopoco.com'dan alıyorum 4 yıla yakındır. Hem aynı gün kargoya veriyorlar hem de 75 tl üzerine kargo ödemiyorum. Biz eşimle ufaklık doğana kadar puzzle manyağıydık. Ufaklık da aramıza katılınca, alışverişlerimiz üçümüze yönelik oldu :) Öneririm;)

Ben birçok kıyafeti www.limango.dan alıyorum.Ancak kampanyaları takip ediyorum tabiki.Çocuğumuz için eşimle oyuncak vs. alışverişi için www.paytakbebe.com'u kullanıyoruz hem aradığımızı buluyoruz hem aynı gün kargo yapıyorlar.Müşteri temsilcileride ilgili telefonla ulaşıp bilgi alabiliyoruz.

Son düzenleme:
sadece Morhipo, markafoni, limango ve Trendyoldan cüzi paralarla yüzlerce alışverişim olmuştur. İndirim çeki uygulandığında çuk daha ucuza getirebiliyorsunuz alışverişinizi.

Son düzenleme:
Merhabaa..Kızlar online alışveriş yaptığınız uygun fiyatlar olan siteler hangileri herkes paylaşabilirmi ben üye olduklarımı yazıyorum.. Markafoni , Limango , TrendyoL ,Vipdükkan ..
Başka neler var bu siteler gbi .. =) :1:

clubbon,bingomingo,erkengelenalır,enmoda duydum ama üye olmadım henüzz[/QUO

JIQLET

Gümüs taki (özelikle Sahmeran ve farkli takilar) icin önerebileceginiz güvenilir alisveris siteleri varmi?

Back
X