- 2 Ocak 2017
- 645
- 354
- 30
- Konu Sahibi kirmizigitar
Tül atlet yaziyor orda farkindaysaniz ama cok güzel bu üstüne kazak kendi isteginle ekliyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda hepinizin bildigi bir marka. Hatta cok ucuz urunler sattigi icin sadece ev giysileri alirim ben burdan. Yani bluzlari gomlekleri guzel modelleri olsa dahi almam cunku her an her yerde biriyle pisti olma ihtimalim oluyor:) o yuzden sadece evde giyecegim tisortler, taytlar filan alirim. Ama bu kazagin tipi rengi cok hosuma gitti, Pisti olmak pahasina siparis verdim ama gelen urun tam bir husranDediginiz gibi olduysa durum haklisiniz musteri hizmetlerini aradiniz mi urunu iade edebilirsiniz ya da degistirebilirsiniz.guvenilir bir markaysa sorun olacagini sanmiyorum.belki de yanlislik yapilmistir urun aciklamasi yazarken.
Hahahahhha:) urun sadece internet magazasindan satiliyormus. Kargo elime bugun ulasti zaten isten gelince gordum bende musteri hizmetlerini arama firsatim da olmadi. İade degisim ugras dur simdi en sevmedigim islerBuldum markayi herhangi bir magazasina gidip degistirebilirsiniz baska bir urun alabilirsiniz hicbir sıkıntı olmaz 15 gunu geçirmeyin yeterki.
bravo doğrusuBuldum markayi herhangi bir magazasina gidip degistirebilirsiniz baska bir urun alabilirsiniz hicbir sıkıntı olmaz 15 gunu geçirmeyin yeterki.
Ugrasacak pek bir sey yok aslinda magaza gidin bir urun begenin ve kasaya gidin degisiminiz yapilirHahahahhha:) urun sadece internet magazasindan satiliyormus. Kargo elime bugun ulasti zaten isten gelince gordum bende musteri hizmetlerini arama firsatim da olmadi. İade degisim ugras dur simdi en sevmedigim isler
benim gibi catlak dahaEki Görüntüle 2248867
Bende buldum bulamazsam çatlardım bu arada ürün açıklamasında da kazak olduğu yazıyor yani başvurun siz haklısınız.Eki Görüntüle 2248867
Vallahi tebrikler:) bu sayfanin gorseli de mevcut bende, ama isim yazdigi icin ismin uzerini silmeye usendim aciklama kismi yeterli olur diye sadece onu yolladim size:) benden bile daha azimli ciktiniz:)Eki Görüntüle 2248867
Bende buldum bulamazsam çatlardım bu arada ürün açıklamasında da kazak olduğu yazıyor yani başvurun siz haklısınız.Eki Görüntüle 2248867
Sadece internet magazasinda satiliyor, magazalarda yokUgrasacak pek bir sey yok aslinda magaza gidin bir urun begenin ve kasaya gidin degisiminiz yapilir
Napim valla geberdim içim şişti öğrenmesem uyuyamam ohh be rahatladım resmenbenim gibi catlak daha
Oyle birsry belirtmemisler ya da ben goremedim aciklama kisminda da magazada değişim yapilabilecegi yazilmisSadece internet magazasinda satiliyor, magazalarda yok
Hırs ettim valla bende bi siteden tayt aldım sadece internet üzerinden satışı var yeri yok satılan tayt aldım gelcek inşallah bu aralar çok ilgiliyim ya ondan herakde konusu geçince hırs ediyorumVallahi tebrikler:) bu sayfanin gorseli de mevcut bende, ama isim yazdigi icin ismin uzerini silmeye usendim aciklama kismi yeterli olur diye sadece onu yolladim size:) benden bile daha azimli ciktiniz:)
Ben de ben deNapim valla geberdim içim şişti öğrenmesem uyuyamam ohh be rahatladım resmen
İnternetten yillardir cok yogun alisveris yaparim hatta evimin beyaz esyalarindan giydigim coraba kadar internetten aliyorum desem yalan olmaz, ayrica kendim de e ticaret isi ile ugrasiyorum yani fazla fazla hakimim konuya aslinda.Yenilerde başımıza gelen bi olayı anlatıyım.
Eşim sakatat tarzı şeyleri yemeyi sever. Dana akciğer görmül Migros sanalda 4 lira . 4-5 kilo sipariş girmiş. Ben yenesem bile hayvanlara veririm diye düşünmüş. 50 tl ye ücretsiz kargo var diye de 60 70 liralık alışveriş yapmış. Ve ciğer gelmedi diğerleri geldi. Aslında aramışlar bu ürün Yok diye ama biz duymamışız.
Ürün de hala sanal markette duruyor.Aradık sanal marketi iade olmuş o görünüyor ondan ürün hala var görünüyor.
Düşünün artık bizim gibi kaç kişi almıştır. Hayvan besleyenler için de çok iyi fiyat.
Resmen bitmiş uygun fiyatlı ürün gösteriliyor. Alışveriş yapmanız için stratejiler. Biz kendimizi kandırılmış gibi hissettik.
Yani ben insanımıza güvenmiyorum . Bu üzücü.
Sizin olayda bir yanlışlık olduğu belli . Yine de kimseye güvenmiyorum ben artık.
Urun ana sayfasinda yaziyor sadece internette diye. Bak sitenin bir acigini daha bulduk:) haftasonu magazasina gittim cunku magazada bulamadigim icin netten siparis verdim. Zaten alacaklarim vardi topluca vermistimOyle birsry belirtmemisler ya da ben goremedim aciklama kisminda da magazada değişim yapilabilecegi yazilmis