Online alışveriş siteler

edressme.com, tasarım elbiseler ve oscar törenlerinde giyilenlerin birebir taklitleri var. Uluslararası kargo var ancak 50$ civarında. İyi fiyatlı bir elbise için değer. Sitenin "Sale" kısmında %90 indirimli elbiseler var. Ayrıca 8 saat sonra başlayacak ve Pzt bitecek olan özel bir indirim kampanyası var. "Private Sale" adında. Abiye elbiseler %75 indirimle satılacak. Daha ayrıntılı bilgi isteyenleri cevaplayabilirim

Merhaba Kızlar.
Bende limongo, markafoni ve tchibo'yu düzenli olarak takip ediyorum.. bu üçünden de alışveriş yaptım, bana en hızlı limangodan geldi diyebilirim. ama markafonide size ürünü satın almadan tahmini teslimat süresini söylüyor ve o süreye gerçekten uyuyor. Tchiboda ne yazık ki gecikmeler olabiliyor ama ürünleri gerçekten kaliteli ve güzel.. ee sonuçta alman markası. Bu sitelerin dışında birde pırlantaya aşırı merakım olduğundan sirius pırlantaya sürekli bakıyorum.. ben normalde siteden mücevher almaya karşıydım ama erkek arkadaşım bana evlenme teklifi için aldığı tektaşı ordan almış.. ben çok memnunum yüzüğümden, kaliteli oldukça.. bazen kampanyaları oluyor epey uygun şeyler olabiliyor, takip etmek lazım işte.. bende dayanamayıp küçük melek kolye aldım kendime.. teslimat konusunda da zaten sizi sürekli arayıp bilgi veriyorlar, çok iyi bir müşteri hizmetleri var anlayacağınız, diğer alışveriş yaptığım sitelere hiç benzemiyor yani.. :75:
işte ben bu siteleri takip ediyorum hepsinden de memnunum.. markafoni ve limongoyu herkes biliyordur, diğer bahsettiğim sitelerde Tchibo Corporate Website ve Sirius Pırlanta | Tektaş Yüzük, Pırlanta Yüzük, Kolye, Küpe

Ben de önceden kredi kartıyla alışveriş yapıyordum,şimdi kapıda ödeme secenegi olan siteleri tercih ediyorum.Öyle ki cok arastırma yaptım ve en güvenilir olanları sizlerle paylaşmak isterim... :66:
Japon kıyafetleri,v.secret tarzı ürünler için: fashion coctail adlı bir site var,ayrıca modanın merkezi adlı sitede güzel. daha geniş kapamlı olsun diyorsanız;vimjo,pazarland,hepsiburada,carmenstore,ikiler,outlettrendy,kozmetikçim,içgiyim,porsan,manyamarka gibi siteler kapıda ödeme imkanı sunan güzel sitelerdir. :82:

Bu siteleri öğrendiğim çok iyi oldu kapıda nakit ödeme olması benim için çok önemliydi.

Teşekkürler.:40:

ilk baslarda ben de guvenemiyordum, hatta annem de guvenmiyordu. sonra bir adim one gecmek gerek dedim. ufak ufak meblaglarla boyle haberleri yada onerileri takip ederek en guvenilir siteleri bulmaya basladim. bir sekilde ilkadaimi atmak gerekiyordu. benden sonra annem de biletti, ayakkabiydi derken bayagi bir ilerledi. hatta simdi firsat sitelerini kullaniyoruz en cok. bugun bir tavukcudan bile bahsettik. acaip firsat vermis diye. o yuzden kesinlikle basla derim. bir de baslarken bir site kesfettim, yeni... onu oneririm. Avantajix : Seçkin Sitelerden Avantajlı Alışveriş sitenin adi. kesinlikle bak derim.

ben online alışveriş konusunda hiçbirzaman güven problemi yaşamadım, bilinçli olursanız kimse size birşey yapamaz... Trendyoldan bir kez şehirfırsatından da birkaç kez alışveriş ettim, onun dışında hergün hergün bu alışveriş sitelerini takip etmek bana çok sıkıcı geliyor hepsi aynı çünkü... artık pek bakmıyorum

ürünler kesinlikle orjinal yalispor.com.tr,beğenmezseniz koşulsuz iade var,bi de 35 mağazası var adamların, diğer online siteler gibi değil,aydın,denizli,izmir,kuşadası,marmaris,kütahya gibi bi sürü yerde varlar.biz 3 tane adidas spor ayakkabısı aldık ama mağazadan,şimdi online'ı indirim için takip ediyorum,yeni adidas tişrtler çok güzel,bi alıp,deniycem hem.

markofani yi arkadaşım önermişti ben beyendim kızlar ilginizi çekebilir göz atmakta fayda var derim

Bayanlar,
Şehir fırsatı, grupanya, grupfoni v.b. sitelerden fırsat yakalayanınız var mı acaba?
Güvenilir mi, rezervasyonu ne zaman yaptırıyorsunuz ve de memnun kaldınız mı?

-giyim konusunda markafoni ve trendyol ..tabi bedeninden eminsen
-hepsi buradanda çok memnunum
-yiyecek içecek konularında da foristanbul...aslında çok satış yapan fırsat siteleri var ama onlarda ( en azından ikisini bizzat denedim)satışlalr çok olduğundan sanırım restorana gittiğinizde karşılaşılan tavır pek hoş değil açıkcası randevu almada ,oturacağınız masayı bile onlar seçiyor...
-ben son zamanlarada foristanbul dan alışveriş yapıyorum hem güzellik fırsatında hem de yaklaşık 10 kere denediğim yeme içme fırsatında hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim

Kızlarda bende güwenilir we kapıda ödemeli bi alışveriş sitesi istiyorm. Yardımcı olursanız sevinirimmmm...

Arkadaşlar birkaç sorum olacak.
Markafoni ve Limango ve Trendyolu takip etmekteyim.Bugün Limangodan bir çanta almak istedim malum 7 lira kargo ücreti var.Hediye çeki kullanmak istedim bu nedenle gsm numaramı girdim ama bir türlü bana şifre göndermediler.Birkaç kez denedim ve pes ettim.Bence kargo ücreti çok fazla.Markafoni de 5 liraymış sanırım daha makul ama yine de kargo ücretleri çok.Bu nedenle 75 lira üstü alışverişlerde ücret ödenmiyor sanırım.Merak ettiğim şey bu 75 lirayı farklı markalardan birkaç ürün alarak tamamlayabilir miyim?Limangoda sepete bir ürün attım başka ürün atamadım.E her ürün için ayrı ayrı kargo ücreti mi ödeyeceğim.
Yani biri bana bu sitelerin mantığını anlatabilirse çok ama çok çok sevineceğim.
Şimdiden teşekkürler.
Biraz karışık yazmış olabilirm.Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

sık sık alış veriş yaptığım siteler;

e-..........
bebeshop.com.tr
lcwaikiki.com.tr
boyner.com.tr
hepsiburada.com
deveyuku.com
idefix.com
markafoni.com
ereyon.com
adresecigkofte.com :)

markafoni
trendyol
sahibinden
gittigidiyor
bir de geçen gün bir site keşfettim tekstilfirsati.com diye, çok ucuz ve güzel şeyler var, sipariş verdim, üye olanlara %20 indirim, bi de kapıda ödeme seçeneği var.:66::66:

Arkadaşlar birkaç sorum olacak.
Markafoni ve Limango ve Trendyolu takip etmekteyim.Bugün Limangodan bir çanta almak istedim malum 7 lira kargo ücreti var.Hediye çeki kullanmak istedim bu nedenle gsm numaramı girdim ama bir türlü bana şifre göndermediler.Birkaç kez denedim ve pes ettim.Bence kargo ücreti çok fazla.Markafoni de 5 liraymış sanırım daha makul ama yine de kargo ücretleri çok.Bu nedenle 75 lira üstü alışverişlerde ücret ödenmiyor sanırım.Merak ettiğim şey bu 75 lirayı farklı markalardan birkaç ürün alarak tamamlayabilir miyim?Limangoda sepete bir ürün attım başka ürün atamadım.E her ürün için ayrı ayrı kargo ücreti mi ödeyeceğim.
Yani biri bana bu sitelerin mantığını anlatabilirse çok ama çok çok sevineceğim.
Şimdiden teşekkürler.
Biraz karışık yazmış olabilirm.Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

evet canım o 75 aynı markadan alırsan gecerli diye biliyorum, cunku bu sitelerin çalışma biçimi su sekilde, aynı gun birden fazla marka satısa cıkıyorya aynı anda 2 farklı markadan sipariş versen bile 2 ayrı kargo oluyor sadece aynı markadan verdiklerin tek kargoyla geliyor, aynı anda 2 farklı markadan sipariş versen ikisinin kargosu da farklı zamanda gelebilir cunku ürünleri tedarikçi firmadan temin edip gönderiyolar, temin süresine göre kargo süresi değişebiliyor.
ben trendyol ve markafoniden alışveriş yapıorum, güvenli hicbir problem yasamadım, umarım yardımcı olmusumdur.

Back
X