• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖNLENEMEYEN DUSUK SONRASI NE YAPMALI KIZLAR CEVAP BEKLIYORUM..

omrozlm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
22
1
1
31
Benim ilk hamileligim de kimyasal gebelik yasadim ve 20 gun gunum gectikten sonra kendiliginden sonlandi. Doktor hormon ilaclari verdi ve 1 adetim gectikten sonra 2. Ayda tekrar hamile kaldim her sey normal giderken 2 aylikken kahvrengi leke ve ardindan kirmizi lekeyle dusuk yaptim ve parca kaldigi ici n kurtaj oldum .. suan ne yapmaliyim cevaplarsaniz sevinirim...

Ben de düşükler yaptım. Eğer bir daha acı yaşamak istemiyorum o yüzden her şeyi araştırmak istiyorum diyorsan tavsiyem kan pıhtılaşma testleri ve rahim filmi çektirerek rahimde bir sorun olup olmadığına baktırmak. Ayrıca eşiniz de Sperm testi yaptırsın. Sağlıksız spermler de sağlıksız gebeliğe sebep oluyor.

Ben de düşükler yaptım. Eğer bir daha acı yaşamak istemiyorum o yüzden her şeyi araştırmak istiyorum diyorsan tavsiyem kan pıhtılaşma testleri ve rahim filmi çektirerek rahimde bir sorun olup olmadığına baktırmak. Ayrıca eşiniz de Sperm testi yaptırsın. Sağlıksız spermler de sağlıksız gebeliğe sebep oluyor.
Ben de baya arastirdim kann pihtilasmasi oldugunu dusunuorum onun cozumu ignelerle saglaniyormus fakat esim sperm testi yaptirdgnda onun bir cozumu var mi ?

Ben de baya arastirdim kann pihtilasmasi oldugunu dusunuorum onun cozumu ignelerle saglaniyormus fakat esim sperm testi yaptirdgnda onun bir cozumu var mi ?
Duruma göre değişir eğer sorun varsa ilaç tedavisi de olabiliyor küçük bir operasyonda. Bence en kısa zamanda bunları araştırmaya başlayın. Inşallah sebebi bulursunuz :)

Back