onlarda bizim gibi

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
kızlar merhaba.. dünden beri aklımda olan bir konuyu burada sizlerlede paylaşmak istedim..
ünlüler;
janjanlı giysiler..
binlerce hayran kitleleri..
özellikle müzik camiasından bahsetmek istiyorum twitterda takip ettiğim bir kaç ünlü isim var..
bol bol foto paylaşıyorlar bende bakıyorum
aslında insanların onları gözlerinde çok ama çok büyüttüklerini düşünüyorum..
onlarında yaşamı tıpkı bizler gibi.. herşey aynı yani dikkat ediyorum onlarda evlerinde bizler gibi pijamalarını giyip t.v karşısına geçip izlenmek rekorları kıran dizileri izleyip, bizler gibi oturup kalkıyorlar.. hatta özellikle dikkatimi çeken bi husus oldu çok ünlü birinin yakın bir zamanda doğum günüydü alınan hediyeleri twitterda paylaşmış tek tek fotograflayıp ..
bol bol çiçek gelmiş malum kişiye ve sevgilisini aldığı hediye ise sadece bir çift ayakkabı...
bilmiyorum belki sizlere öyle gelmeyecektir ama bana garip geldi ve bu şahıs her fotoda öyle heyecanla paylaşmış ki bunları
düşünüdüm benim doğum günümde sevgilimin aldığı hediyeyi o kadar anlam yüklü ki bu beni çok sevindirdi ona bir kere daha aşık oldum
yani sözün özü onları çok abartıyoruz gözümüze onlardan daha güzel hayatlarımız olduğunu düşünüyorum ben

Son düzenleme:
tabiki onlarda bizim gibi,tek fark hergün tv'de görünmeleri.
ünlülere aşırı hayranlık duyanları zaten hiç anlamış değilim,eminim onlarda bize özeniyorlardır,düşünsenize biz rahatça alışveriş merkezinde dolaşabiliyoruz ama onların üstünde binlerce göz oluyor.

Bence gerçekten sevgilin konusunda şanslısın hatırlıyorum da doğum günü konunu Dediklerin doğru onlar da bizden biri zaten sıradan hayatları var,doğup yaşayıp ölüyorlar :) Hayran olmak falan çok garip zaten çünkü tanımıyoruz etmiyoruz hiç kişiliğini yaşantısını adam gibi bilmiyoruz hayranım diyoruz.Ne bileyim mantıksız yani televizyonda görüp de güzel kadınmış hayranım demek Güzelliğine hayranım dense anlaşılır yine de ona hayranım demek mesela garip Çok derinleştirdim yahu Aman salla gitsin en güzeli tv de görsek yeter abartmaya gerek yok onlar da mesleğini yapıyor işte

kesinlikle katılıyorum canım dedim ya bence biz onlardan daha rahatız rahat rahat alışveriş yapıp sinemaya gidemiyorsam yere batsın o şöhret

t.v'de herşeyleri muhteşemmiş gibi görünüyor oysaki gerçek yaşamları sıradan sen ben gibi yani dediğin gibi güzelliğine hayran olanı anlarımda diğer türlü hayranlıklar abartıdan başka bişey değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…