- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi zms rainbow
Cnm bnm yapin sizde aksm sole esine iki dkk yaksn mangali yerinizde vrsa kolay zten yemektn dha pratikbe duyecegimi bilmiyim ama kuduruyom bizde yapsak iyi olurdu yaa :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bnm yapin sizde aksm sole esine iki dkk yaksn mangali yerinizde vrsa kolay zten yemektn dha pratikbe duyecegimi bilmiyim ama kuduruyom bizde yapsak iyi olurdu yaa :/
Amiiin canim amiiin :) eslerimiz iyi olsunda kaynanalarida idare etcez artik, yapcak bisey yokAynen okuyorm bnde ordaki yorumlri oyuzdn halime skur ediorm ama zaten hep ina korkmustm kaynana derlerdi urperirdm ama ck skur korktgm basima gelmedi :) tabi mesafelerde insann arasndaki seviyeyi ve saygiyi sevgiyi dha yuksekte tutuyor bnce. Heleki anlasamasam zten duruma gore gorsmezdm bile belkide ama ck skur hersy iyi Rabbim herkese dha iisini nasip etsin
Sezeryansabilki zaten sezeryan olcn ama normalse normal veya sezeryan o cocugun gidisatina gore deisir dr ayarlr onu :)))bnm kiz normal dogcam fiye tuttrmustu ama sezaryan olmm lazimmis![]()
Soyleseydin kwske ertelerlerdiAyyy iyi bari csnim yaaa. Benimkide hic olmamisti ama dis donemine denk geldi. Zaten grip gibiydi. Asida tetikledi malesef
yer var ama koku heryerre gidyor milletin cani ceker piknik yerleri de cok kalablik oluyor ondan gidemiyoz koye gitmemiz lazim ama aksam da gisilmez yani benim isim yaş :)))Cnm bnm yapin sizde aksm sole esine iki dkk yaksn mangali yerinizde vrsa kolay zten yemektn dha pratik
He tabi bide orasi var. Kisir disinda otekiler oyle hergun olmuyo malesef:)olsada hergun yesek![]()
Aynen ole cnm anlasamiosan esin icin saygli ol huzurunu kacirma ck buyuk olaylr yoksa tabi bazilri ck kotu oluo iftira vs onlar evlerdn irakAmiiin canim amiiin :) eslerimiz iyi olsunda kaynanalarida idare etcez artik, yapcak bisey yok
ayarlayamadilar iste bilemdiler catim darmis boswerelim bu konuyuuu :))Sezeryansabilki zaten sezeryan olcn ama normalse normal veya sezeryan o cocugun gidisatina gore deisir dr ayarlr onu :)))
Herkes yapabiliorsa sorn yk ama durumu olmayanada bikac parca gorrrsen tammdir :))yer var ama koku heryerre gidyor milletin cani ceker piknik yerleri de cok kalablik oluyor ondan gidemiyoz koye gitmemiz lazim ama aksam da gisilmez yani benim isim yaş :)))
Aslinda biliyodu. Birde bana ebe dedi ki ates falan yapmaz rahat olun dedi. Aksam oldu yavrum 39.5 a cikti atesiSoyleseydin kwske ertelerlerdi
Catin darsa sezeryan olcn en temizi :) tmm unttm gtti snde unt :))ayarlayamadilar iste bilemdiler catim darmis boswerelim bu konuyuuu :))
ins.1 ay sonra koye gitcez gibi ozman yapabilirizHerkes yapabiliorsa sorn yk ama durumu olmayanada bikac parca gorrrsen tammdir :))
İnsallah cnm 1 aya bise kalmadi az sabret :)) catlayana yersn orda :))ins.1 ay sonra koye gitcez gibi ozman yapabiliriz![]()
Tamda konunun ustundesin. Benimki profosyonel yalanci ve iftiraci. 1 bucuk aydir konusmuyoruz zaten bu iftiralari yuzundenAynen ole cnm anlasamiosan esin icin saygli ol huzurunu kacirma ck buyuk olaylr yoksa tabi bazilri ck kotu oluo iftira vs onlar evlerdn irak
Geldim canm 40 sayfayı özet geç burdan devam edeyim:)))gel kiiizBitter sever :))
yememmiiiii bayils bayila yerim :)) )ayin 12 snde ins. dr a gitcem kistlerin cogalmis dicek :/İnsallah cnm 1 aya bise kalmadi az sabret :)) catlayana yersn orda :))
Ooo ozmn konsmam ole bsyde asla esimde zten bana hak vermesse kendi blir en onmlisi anlayisli es baskalariyla anlasamiosan en azindan ceker kapini oturursun. Allah ole insanlrdan uzak etsin snde saygisizlik yapma Allaha havale et bosver uzak dur bolelerindenTamda konunun ustundesin. Benimki profosyonel yalanci ve iftiraci. 1 bucuk aydir konusmuyoruz zaten bu iftiralari yuzunden
Hosgeldin bitterim :)Bi
Geldim canm 40 sayfayı özet geç burdan devam edeyim:)))
h.geldin napiyon nasilsin ♡♡Bi
Geldim canm 40 sayfayı özet geç burdan devam edeyim:)))