- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.802
- 248
- 35
- Konu Sahibi zms rainbow
Pelus ayakkabipanduf neki :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pelus ayakkabipanduf neki :))
cooook tesekkurler canimcim aksam tapm bi ins. ♡♡
seni secmsler cok ayıpp cokkhani benn![]()
Canımm hoş geldin :)hani benn![]()
we aleykum slam h.geldin camiiiim :)))Selamun Aleykum :))
Valla ben bir diyet grubuna badladiydim kk da seri olamadim anne babamin sorunlari vardi. Fazla giremedim cikardilar fiyet yarida kaldiHadi kurtulacağız bu göbeklerden![]()
İstersen sana da vurulurum anaambana vurulan yok mu![]()
yani şimdi ne desem bilemedm ben az düşünüyüm talibim coktaİstersen sana da vurulurum anaam![]()
yani şimdi ne desem bilemedm ben az düşünüyüm talibim cokta![]()
Valla ben bir diyet grubuna badladiydim kk da seri olamadim anne babamin sorunlari vardi. Fazla giremedim cikardilar fiyet yarida kaldi![]()
Hahaha birazdan savaş çıkacak@Margarikotin kadınn seçimini yaptı bırak bizi cilveleşelim![]()
su ev ayakkabisipanduf neki :))
kiz vallaghi seni etiketlemek icin ugrastim olmadi sonra kaynamis atalanteyide etikeyleyemiyom cikmiyor :))hani benn![]()
ins. eritemeden hamile kalirimda ugrasmamHadi kurtulacağız bu göbeklerden![]()
ins. eritemeden hamile kalirimda ugrasmam![]()
yalan atma kız neyse hadi inanım barikiz vallaghi seni etiketlemek icin ugrastim olmadi sonra kaynamis atalanteyide etikeyleyemiyom cikmiyor :))
Haydi yine yeniden diye bir grubtuAynen diskalifiye olursun her gün giremezsen en azından maruzat belirtmen menü paylaşman falan gerekiyor
Hangi takımdaydın
Ben de takımdayım![]()
bencede ayıp ladycimseni secmsler cok ayıpp cokk![]()