- 30 Ocak 2017
- 13.842
- 198.358
- 598
- Konu Sahibi zms rainbow
SevdiğimdennHahahakız beni niye sıkıştırıyon
:*

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SevdiğimdennHahahakız beni niye sıkıştırıyon
:*
caniiiiiiim caniiiiiiimm ♡♡♡♡♡♡Kimse bana böyle caaaanımmmm demedi :/
Hatırladıııım. Terbiyesiz insan. Güya torun seviyor bunun gibiler.Karistirtmam canim. Bir tane konu acmistim hatirlarsin belki oglima tokat atmisti. Esim kp nin agzinin payini verdi daha karismaz
Özüüüüm nasılsın :))
HahahaSevdiğimdenntatlı tatlı oturmuşsun oraya gelene gidene gülümsüyorsun
azcık mıncırayım kızz
kiz bizde ilk ewlendigimizde 2 gun ayni ewde oturduk cok zor bisey rahat edemiyin simdi alt ust oturuyoz arada kendi kendime diyom hergun kaynis ewde dursa kiyamet kopcak![]()
Oyyyy canım canım canım benimcaniiiiiiim caniiiiiiimm ♡♡♡♡♡♡
oyle canim . arada kziyom kocama soyluyim annen haksizlik yaliyor diye ama kocama gore kendide anasida ablasida hep hakliAman yuz verme astar istiyolar![]()
seni coook sewiyom butun kkyi da cok sewym ya ♡♡♡Oyyyy canım canım canım benim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Severim tabi kız delüHahahayakından görenler sevmiyor beni, görsen sever misin acaba
![]()
Aynen esim guzel payladi simdi sesini bile yukseltemez cocuklarimaHatırladıııım. Terbiyesiz insan. Güya torun seviyor bunun gibiler.
Oyyy sana da derimKimse bana böyle caaaanımmmm demedi :/
Hoşbuldum tatlımkiz ozlemimmm hosgeldin♡♡♡♡♡
Iyiyim şokolatım işleri bitirdim kızı uyuttum biraz dinleneyim dedim.Özüüüüm nasılsın :))
Esler kabul etmez sikayeti kendi gozuyle gorsede kabul etmez bosver mesafeli ol ben oyle yaptimoyle canim . arada kziyom kocama soyluyim annen haksizlik yaliyor diye ama kocama gore kendide anasida ablasida hep hakli![]()
Bende iyiyim canımcım çocuğu sallıyorum bir yandan :) kız özleeeem senin megiyle konuşmalarını okuyorum bir hoşuma gidiyorr bir hoşuma gidiyorrrOyyy sana da derimcccaaannnııımmmmmm
Hoşbuldum tatlım
Iyiyim şokolatım işleri bitirdim kızı uyuttum biraz dinleneyim dedim.
Sen nasılsın canımcım
haklisisn mesafeyi koymak lazim sen iyi oldun mu iyice ezer .birkac defa cocugu birktm gecgliyin diye soyleyip duruyor du gecen hafta gorumcem 2 cocugunu birakti gec geldi bide arabyla gitmisti kaynise bana soyledigin herseyi kizinada soylicen dedim bana ssoyledigi sey olur mu kizar dedi :/Esler kabul etmez sikayeti kendi gozuyle gorsede kabul etmez bosver mesafeli ol ben oyle yaptim
h.geldin yeni mi uyandinGunaydin gencler ♡ nasilsiniz
Evet kuzusum 12 de mi ne uyumusum yeni kalktim.h.geldin yeni mi uyandin![]()
cok sukur bugun burasi esiyor . ben yazi hic sewmiyom ya ilkbahar sonbahar iyidir :))Evet kuzusum 12 de mi ne uyumusum yeni kalktim.
Of yine cok sicak
Bende iyiyim canımcım çocuğu sallıyorum bir yandan :) kız özleeeem senin megiyle konuşmalarını okuyorum bir hoşuma gidiyorr bir hoşuma gidiyorrrtiripler nazlar alınmalaar soğuk soğuk konuşmalar falan
çok tatlısın kızz yerim seni ben