- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
-
- #1.261
bakma bosver D
Şimdi bütün konularına bakcam
bir varmis bir yikmus
Aynenanldim cok yoruluyorsundur
Allah yardimciniznolsun emeginizle calisiyorsunuz keske ben de bir ise girip parami kazansam sen veAynen
Kafam yorgun ve stres
Biraz uykum açıldı
Bazen tam bi sızma durumu oluyo tutabilene aşk olsun
AminAllah yardimciniznolsun emeginizle calisiyorsunuz keske ben de bir ise girip parami kazansam sen veRakika gibi
Senin vazifen en güzeli annelik ❤Allah yardimciniznolsun emeginizle calisiyorsunuz keske ben de bir ise girip parami kazansam sen veRakika gibi
Kimi etiketlerin kizzz
oha hemdelihem mikropSenin vazifen en güzeli annelik ❤
Kimi etiketlerin kizzz
Evet Allah yardım etsin tüm calisanlara çok zor kadınlar evin sultanı olsun hep :))Amin
Zorlukları da var tabi para kazanmak hiç bi zaman kolay değil bence ... ihtiyacın yoksa boşver
Aslında bize de tek maaş yeter ama sınavla girdim kazandım die sabrediyorum işte
Özel sekrör olsa çoktan çıkmıştım
Çıkıyodum da hep özel sektörde
Alışamadım
AminnEvet Allah yardım etsin tüm calisanlara çok zor kadınlar evin sultanı olsun hep :))
amiiin . senin calisman iyi oldu kiz akswma kadar yatiyordunEvet Allah yardım etsin tüm calisanlara çok zor kadınlar evin sultanı olsun hep :))
Mikroppp kafam dağılıyor benim uyumakla ve çalışmakla yoksa ikisini de sevmemamiiin . senin calisman iyi oldu kiz akswma kadar yatiyordun
bilrim o dutumlari canim sadece egleniyom senle :)Mikroppp kafam dağılıyor benim uyumakla ve çalışmakla yoksa ikisini de sevmem
Ben yatıyorum kendine eğlenecek baska üye bulbilrim o dutumlari canim sadece egleniyom senle :)
tamam canim Allah a emanet ol seviyrim seni ❤❤Ben yatıyorum kendine eğlenecek baska üye bul
Ben de seniii ❤❤ öpücük attım zaten en cilvelisinden yeter o sanatamam canim Allah a emanet ol seviyrim seni ❤❤
Geldim nabersiniz bacilar
hos geldin canim hayirli sabhlar..Duydum ki biri beni özlemişzms rainbow
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?