Önerinizi bekliyorumm :)

bhr995

🌸
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
359
411
18
Arkadaşlar merhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Pazar günü bir buluşmam var ve ne giyeceğim konusunda fikrim yok, çok sıkıntıda kaldım . Arkadaşım spor giyin çok özenmiş benim için demesin, çok süslenme diyor bir kısmı da tam tersi. Siz ne önerirsiniz? Yaklaşık bir aydır görüşüyoruz , o başka ilde çalışıyor. Arkadaşım vasıtasıyla tanıştık beraber aynı yerde çalışıyorlar. Olumlu olmasını istiyorum aslında. Sınavlarım yüzünden 4 yıldır hayatıma kimseyi almadım. Uzun süredir kendimi iyi hissetmemiştim o yüzden onun da benden hoşlanmasını istiyorum. Büyük ihtimal gündüz görüşeceğiz. Sizlerin fikirleri de benim için önemli Hoppa

Kendin normalde nasılsan öyle olmalısın bence.

İçinde rahat ettiğiniz, açık tonlarda, bir kıyafet seçin.Topuklu giymeyin, fazla parfüm sıkmayın, makyajınız sade olsun. Gezip, tozup, eğlenin. Hadi hayırlısı ;)

Nerede görüşeceğinize bağlı

Sabah brunch’a gidecekseniz natürel tonlarda veya haki keten bir elbise veya tulum ve sandalet olabilir

Öğlen yemeği veya çay/kahve ise elbise ve hafif topuklu ayakkabı olabilir

Gideceğiniz yerin özelliğine göre değişir.

Yürümeli gezmeli bir buluşma olacaksa üzerinize güzel oturan bir jean pantolon hippi bohem tarzda bir bluz ve babet olmayan bir düz ayakkabı. Kasıntı bir kafe buluşması ise tek parça yine hippi bohem elbise ve platform ayakkabı. Az makyaj gündelikten bi tık özenli bir saç. Ben böyle günlerde fön de çektirmem çok hazırlanmış görünmemek için. Bir önce çektirip bozulmasını isterim çünkü. Hafif bir parfüm ve bir çift küpe ya da gösterişli bir yüzük akılda kalmanıza yardımcı olur

Ben olsam çok mini olmayan, ifil ifil yazlık bir elbise ve rahat bi dolgu topuk tercih ederim. Hafif makyaj, saçlarınıda doğal dalgalı yaparsın. Hoş bir parfüm ve bolca gülücük, tamamdır ☺️

Spor şık olabilirsin
Gündüz bulusuyorsan hafif bi makyaj kırık fön
Fizigine uygun kot askılı belki sandalet vs

Bitanesiniz çok teşekkür ederim:KK200::KK68: Uzun zamandır güzel şeyler yaşamaya muhtaç kalmıştım ,kalbim kurumuştu diyebilirim. İnşallah hepimizin hayatına hiç beklemediğimiz güzellikler gelir :))

Kesinlikle siyah olmayan bir elbise.
Dolgu topuk sandalet,
Büyük olmayan çanta.

Bitanesiniz çok teşekkür ederim:KK200::KK68: Uzun zamandır güzel şeyler yaşamaya muhtaç kalmıştım ,kalbim kurumuştu diyebilirim. İnşallah hepimizin hayatına hiç beklemediğimiz güzellikler gelir :))
Hadi insallah güzel gecer :)

Arkadaşlar merhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Pazar günü bir buluşmam var ve ne giyeceğim konusunda fikrim yok, çok sıkıntıda kaldım . Arkadaşım spor giyin çok özenmiş benim için demesin, çok süslenme diyor bir kısmı da tam tersi. Siz ne önerirsiniz? Yaklaşık bir aydır görüşüyoruz , o başka ilde çalışıyor. Arkadaşım vasıtasıyla tanıştık beraber aynı yerde çalışıyorlar. Olumlu olmasını istiyorum aslında. Sınavlarım yüzünden 4 yıldır hayatıma kimseyi almadım. Uzun süredir kendimi iyi hissetmemiştim o yüzden onun da benden hoşlanmasını istiyorum. Büyük ihtimal gündüz görüşeceğiz. Sizlerin fikirleri de benim için önemli Hoppa

Giydiğinizde kendinizi en çok beğendiğiniz ve rahat olduğunuz bir kıyafet seçin bence çok giymiş olsanız bile unutmayın o ilk defa görecek :) bide hafif makyaj temiz ve mis kokulu olun manikür filan açık ayakkabı giyecekseniz de pedikür olsun mutlaka banyo da aben bebe yağı kullanıyorum tenim yumuşak oluyor yazın çok da rahat

Süslen tabi ama sakın aşırı makyaj yapma. Erkekler gerçekten sevmiyor...

Yazlık elbise giyin ne cok kısa nede uzun olsun dize kadar bişey hafif bir makyaj elbiseye uygun takı ve saç şekli güzel olur bence.

Back
X