Önerinizi bekliyorum!

eessrraa_esra

beklenengünbirgüngelecek
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
6.298
57
meraba kızlar bugün burun akıntım başladı ve çok sık olmasada hapşırıyorum doktora gitmek istemiyorum çok kötü değilim çünkü ama önlemini almam lazım çok kötü olmadan. Önerebiliceğiniz bişeyler var mı? Acil bekliyorum. Burun akıntım şeffaf su gibi ve sadece solda :S

cnm geçmiş olsun :) böyle durumlarda en iyi yöntem tuzlu ılık su ile burnu genizlere kadar yıkamaktır. bunu günde bi kaç kez tekrarla faydasını görürsün. ayrıca c vitamini de almayı unutma. tablet c vitamini de kullanabilirsin. şuan vucudunun direnci kırıldığı için portakal falan seni kesmez konsantre vitamin lazım yani

canım herhalde iyileşmiişsindir ama bi tavsiyede bulunayım:)bahsettiğin durum alerjik bi durum antibiyotik vitamin falan işe yaramıyor..hemen bi kbb ye gidip yada aile hekimine alerji ilaçları yazdırmalısın hemen keser burun akıntını hapşırmanı kaşınmasını falan yoksa uğraşırsın valla ben çok çektğim için oğlumdan benden ve eşimden :))

canım herhalde iyileşmiişsindir ama bi tavsiyede bulunayım:)bahsettiğin durum alerjik bi durum antibiyotik vitamin falan işe yaramıyor..hemen bi kbb ye gidip yada aile hekimine alerji ilaçları yazdırmalısın hemen keser burun akıntını hapşırmanı kaşınmasını falan yoksa uğraşırsın valla ben çok çektğim için oğlumdan benden ve eşimden :))

Gecmiş olsun canım bence dr görün.:26:

göründüm canım çok şükür geçti

teşekkür ederim yorumun için çok şükür attlattım

en iyisi bol nane limon çayı canm..

evet kesinlikle içtim bol bol zaten

:)) evet canım gittim doktora antibiyotik verdi zaten vitaminle geçecek bir şey değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…