İnşallah bir doktora görüneceğim 4 aylık evliyim çok heyecanlıyımm neler yapmam gerekiyor öğrenmek istiyorum bekarken adet düzensizliklerim vardı rahim duvarı kalınlaşması vs yaşadım doktorun verdiği doğum kontrol hapı ile düzeldi çok şükür
Tedavi başlaması için 1 yıl evet bekleniyor. Ama adam ürolojiye gitse test vermek istiyorum dese almazlar mı? Mümkün olmamalı böyle bir şey ya. Dünya kadar azospermi hastası var. Ne kadar erken öğrenilirse o kadar şans artar.
Valla erkeklerde durum nasıl çok bilmiyorum ama dediğim givi 1 yılı doldurmadigimiz için en basit işlem kan almak bile istemediler benden hormonntesti diye. Yani ya da sistemde görünmüyorsa 1 yildir deniyoruz çoktan evliyiz desinler ben açıkçası 1 yıl bekletme taraftarı değilim basit işlemler bunlar neticede insanların sorunlari varsa zaten tedaviler aylar sürüyor bir de 1 senesini çalmaları mantıksız
Valla erkeklerde durum nasıl çok bilmiyorum ama dediğim givi 1 yılı doldurmadigimiz için en basit işlem kan almak bile istemediler benden hormonntesti diye. Yani ya da sistemde görünmüyorsa 1 yildir deniyoruz çoktan evliyiz desinler ben açıkçası 1 yıl bekletme taraftarı değilim basit işlemler bunlar neticede insanların sorunlari varsa zaten tedaviler aylar sürüyor bir de 1 senesini çalmaları mantıksız
Evet ama sana suan gerek yok önce git güzelce kontrollerini yaptır ilk asma olarak o yeterli. Biz 7 ay olmuştu o yüzden ben ısrar ettim. Siz hiç beklemeyin inşallah