• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Önerilerinizi bekliyorumm arkadaslar (resimli)

justis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
776
1
96
Adana
saç rengime bir türlü karar veremiyorum bakır,bronz sarı ve röfle bu üc renk arasında kararsızım sizcee hangisi güzel olur :sinifsinif: alıntı yapmayın arkadaslar silicem daha sonra resimleri

Son düzenleme:
sarı röfle süper olur. bırakın su bakırı ya ben hiç begenmiyorum ayrıca tene uymazsa iğrenç duruyo

2.resım cok kotu. yanı su yonden, soluk gostermıs sızı cok fazla canlı degıl..
1.resım pek anlasılmasada daha ii kanımca :)

bakırdan vazgecmek üzereyim sarı cokmu kötü :sinifsinif: bronz sarı nasıl durur acaba?

ben röfle çok istemiştm ama hiç istediğim gibi yapamadılar ya ciğ oldu ya kaın vs.. en iyisi düz boya bence

gercekten cok güzel yapan yerlerde var önemli olan bulmak sanırım 2.fotograftaki feci bir sarıydı aslında o saclarla 2 gün durabilmiştim,resimde net cıkmamış ama daha önce yaptırdıgım röflelerde böyle bir problem yasamamıstım

tatlım saç rengin fazla belli olmuyo ama sana açık tonlar gidiyo gördüğüm kadarıyla çok güzel bir sarı var çok tatlı bir sarı ne cırtlak nede çok koyu bir bak istersen

tatlım saç rengin fazla belli olmuyo ama sana açık tonlar gidiyo gördüğüm kadarıyla çok güzel bir sarı var çok tatlı bir sarı ne cırtlak nede çok koyu bir bak istersen

cnm gercekten cok hos rengi :asigim: fakat şöyle bir durumda söz konusu saclarımda daha önce röfle oldugu icin ,tekrar yaptırırsam kopma riski varmısakannehir yani suan belimde olan saclarımı cok cok kısaltmam gerekicek bu beni düsündürüyor ve bronz sarıya kayıyorum tekrar :sinifsinif:

Ben sarının tonunu beyenmedim....çok açık gerçekten daha koyu daha doğal duran bir sarı bence daha çok yakışır...acaba loreal 8.3 koyu sarı dore nasıl durur...yıdızların saç rengi olan seri....

canım resmini açında dedimki içimden kesinlikle röfle olmalııı , hem çok haval durur hem saçının modeli de çok güzel bence sık bi şekilde röfle attırmalısın Şeniz

sarı saç soluk göstermiş yüzünü doğal saçlar daha rövanşta bu sene illa bakır yada sarı dersen sen bilirsin tabi ama kahve tonlarını tercih et derim

bence sarı soluk göstermiş ve yaşından büyük durmuşsun daha koyu renkler düşünmelisin arkadaşım

o güzel yüzünü sarıyla neden solduruyorsunkı tamam makyaj yapınca fönleyince sarı hawalı duruyor ama dewamlı bunları yapabılecekmısın bence sana kahve tonları daha cok yakışır...illede sarı diyosan hande yenerin şu ankı saç rengi nasıl gerçi sarı bakır arası bir renk ama bayıldım...

arkadaslar cok tsk ler ederim güzel yorumlarınız icin röfle konusunda annem ve kuzenlerimden de aynı seyi duyuyorummafoldumben ve saclarımı kısaltma ihtimalinide düsününce vazgectim bakırıda eledim bronz sarıyıda bir baaynda görüp sormustum acık bir renk degildi cok hosuma gitmişti en iyisi bronz sarı olacak sanırım tekrar tsk ler opuyorumnanaktan boyattıktan sonra mutlaka resim koycamm tekrar :kedi:

Back