Önerilerinizi bekliyorum:)

Nights

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
11
8
30
Merhaba bayanlar :)
İnşallah bu ocak ayında meme büyütme ameliyatı olacağım,randevumu aldım Op.Dr.Ayşegül Sivri'den. Boyum 1.65 kilom 55, bana 330 cc mentor un bana tam uyacağını söyledi. Bende de birçok kişi de olduğu gibi büyük olur mu endişesi var :) Yaptıran arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda? Yada yaptırdıktan sonra fazla büyük olduğunu düşünenler oldu mu? Çok teşekkürler :)

İnşallah bu ocak ayında meme büyütme ameliyatı olacağım,randevumu aldım Op.Dr.Ayşegül Sivri'den. Boyum 1.65 kilom 55, bana 330 cc mentor un bana tam uyacağını söyledi. Bende de birçok kişi de olduğu gibi büyük olur mu endişesi var :) Yaptıran arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda? Yada yaptırdıktan sonra fazla büyük olduğunu düşünenler oldu mu? Çok teşekkürler :)
Aksine 375 olmalı inan bana büyük olmuyor.ben 425 yaptırdım.gayet normal

Göğüs altının çevresini ve göğüs ucunuzun çevresini ölçüp, aradaki fark cm se o kadar dokunuz olmuş oluyo:) bi ölçün isterseniz.

Canim aysegul hanimin son fiyati nekadar ?

5500 iken kapora vermedigim icin cok pişmanım :KK43: insallah bu seferkini kacirmam sömestr tatilinde mi olucak ameliyatin canim ?

X