Önerilerinizi bekliyorum

cileklilink

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
841
Puanlar
18
Kızlar merhaba benim bir yeğenim var erkek 27 yaşında. Çok asosyal onu farklı şeylerle yonlendirmek istiyoruz. Hafta sonları spora yazılacak. Hafta içi iş cikislari için ne yapabilir sizce önerilere açığız. İşten erken çıkıyor o yüzden vakti var. (Kendisine sor neyden hoslaniyorsa diyeceksiniz ama durum biraz farklı o mevzuya hiç girmiyorum ve şunu da belirteyim psikologa gidiyor) size danışma sebebim erkeklerin sevebileceği şeyler neler genel olarak, herkesin zevkleri farklıdır ama bazı şeylerden çoğunlukla herkes hoşlanıyor ya onun gibi
Akıl akıldan üstündür belki farklı bir aydınlanma yaşarız

Haftaiçi spor salonları açık eşim gittiği için biliyorum. bence haftaiçi spor haftasonu doğa yürüyüşü vs ekiplerine katılabilir

Haftaiçi spor salonları açık eşim gittiği için biliyorum. bence haftaiçi spor haftasonu doğa yürüyüşü vs ekiplerine katılabilir
Doğa yürüyüşleri ekbine katılmak güzel fikirmiş teşekkürler

Kendisine sor neyden hoslaniyorsa diyeceksiniz ama durum biraz farklı o mevzuya hiç girmiyorum ve şunu da belirteyim psikologa gidiyor
Durumu en azından kabaca bile olsa özetleseniz, belki öyle yardımcı olabiliriz?
27 yaşında biri yetişkindir yani burada her sunulan tekliften hoşlanmayabilir..

Valla 27 yaş kazık kadar adam olmuş artık siz yönlendiremezsiniz sağlam aktif girişken bir arkadaşı olmalı. Çekip sarsacak ortamlara sokacak biri

Kızlar merhaba benim bir yeğenim var erkek 27 yaşında. Çok asosyal onu farklı şeylerle yonlendirmek istiyoruz. Hafta sonları spora yazılacak. Hafta içi iş cikislari için ne yapabilir sizce önerilere açığız. İşten erken çıkıyor o yüzden vakti var. (Kendisine sor neyden hoslaniyorsa diyeceksiniz ama durum biraz farklı o mevzuya hiç girmiyorum ve şunu da belirteyim psikologa gidiyor) size danışma sebebim erkeklerin sevebileceği şeyler neler genel olarak, herkesin zevkleri farklıdır ama bazı şeylerden çoğunlukla herkes hoşlanıyor ya onun gibi
Akıl akıldan üstündür belki farklı bir aydınlanma yaşarız
Benim erkek kardeşim var, yeğeninle aynı yaşta. Şu anda yıllık izinde, arkadaşlarıyla pikniğe gidiyor, okey ve kart oynamaya çıkıyorlar. Spora gidiyor, Sinemada güzel filmler var onlar olabilir. Sosyal çevresi fazla yoksa siz kendi arkadaşlarınızla ciktiginizda onu da çağırın başka insanlarla tanışır

Spor olur dövüş kursları olur. Birde gezi turları var günübirlikte gidilebiliyor onu da tavsiye ederim

27 yıllık tanismisliginiz var,bize mi soruyorsunuz ?
Dışardan bir adam değil ki bu..
Hiç mi tanimadiniz ?
Ayrıca çevrenizde bir erkek yok mu ki ?
Sanki onlara sorsanız daha sağlıklı olur 🤷

Belediyenin bile çeşitli kursları avr belki oradan ilgi alanına giren bi kurs bulabilirsiniz. :) Kitap okuma günleri, Dil kursları, Dans kursları vs de olabilir.

Neredeyse 30 yaşındaki insanın hayatını neden siz yönlendiriyorsunuz, hobi ve ilgi alanını bulmaya çalışma yaşı çok daha ufak değil mi?

Back