Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya aslında var 7liraya alıyorum adını unuttum yatak odasına gidip bakmaya üşeniyorum :))))
Flormar canım. Pudra olarak compact powder fondöten olarak perfect coverage önerimdir.
katılıyorum parasına göre flormar baya baya iyidir:)
Canım ben kesinlikle Loreal True match fondöten ve pudra tavsiye ediyorum. Yıllardır kullanıyorum ve çooook memnunum. Fiyatı çok ucuz değil aslında, 30-35 civarı ama alınca 1 yıl gidiyor her gün kullansan da. Ben her gün kullanmıyorum zaten ve inan fondötenim de pudram da 2 yıldır duruyor bayatlayacak yani. O yüzden düşününce çok da pahalıya gelmiyor yani. 10 liraya dandik bir şey alıp hemen biteceğine bence kaliteli al. Bu arada Flormar dandik demek istemiyorum, ben de Flormar ruj, far kullanıyorum ama fondöten pudra önemli, bütün cildinle temas ediyor, kaliteli olmalı bence.
Flormar canım. Pudra olarak compact powder fondöten olarak perfect coverage önerimdir.
Ben de arıyorum canım ya =( Bulursam eğer sanada söylerim ama şuan fondoten olarak aklımda Rimmel Lasting Finish 16 Hour ve Flormar Perfect Coverage var araştırmaya devam ediyorum :26:
Ayyy ben de hala almadım yaa
Flormar Coverage var benim aklımda da... Ama kimisi hiç güzel değil, kötü diyo. Kafam karıştı
Rimmel Lasting Finish nasıl canım, ilk defa duydum :26:
Evet ben de o yüzden kararsız kalmıştım :26: Rimmelin fondotenine gelince araştırdığım kadarıyla 16 saate kadar dayanıklı. Orta kapatıcılıkta. Kıvamı yoğun çok akışkan değil. Mat görünüm sağlıyo ciltte duruşu güzel ama kuru ciltlere önermemişler. Fiyatına göre gayet iyi diyolar 15 tl. Böyle fikirler :)
Ben de şimdi bakıyodum netten canım
Benim cildim kuru sayılır, zaten nemlendiricisiz hiç kullanamıyom
Bi arkadaşım maybelline önermişti, al güzel demişti. Gidip denedim bileğimde yapış yapış oldu, hiç hoşuma gitmedi. Almadım
Bak canım senin kafanda da bi fikir oluşur :) Ben de direk süremiyorum tabi altına mutlaka krem sürmem lazım yoksa kusuyo maybelline bende övdükleri için almıştım dream matte mousseyi. Ama koyu geldi zenci gibi oldum Arayıp duruyorum inşallah buluruz bişey =)
Heea canımcım ben buğday tenliyim rengi bi türlü tutturamıyom
Bi de denetmiyolar bazı yerlerde... Maybelline deneyip almayınca artistlik yaptı kadın,, kafasına iki tane patlatasım geldi Ayy ama maybelline hiç beğenmedim, niye alaydım boşu boşuna