Önerilerinize ihtiyacım var

6 seans yetmez asla. Ayrica o fiyata neredeyse bitene kadar diye kampanyalar var. Biraz daha bekleyin iyice arastirin

6 seans yetmez asla. Ayrica o fiyata neredeyse bitene kadar diye kampanyalar var. Biraz daha bekleyin iyice arastirin

Demek öyle, birkaç kişiden aynı öneriyi aldığıma göre, başka yerlere de bakacağım o zaman. Teşekkür ederim.

:) o zaman ne diyim :) Allah gönlüne göre versin.

6 seans için Çok pahalı ayrıca en iyi cihazlar dahi en az 2 yıl sürede %70 ile %90 sonuç veriyor

6 seans için Çok pahalı ayrıca en iyi cihazlar dahi en az 2 yıl sürede %70 ile %90 sonuç veriyor

Aslında bence de pahalı, bu konuştuğum yer bi tıp merkezi, oldukça temiz, güvenilir bi yer. O yüzden çok beğendim ama gerçekten pahalı. Aslında 1000tl'ye tüm vücut 5seans alex 5 seans diot olan bi yer var, estetik ve güzellik merkezi, bi de buraya bakmaya karar verdim, bi iki arkadaşım da yıllar önce gitmişti. Teşekkür ederim :)

Daha cabuk bitenlerde oluyo (1 yil gibi). Kaliteli bi yer olmasina cok dikkat et.

krediyle lazer yaptırılmaz.
önce okulunu bitir sonra düzenli bi işin olsun. rahat rahat yaptırırsın ne yaptıracaksan. hem öyle 6 seansta biteceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…