• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önerilerinize ihtiyacım var kızlar ..

nazli25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
9
0
36
İzmir
2013 te sınava üçüncü girişim olacak keşke denememek bir kez daha zorlamak için tercih yapmadan kaldım bu senede .Geçen sene dershaneye gitmiştim fakat bu sene evde hazırlanacağım sizden ricam bana soru bankası önermeniz kafam çok karıştı sizce YGS için hangi yayının soru bankasını kesinlikle bitirmeliyim özellikle matematik-geometride ama genede her dersten öneriye açığım yardımcı olun bana lütfen şimdiden teşekkürler.

Güvenderin basit geometri diye bir kitabı vardı. Süper bir kitap. Basitten zora doğru gidiyor.

Fem yayınlarının da lys ye giriş diye bir matematik kitabı vardı. O da çok iyiydi...

Bir de evde hazırlanacaksan ekol hoca dinle. Kota çok yazar diyorsan çok ucuza ekol hoca dvd al. Mat1, mat2 ve geometri konu anlatımı ve saru çözümleri var bol bol... Ayrıca bir de o sitede fizik için olan dvd vardı. Bu sene ben de alacağım...

Güvenderin basit geometri diye bir kitabı vardı. Süper bir kitap. Basitten zora doğru gidiyor.

Fem yayınlarının da lys ye giriş diye bir matematik kitabı vardı. O da çok iyiydi...

Bir de evde hazırlanacaksan ekol hoca dinle. Kota çok yazar diyorsan çok ucuza ekol hoca dvd al. Mat1, mat2 ve geometri konu anlatımı ve saru çözümleri var bol bol... Ayrıca bir de o sitede fizik için olan dvd vardı. Bu sene ben de alacağım...
şimdilik 4 tane kitap aldım canım önerilerin için çok sağol. başkalarınada yardımcı olmak amacıyla hemde konu güncel kalsın diye aldığım kitapları yazıyorum:
FEM konu özetli mat 1 soru bankasını aldım kime sorsam hep bunu önerdiler
senin önerin üzerine GÜVENDER kolay geometri kitabını aldım biraz inceledim hoşuma gitti gecen sene geometri doğru düzgün çalışmamıştım bilgileri tazelemem için iyi olacağını düşünüyorum
BİREY ygs coğrafya soru bankası buda çok önerildi
GÜVENDER ygs türkçe soru bankası içinde her konudan bolca test var bu yanını sevdim
FİNAL mat 1 soru bankası (orhan doğukan ) bunuda önerenler oldu ama bulamadım malesef
dediğin gibi bende ekol hocadan çalışıcam bu sene onun dışında internetteders.com nejdet hocanın videolarınıda öneririm matematikte gerçekten mükemmel

şimdilik 4 tane kitap aldım canım önerilerin için çok sağol. başkalarınada yardımcı olmak amacıyla hemde konu güncel kalsın diye aldığım kitapları yazıyorum:
FEM konu özetli mat 1 soru bankasını aldım kime sorsam hep bunu önerdiler
senin önerin üzerine GÜVENDER kolay geometri kitabını aldım biraz inceledim hoşuma gitti gecen sene geometri doğru düzgün çalışmamıştım bilgileri tazelemem için iyi olacağını düşünüyorum
GÜVENDER ygs türkçe soru bankası içinde her konudan bolca test var bu yanını sevdim
FİNAL mat 1 soru bankası (orhan doğukan ) bunuda önerenler oldu ama bulamadım malesef
dediğin gibi bende ekol hocadan çalışıcam bu sene onun dışında internetteders.com nejdet hocanın videolarınıda öneririm matematikte gerçekten mükemmel

FEM konu özetli mat 1 soru bankasını aldım kime sorsam ***hep bunu önerdiler***
GÜVENDER ygs türkçe soru bankası içinde her ***konudan bolca test var bu yanını sevdim***
FİNAL mat 1 soru bankası ***(orhan doğukan ) bunuda önerenler oldu ama bulamadım malesef***
dediğin gibi bende ekol hocadan çalışıcam bu sene onun dışında internetteders.com nejdet hocanın videolarınıda öneririm matematikte gerçekten mükemmel***

finali önermiyorum ben acayip zor ya çözemezsen moralin bozulur tavsiye etmem ben fem konu özetli soru bankası olarak yeterli değilmi çünkü baya bir test var içinde her konuda celal aydının var her konuda çks falan ben onları çok beğeniyorum

hocamız bize her yıl kpss formatında soruyolrlar türkçeyi yargının türkçe soru bankasını alın demişti aklında bulunsun

senin alanın ne hangi bölüm istiyorsun canım??

finali önermiyorum ben acayip zor ya çözemezsen moralin bozulur tavsiye etmem ben fem konu özetli soru bankası olarak yeterli değilmi çünkü baya bir test var içinde her konuda celal aydının var her konuda çks falan ben onları çok beğeniyorum

hocamız bize her yıl kpss formatında soruyolrlar türkçeyi yargının türkçe soru bankasını alın demişti aklında bulunsun

senin alanın ne hangi bölüm istiyorsun canım??
eşitağırlık alanım dokuzeylül denizcilik işletmeleri yönetimi istiyorum ya sen ?

pazar günü yapılacak kpss ye de giricem hazırlanmadım ama ihtiyaç yayınlarının kpss hazırlık kitabını almıştım sözel olarak bir çok ygs hazırlık kitabına taş çıkarır valla :1: iyi oldu ama söylediğin elimdekiler bitsin alırım onuda

eşitağırlık alanım dokuzeylül denizcilik işletmeleri yönetimi istiyorum ya sen ?

pazar günü yapılacak kpss ye de giricem hazırlanmadım ama ihtiyaç yayınlarının kpss hazırlık kitabını almıştım sözel olarak bir çok ygs hazırlık kitabına taş çıkarır valla :1: iyi oldu ama söylediğin elimdekiler bitsin alırım onuda

sosyoloji bölümndeyim ben canım ama tekrar hazrlancam
fem güzel aslında hem bilgi hem yorum tabiki tek bir kaynaga takılıp kalma eline hangi yayının kitabı geçerse çöz farklı sorular gör ki sınavda ters köşe olma benim gibi :1::1:
dediğim gibi türkçeye kpss kitabından çalış bende öyle yapcam kitapta oku arada yararı mutlaka olur
benim sorunumda geometri ya sevmiyorum yapamıyorum tmyim bende diğerlerinden sıkıntı yok ama geo ölüm

Back