önerilerinize ihtiyacım var kızlar .....

periwinkle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
256
2
42
kızlar 16 haftalık hamileyim 12. haftaya kadar sürekli kusuyordum ve yemek yiyemiyordum ama şimdi yiyebiliyorum iştahım tansiyonum herşey normal fakat çok halsizim parmağımı kımıldatmak istemiyorum uyumuyorumda ama sadece dinlenmek istiyorum daha önce böyle bi sorun yaşayanınız varmı ? bi sorunmu var yoksa hamileliğin normal seyrimi böyle anlamadım bu arada oğluşum olacak nasipse erkek çocuktamı böle olur nolur bi fikir verin :ecrin_bebek:

canım o uyuşukluk bendede var hiç bişey yapmak istemiyorum gerçi hamilelerin çoğu böyle hissediyormuş bitanem merak etme sadece sen değilsin bebişler bizi tembelleştirdi ben kendime şaşırıyorum bir saniye oturmayan ben şimdi devamlı tembellikle geçiyo zamanım boşver canım dinlen herşey bebişler için

saol canım ama çok tuhaf gelmeye başladı ben 1 dk durmazdım şimdi ne arkadaşlarıma gidiyorum ne alışveriş hiçbişey istemiyo canım ama herkesde böle oluyosa sorun yoktur heralde

arkadaşlar ben hiç evden çıkmak istemiyorum.Süslenmeye bile tembellik yapıyorum bu da normalmi??)))

süslenmek şöle dursun parfüm bile sıkmıyorum güzel kokulardanda kötü kokulardanda nefret ediyorum karnım acıkmasa hiç yerimden kalkmıcam sanki bu nasıl bişey anlamadım

Canım bebeĞın bÜyÜdÜkÇe olacak bÖyle Şeyler endıŞe etme sen
normal Şeyler bunlar hepımız yaŞadık

18-20 haftalara kadar ölee oluyoo sonraa bi enerji geliyoo ne yapıcağınızı şaşırıyosunuzz

kızlar 16 haftalık hamileyim 12. haftaya kadar sürekli kusuyordum ve yemek yiyemiyordum ama şimdi yiyebiliyorum iştahım tansiyonum herşey normal fakat çok halsizim parmağımı kımıldatmak istemiyorum uyumuyorumda ama sadece dinlenmek istiyorum daha önce böyle bi sorun yaşayanınız varmı ? bi sorunmu var yoksa hamileliğin normal seyrimi böyle anlamadım bu arada oğluşum olacak nasipse erkek çocuktamı böle olur nolur bi fikir verin :ecrin_bebek:

mrb canım. öncelikle bebişin hayırlı olsun. allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin. bende 22. haftanın içindeyim ve aynı şeyleri ben de yaşadım. 24 saat uyudum neredeyse. bebeğin kız yada erkek olmasıyla alakası yok canım bunun, bünye meselesi. vücudunun bebeği kabul etme aşaması sadece. 16. haftadan sonra rahatlarsın allah izin verirse. bol bol dinlen. allaha emanet ol. :emir_bebek:

çok teşekkürler kızlar hepinize içim rahatladı en azından anormal bişey yok anladığım kadarıyla umarım bir an önce geçer

X