Şampuan ve Saç Kremleri önerilerinize ihtayacım var :(

SessizGemii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
19
0
0
Çanakkale
arkadaşlar son 1 ay içerisinde birden saçlarım dökülmeye başladı kullandıpım şampuanı değiştirdim başka farklı şampuanlarda denedim ama hiç etkisini görmedim bilmiyorum devamlı kullanmadan değiştiriyorum diyemi ama birden oldu ya 1 ay önceye kadar hiç sorunum yoktu şimdi ise saçlarım kup kuru banyodan çıktıktan 5 dk sonra sanki 1 aydır yıkamıyorum gibi elimi saçıma attığım an saçlarımla karşılaşıyorum bitkisel yağlarda kullandım ama yok yok normal dediler mevsim değişiminden ama hiç normal gibi gelmiyor bana yardımlarınızı bekliyorum çok ciddi bir sorun p.tesi doktora gidicem gitmeden bi kaç şey daha denemek istiyorum yardı ederseniz çok sevinirim
:sinifsinif:

merhaba ben 2 aydır Lacinianın Şampuanını kullanıyorum saç diplerime çok iyi geldi ayrıca dökülmeler için losyonuda var ikisini aynı anda kullanabilirsin ben çok memnun kaldıma.s

Son düzenleme:
cnm en azından bende işe yaramıştı , onu yazmak istedim sana
otacı 10 bitki özlü şampaunın içine bepanthen ve evigen ( veya başka bir e vitaminide olur ) ampüllerini kırıp kullanmıştım . saçlarımı sadece bununla yıkıyordum .. ben faydasını görmüştüm baya ..
bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…