• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri önerilerinize ihtayacım var :(

SessizGemii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
19
0
0
Çanakkale
arkadaşlar son 1 ay içerisinde birden saçlarım dökülmeye başladı kullandıpım şampuanı değiştirdim başka farklı şampuanlarda denedim ama hiç etkisini görmedim bilmiyorum devamlı kullanmadan değiştiriyorum diyemi ama birden oldu ya 1 ay önceye kadar hiç sorunum yoktu şimdi ise saçlarım kup kuru banyodan çıktıktan 5 dk sonra sanki 1 aydır yıkamıyorum gibi elimi saçıma attığım an saçlarımla karşılaşıyorum bitkisel yağlarda kullandım ama yok yok :( normal dediler mevsim değişiminden ama hiç normal gibi gelmiyor bana yardımlarınızı bekliyorum çok ciddi bir sorun p.tesi doktora gidicem gitmeden bi kaç şey daha denemek istiyorum yardı ederseniz çok sevinirim
:sinifsinif:

arkadaşlar son 1 ay içerisinde birden saçlarım dökülmeye başladı kullandıpım şampuanı değiştirdim başka farklı şampuanlarda denedim ama hiç etkisini görmedim bilmiyorum devamlı kullanmadan değiştiriyorum diyemi ama birden oldu ya 1 ay önceye kadar hiç sorunum yoktu şimdi ise saçlarım kup kuru banyodan çıktıktan 5 dk sonra sanki 1 aydır yıkamıyorum gibi elimi saçıma attığım an saçlarımla karşılaşıyorum bitkisel yağlarda kullandım ama yok yok :( normal dediler mevsim değişiminden ama hiç normal gibi gelmiyor bana yardımlarınızı bekliyorum çok ciddi bir sorun p.tesi doktora gidicem gitmeden bi kaç şey daha denemek istiyorum yardı ederseniz çok sevinirim
:sinifsinif:

merhaba ben 2 aydır Lacinianın Şampuanını kullanıyorum saç diplerime çok iyi geldi ayrıca dökülmeler için losyonuda var ikisini aynı anda kullanabilirsin ben çok memnun kaldıma.s

Son düzenleme:
cnm en azından bende işe yaramıştı , onu yazmak istedim sana
otacı 10 bitki özlü şampaunın içine bepanthen ve evigen ( veya başka bir e vitaminide olur ) ampüllerini kırıp kullanmıştım . saçlarımı sadece bununla yıkıyordum .. ben faydasını görmüştüm baya ..
bi dene istersen

Back