• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önerileriniz..

narsisus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
547
0
96
Tokat
balayı için araştırma yapıyorum düğün temmuzun 6 sında ve kaldığım otelin ultra herşey dahil olmasına gerek yok yüzlerce kişinin konakladığı büyük oteller yerine daha sakin bir otel sadece kahvaltı yapıp çıkalım istiyorum.daha önceden gittiğiniz yerlerden önerileriniz var mı?gezilecek yer sıkıntısı yaşamayacağımız bir yer..

çeşme (alaçatı-dalyan-merkez-ıldırı-ılıca-boyalık-şifne-paşalimanı..vs)
pek cok gezecek yer ve bırcok koy mevcut.daha da saymak mumkun.
tavsıye ederımm

canım ben akçayı onerırım cok sakın guzel bı yer benım dugunmde hazıran ayında olmustu cok meemun kalmıstık

akçay hiçte sakin bi yer değil aman haaaa sakın normal şehirden ne farkı kalmış oranın balayı için hiç uygun değil bence ama çeşme ılıca tek kelimeyle muhteşem bencede ama gecesi çok sönük

kuşadası güzelçamlı da solara otel çalıstım orada bir zamanlar yunan adalarına karsı denize girebiliosnz dogal parka yakın zeus magarasına yakın

ölüdeniz daha kalabalık ama sessiz sakin olsun aynı zamanda gezebileyim diyorsanız güzelçamlı

kadınlar denizine gittiğim de sıkılmıştım birgün şirinceye gikmiştim kalan günler kahvaltı, deniz, yemek, sahil yürüyüşü olarak geçmişti..

antalyanin icinde "puding suite" bi bak bence
kendi sahili yok ama mermeralti plaji 5-6 dakika yürüme mesafesinde
sizden baska en fazla 5 cift vardir otelde
ve odalari muhtesem görünüyor
ve istedigin gibi yarim pansiyon sadece

ben cok begendim ama esim istemedi maalesef yoksa hic düsünmeden ayirtirdim

Back