• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önerilerimizi paylaşalım

ladyxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
37
7
38
52
Merhaba hanımlar, yaklaşık 10 yıllık bir evliliğimiz var ve genel olarak evliliğimizde problem yok mutluyuz ancak ufak bir sorunum var. Ben bir ev hanımıyım çalışmıyorum ve vaktimin neredeyse çoğu evde geçiyor. Hal böyle olunca genellikle evde giyilen günlük kıyafetlerle dolaşıyorum ( eşofman, pijama vs.). Ancak son zamnlarda dikkatimi çeken bir şey oldu ve ben de bunun üzerine harekete geçmeliyim diye düşünüyorum. Kocam genellikle beni ev kıyafetleriyle görüyor ve artık bir kadın olarak onun ilgisini çektiğimi düşünmüyorum. Hepimiz de biliriz ki erkekler bakımlı bayan görmek ister. Sizce evde onun ilgisini nasıl çekebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum. Hepinizi öptüm.

Canım esorfman yerine fileli veya renkli tayt ve sort giyebilirsin askılı t shirtler giyebilirsin hem rahat hem şık , başka bir öneri olarak da cigaret pantolonlar gömleklerle veya balıkçı yaka kazaklarla çok şık duruyor .Şık olmak için illa rahatsiz olmak gerekmiyor

Canım aslına bakarsan evde seksi olmak da basit. Yeterki bunu gerçekten iste! Mesela ben renkli renkli taytlar aldım bu vucüda yapışanlardan, üstüne de güzel bluzlar bak eşinin ilgisini nasıl çekecek dene..

Yani tayt demişsiniz de tayt bana sanki pijama gibi geliyor, onunla nasıl şık ve ilgi çekici olabilirim ki?? Sonuçta spor yapan bayanların giydiği ya da evde giyilen bir giysi..

Canım o spor taytlardan demiyorum en basitinden kadife taytlar oluyor bordosunu alırsın üzerine de gri tek omuz bir kazak giyersin çok da şık olursun

Canım o spor taytlardan demiyorum en basitinden kadife taytlar oluyor bordosunu alırsın üzerine de gri tek omuz bir kazak giyersin çok da şık olursun
Tamam canım anladım. Ben dışarı çıktığımda bunlara bir bakayım. bedenime göre bulursam yakışanı bir denerin :) Bayan olmak zorrrr..

Teşekkür ederim kızlar..dediğiniz önerileri dikkate aldım..güzel kazaklar, bluzlar ve taytlar aldım ve evde daha bakımlıyım artık ..sonucunu da görmeye başladım..kadın olmak gerçekten zor...sonuçta onların gözü dışarı kaymasın diye uğraşan hep biziz..malum dışarda bir sürü kokoş var!

Taytlarınızın popo kısımlarına kesikler atarak iç gıcıklayıcı hale de getirebilirsiniz yani ehem ehem :oops:

Taytlarınızın popo kısımlarına kesikler atarak iç gıcıklayıcı hale de getirebilirsiniz yani ehem ehem :oops:
ooo tam bir fantezi olur..benimki pervane olur etrafımda o zaman..ama aniden kapı falan çalsa durum rezil :)

ooo tam bir fantezi olur..benimki pervane olur etrafımda o zaman..ama aniden kapı falan çalsa durum rezil :)

Eşofman hali hazırda bulunur, üzerinize alıverirsiniz, yeter ki gönüller bir olsun :KK48: yani ben bakmazdım evli olsaydım kesin böyle şeyler yapardım herhalde wuhhu :rapci::KK22:

Eşofman hali hazırda bulunur, üzerinize alıverirsiniz, yeter ki gönüller bir olsun :KK48: yani ben bakmazdım evli olsaydım kesin böyle şeyler yapardım herhalde wuhhu :rapci::KK22:
Ya aslında ben normalde taytla da kapıyı kimseye açamam, sonuçta vücut hatlarını belli ediyor rahat edemem öyle..anca eşimin yanında giyerim evde o da ilgisini çekmek için

Ya aslında ben normalde taytla da kapıyı kimseye açamam, sonuçta vücut hatlarını belli ediyor rahat edemem öyle..anca eşimin yanında giyerim evde o da ilgisini çekmek için

Anladım, kapı çaldığında falan taytın üzerine eşofman geçirirsiniz demek istedim. Sokakta her yaştan kadınlar tayt, skinny falan giyiyor hemde neredeyse herkes, o yüzden ben taytın yadırganacağını düşünmüyorum artık. Popo kısmını örtecek kadar uzun bir üstle gayet de normal duruyor. Ama herkesin kendi fikri tabi, bilemem.

Haklısın canım popo kısmını örtersen şık duruyor o zaman ben de yadırgamam ama mesela geçen gün bir kadın gördüm markette tayt giymiş daracık üstünü de örtmemiş arka ön heryer meydanda geziyodu..ben utandım..

Back